bisnessman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Εγκατέστησα το SoundMAX_ADI_Audio_V61026110 στα Vista Ultimate Χ64 5.1 αλλά λειτουργούν μόνο 2 μεγάφωνα και το subwoofer.Ξέρει κανείς να με βοηθήσει???? Πρέπει να πώ ότι στα XP δουλεύουν όλα. Τα drivers V61026110 είναι για Vista Ultimate Χ64 όπως η εταιρεία τα δίνει. Motherboard Asus P5E. Γεια χαρά σε όλους ενας από τα παλιά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Που ακριβως δεν δουλευουν ; οταν ακους μουσικη ή οταν κανεις το test μεσα απο το soundmax για να δεις αν ακούγονται όλα τα ηχεια ;
bisnessman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 δίκιο έχεις ξέχασα να το γράψω. Στο τεστ όλα καλά με ήχουσ από όλα τα μεγάφωνα. Όταν παίζει μουσική με το winamp όμως ακούγονται όπως σου είπα μόνο τα δύο και το woofer ευχαριστώ αναμένω..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:06 ----------
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λογικο ειναι. Ο ήχος απο το winamp και γενικα ο ηχος απο τραγουδια ειναι stereo(δικαναλος) και δεν παίζουν όλα τα ηχεια. Ηχο 5.1 θα έχεις σε ταινιες και παιχνιδια τα οποια θα εχουν 5.1 ηχο. Τωρα αν εσυ παλιότερα είχες ηχο απο ολα τα ηχεια ενω επαιζες μουσικη, ηταν επειδη θα ειχες ενεργοποιημενο καποιο εφε στο software της καρτας ηχου ωστε να δίνει ηχο σε ολα τα ηχεία. Κάτι τέτοιο δεν ειναι καλο γιατι μειωνει την ποιότητα του ήχου που θα εχεις. Τελος δεν εχω το soundmax και δεν θυμαμαι τι πρεπει να κανεις αλλα ψαξτο λιγο, αλλιως μπορει να το βρω αυριο το πρωι.
bisnessman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, και ίσως να έχεις δίκιο όσον αφορά την ποιότητα του ήχου. Πάντως δεν είχα παλιά κάτι που να το θυμάμαι αμυδρά ή να το ξέχασα.... Συμβαίνει να έχω 3boot με xp32, vista ultimateχ64 και Ubuntu 9.10χ64. Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στο vista ultimate64 και όχι στα άλλα δυο. Το winamp στο xp32 δουλεύει κανονικά με 5.1 και το singbird στο Ubuntu 9.10χ64. Γιαυτό και η απορρία μου και η ερώτησή μου.....εάν κάτι βρείς το αναμένω ευχαριστώ ακόμη.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.