Προς το περιεχόμενο

Facebook: Mη εφαρμογή περιορισμών πρόσβασης σε κινητά και Linux

adiastati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα...

μήπως ξέρεται αν κάποιος που έχει linux αν μπορεί να δει σύνδεμο που έχω αναρτήσει στο facebook και τον εχω κλειδωμένο?

κοιτάξτε πως εχουν τα πράγματα:

εχω αναρτήσει έναν σύνδεσμο στο facebook τον έχω κλειδωμένο για μια ομάδα ατόμων και κάποιος που έχει linux τον βλέπει...γίνεται κάτι τέτοιο?απο windows πάντος τσεκαρισμένο ο σύνδεσμος δεν φαίνεται.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...απο windows πάντος τσεκαρισμένο ο σύνδεσμος δεν φαίνεται.

Από ποια έκδοση των Windοws δοκίμασες? Γιατί με Windοws '98 μπορείς να δεις κλειδωμένους συνδέσμους.

• Moderators
Δημοσ.

Οι browsers του λινουξ δεν επικοινωνουν με διαφορετικο τροπο με τον εκαστοτε server του καθε site, συνεπως κατι τετοιο φανταζει τεχνικα μη δυνατο.

Τωρα αν προκειται για ειδικη περιπτωση, δεν το γνωριζω. Δεν ειμαι μελος του facebook.

Το ειδες με τα ματια σου να συμβαινει, ή στο ειπε καποιος λινουξας "φιλος"?

Δημοσ.

Τα δικαιώματα είναι server side δηλαδή "δίνονται" από τον server ανεξάρτητα τι λειτουργικό και browser έχει ο επισκέπτης. Οπότε αυτό που λες, όπως και αυτό που λεει ο φίλος σου και ο φίλος με τα win98 (παραπάνω) δε γίνονται. Μάλλον σε "ψαρεύει" ο φίλος σου και σου λεει για linux για να γίνει πιο πιστευτός. Μπορείς να κάνεις και μόνος σου μια δοκιμή. Κατέβασε μια έκδοση live cd linux και δες αν μπορείς να δεις το σύνδεσμο. Δεν είμαι "ψαγμένος χρήστης" του FB (το θεωρώ μέγα χασιμο χρόνου) αλλά αν δε θέλεις να ρωτήσεις κάτι διαφορετικό ... η απάντηση είναι "δε γίνεται"

Δημοσ.

macabre_sunsets δοκίμασα απο vista μπαινοντας στον λογαριασμο του στο facebook, δεν τα εβλεπα τα τραγουδια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:43 ----------

ωραια και πως το συγκεκριμενο ατομο ενω κλειδωνω τους συνδεσμους τους βλέπει...

ξερω τον κωδικο του μπήκα στο προφιλ του κοιταξα τους συνδεσμους μου και οι κλειδωμενοι δεν φαινοντουσαν....αυτα απο τον δικο μου υπολογιστη

αυτος πως μπορει να τους βλέπει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ----------

αλλά αν δε θέλεις να ρωτήσεις κάτι διαφορετικό ... η απάντηση είναι "δε γίνεται"

αν αναφέρεσαι στο να μου έχει "κλεψει" τον κωδικο και να μπαινει στο προφίλ μου...αυτό αποκλέιεται...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ----------

απόρυτο και μ......ες άντε να μην το πω....το μυστήριο εχει λυθεί, οι ποιο ψαγμένοι ισως καταλάβουν τι γίνεται εγω πάντος δεν μπορω...

προφανώς οι ρυθμίσεις απορύτου του fb ισχυουν για windows μόνο. οταν μπαινουν απο linux οτι απόρυτο γίνεται φανερο, το ίδιο ισχύει και όταν μπαινουν απο κινητο τηλεφωνο στο fb. κάνεις ο οποιος εχει windows δεν βλεπει ουτε τους απορυτους συνδέσμους ουτε τους φίλους μου, οταν μπαινουν απο κιν. ομως και linux όλα φόρα παρτίδα...

Δημοσ.
...απόρυτο και μ......ες άντε να μην το πω....το μυστήριο εχει λυθεί, οι ποιο ψαγμένοι ισως καταλάβουν τι γίνεται εγω πάντος δεν μπορω...

προφανώς οι ρυθμίσεις απορύτου του fb ισχυουν για windows μόνο. οταν μπαινουν απο linux οτι απόρυτο γίνεται φανερο, το ίδιο ισχύει και όταν μπαινουν απο κινητο τηλεφωνο στο fb. κάνεις ο οποιος εχει windows δεν βλεπει ουτε τους απορυτους συνδέσμους ουτε τους φίλους μου, οταν μπαινουν απο κιν. ομως και linux όλα φόρα παρτίδα...

Θα μπορούσες να δικαιολογήσεις πως έφτασες στο συμπέρασμα αυτό; Επειδή στο είπανε ή έκανες τις ανάλογες δοκιμές και το είδες με τα μάτια σου;

Όπως έγραψα και παραπάνω (αν δεν κατάλαβες κάτι, ρώτα) τα δικαιώματα είναι server side, δηλαδή είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με το πως μπαίνεις στο facebook.

Κάτι ακόμα:

απορύτου --> απορρήτου

απορυτους --> απόρρητους

Δημοσ.

για το τι φαίνεται μεσο windows το είδα με τα μάτια μου και μου το είπανε και άλλοι. οσο για το κιν.και τα linux μου το είπανε άλλοι.βλέπουν πράγματα που δεν θα έπρεπε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

το να μου εχει κλεψει τον κωδικό και να μπαινει στο προφιλ μου το και να βλεπει τα απόρρητα το θεωρω αδύνατο, γιατι απλα δεν εχει τετοια σχεση με τον υπολογιστη...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:55 ----------

isay και εγω ετσι πιστευα, οτι δεν παίζει ρόλο...κ ομως δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικά...

Δημοσ.
για το τι φαίνεται μεσο windows το είδα με τα μάτια μου και μου το είπανε και άλλοι. οσο για το κιν.και τα linux μου το είπανε άλλοι.βλέπουν πράγματα που δεν θα έπρεπε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

το να μου εχει κλεψει τον κωδικό και να μπαινει στο προφιλ μου το και να βλεπει τα απόρρητα το θεωρω αδύνατο, γιατι απλα δεν εχει τετοια σχεση με τον υπολογιστη...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:55 ----------

isay και εγω ετσι πιστευα, οτι δεν παίζει ρόλο...κ ομως δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικά...

Θα σου δώσω εγώ μια άλλη εξήγηση. Αυτοί που στο είπανε ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και εσύ το πιστεύεις.

Οτι βλέπεις με windows, το βλέπεις και με Linux αλλά και με κινητό.

Τέλος. Εγώ εγκαταλείπω.

Δημοσ.

εχω τον κωδικο ενος ατόμου, μπαινω στον λογαριασμο του και κοιταω τον τοιχο μου, οτι εχω απόρρητο δεν το βλεπω. οταν το ίδιο άτομο μπαινει στον λογαριασμο του απο linux και απο κιν. βλεπει και τα απόρρητα. επίσης σε και άλλα άτομα που μπαινουν απο windows και διάφορους υπολογιστες δεν μπορουν να δουν οτι εχω απόρρητο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

και πως ξέρουν τι εχω βάλει?αφου μου λένε έχεις τόσους φίλους και αυτα τα τραγούδια....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:03 ----------

πραγματα που δεν φαινονται...

Δημοσ.

εχεις linux?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ----------

μεγάλος ψαράς?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ----------

πες μου οτι εχεις linux και fb να κάνουμε δοκιμη

Δημοσ.
καλησπέρα...

μήπως ξέρεται αν κάποιος που έχει linux αν μπορεί να δει σύνδεμο που έχω αναρτήσει στο facebook και τον εχω κλειδωμένο?

κοιτάξτε πως εχουν τα πράγματα:

εχω αναρτήσει έναν σύνδεσμο στο facebook τον έχω κλειδωμένο για μια ομάδα ατόμων και κάποιος που έχει linux τον βλέπει...γίνεται κάτι τέτοιο?απο windows πάντος τσεκαρισμένο ο σύνδεσμος δεν φαίνεται.

Μπορείς και μόνος σου να το κάνεις, μπουτάροντας με ένα Ubuntu Live CD

Δημοσ.

Και linux εχω κινητό που μπαινει στο νετ, αλλά δε θα μπω σε τέτοιες διαδικασίες (ήδη έχω ασχοληθεί πάρα πολύ). Σου έγραψα και νωρίτερα. Κατέβασε μια live διανομή linux σε cd/dvd τρέξε την και δες με τα ίδια σου τα μάτια.

Σου προτείνω τον μονομαχο. Κατέβασε την έκδοση Monomaxos 4.0 Live DVD (Greek edition) από τη σελίδα

http://monomaxos.host56.com/download.htm

και κάνε τις δοκιμές.

Δημοσ.

ευχαρηστω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ----------

και επιτέλους είμαι γυναίκα κοιτάταμε και τις καταλήξεις των ονομάτων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...