ZELDA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 παιδια καλησπερα εχω εναν desktop και πανω 2 σκληρους σατα εναν 200αρι και εναν 80αρι segate 80αρι (ο ησυχος) το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω dual boot για να μπαινω σε οποιο λειτουργικο θελω η στον 200αρι η στον 80αρι (και οι 2 εχουν xp ) για καποιο λογο ομως θελω να ειναι ξεχωριστα ακομα και απο bios prionity δε μπορω να μπω στον 8οαρι απλα μου βαζει στον 200αρι και βλεπω και τον 80αρι μεσα απο το my computer σαν D . και τους 2 σκληρους τους εκανα διαγραφη και φορματ και εγκατασταση xp pro , επισεις δε εκανα καποιο search γιατι καιγομαι gia thn δουλια μου και πρεπει να τελιωσω οσο ποιο γρηγορα γινεται ευχαριστω . υ.π μηπως πρεπει να κανω καποια τροποποιηση στο boot.ini?
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Στη θέση σου θα έβαζα ένα boot manager χωρίς να σκαλίσω χειροκίνητα τα boot.ini. Παλιά χρησιμοποιούσα ένα από την Acronis αλλά τώρα δε θυμάμαι όνομα. Υπάρχουν μπόλικα.
ZELDA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 θα δοκιμασω με το acronis os selector και θα σου πω ευχαριστω
Pantelis-98 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εχω βάλη στον υπολογιστή μου τα Windows XP και τα Windows 7 και θέλω να κάνω dual boot πως θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.