TeoNOKIA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Einai dinaton na anaparax8ei divX me ac3 ixo se 4 speakers mode? Oso kai an exo prospa8isei den to exo kataferei. Exo tin Sblive 1024 player kai 4 hxeia sindedemena. Otan p.x. paizo ena dvd apo to windvd epilegontas 4 speakers paizei ixitika i tainia san na exo 5.1 sistima me ti moni simantiki diafora oti to kentriko ixeio mixarete sta dio mprostina. Otan epilego 4 speakers sto filtro tis intervideo pou xrisimopioume gia ta divX (iviaudio.ax) akougete o ixos stereofonika. Diladi oti paizei sto mprosta aristero ixeio paizei kai sto piso aristera. Yparxei tropos na exo pragmatiko 4 speakers mode sta divX?
crAss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Katevase to powerdivx next generation kai ola tha doulepsoun sosta me tin proipothesi oti exeis sosta ac3 filtra egatestimena... Ginete kai me alla programmata (px zoomplayer) alla pistevo to parapano einai to pio aplo. crAss
MY80- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Me WMP kai ton morgan stream switcher akougotane mia xara o ac3 sto 4.1 sys mou. Apo thn allh ama exeis to AC3FILTER apla dialexe 2/2 sto output.
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Euxaristo poli paidia. Me sosate! Eixan spasei ta neura mou prospathontas me ta filtra tis intervideo. Ta eixa katebasei apo ton trust alla oso kai an prospathisa den doulevan. Tora me to ac3filter 0.63b eimai OK. To mono problima mou einai me ton zoom player, pou mou arese poli, omos den pernei ipotitlous dixos to directvobsub to opoio den mou aresei etsi opos emfanizei tous ipotitlous, ase pou prepei na exeis kai ston idio katalogo tous subtitles me idio onoma me to avi. Tha mou peite bale to bsplayer alla se auton exo problima arketes fores, mou emfanizei anti gia tin eikona tou video mia prasini grammi sto pano meros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.