Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Την είδα. Μετριότατη. Δεν κλαίω τα λεφτά μου αλλά δεν είναι κάτι που θα συζητήσω καν στο εγγύς μέλλον... Με άλλα λόγια και να μην την έβλεπα, δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα να κοιμηθώ το βράδυ...
iced Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειμαι καλο παιδι, την ειδα κινηματογραφο...
seishirosakura Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειμαι καλο παιδι, την ειδα κινηματογραφο... Εμείς δεν ξεπουλιόμαστε για ένα παριζάκι κύριε!
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Την είδα κι εγώ και μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου. Για την ακρίβεια, βαρέθηκα... περίμενα περισσότερη αγωνία, καλύτερη δράση και ένα λίγο πιο σοβαρό σενάριο. Καλός ο χαβαλές, αλλά θα ήθελα να είχε και λίγη ένταση - για να πω την αλήθεια, μου θύμισε κάτι περιπέτειες της Ντίσνει για όλη την οικογένεια... Α, και δεν μου άρεσε που ο Χολμς ήταν ευφυής σε βαθμό γραφικότητας (ειδικά οι υπολογισμοί του πριν δείρει τους αντιπάλους μου φάνηκαν αστείοι) Άσε που το ζευγαράκι Χολμς - Γουότσον μου θύμισε το House - Wilson (με τον House να είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερος / πιο πειστικός στο ρόλο της ιδιοφυΐας - εγώ πάντως αν ήταν στο χέρι μου αυτόν θα έκανα Χολμς (είναι και Άγγλος) ). Με λίγα λόγια, ευτυχώς δεν την είδα στο σινεμά (εκτός αν ήταν 3D)
Rubin074 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ναι, θα συμφωνήσω: o Holmes παραήταν έξυπνος σε κάποιες φάσεις. Εξυπνάκιας θα έλεγα...
doctor444 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μου θύμισε το House - Wilson (με τον House να είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερος / πιο πειστικός στο ρόλο της ιδιοφυΐας - εγώ πάντως αν ήταν στο χέρι μου αυτόν θα έκανα Χολμς (είναι και Άγγλος) ). πλακα πλακα...θα του πηγαινε ο ρολος...ποτε δεν ειναι αργα....καθως λογικα θα εχει και συνεχεια...εμενα παντως δεν μου αρεσε η ταινια
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 πλακα πλακα...θα του πηγαινε ο ρολος...ποτε δεν ειναι αργα....καθως λογικα θα εχει και συνεχεια...εμενα παντως δεν μου αρεσε η ταινια Μα ο ρόλος του House είναι βασισμένος στον Holmes. Δες π.χ. εδώ http://www.housemd-guide.com/holmesian.php μερικές από τις ομοιότητες (μη φανταστείς ότι το έψαξα πολύ, το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα παρέθεσα - αν το ψάξεις θα βρεις πολλές σχετικές αναφορές)
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Sherlock Holmes fought deadly criminals Fights deadly germs, diseases and other medical problems. Languid and lazy when not on a case. Lazy until he is forced to look into something that intrigues him. Μα ναι, στοιχειώδες.
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλά άντε, ας βάλω μια πιο αξιόπιστη πηγή (το δεύτερο αποτέλεσμα του Google ) http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_House (με όλες τις ενστάσεις που μπορεί να έχει κανείς για την αξιοπιστία της wikipedia) και συγκεκριμένα την παραπομπή σε αυτό το άρθρο: http://www.radiotimes.com/content/show-features/house/house-and-holmes-parallels/ The creator of House, David Shore, acknowledges that his testy titular doctor was inspired by Sherlock Holmes(μπορεί να έχει κι άλλα, δεν το διάβασα όλο το άρθρο της wikipedia - ένα googlάρισμα για house holmes πάντως θα βγάλει πολλά αποτελέσματα... κάποτε το είχα ψάξει πιο σοβαρά και αυτά που είχα βρει με έπεισαν)
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Xμμμ, νομιζω θα ευχαριστιομουν μια ταινια με τον Hugh στον ρολο του Holmes και την κανονικη του Αγγλικη προφορα...
zenso Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Xμμμ, νομιζω θα ευχαριστιομουν μια ταινια με τον Hugh στον ρολο του Holmes και την κανονικη του Αγγλικη προφορα... Indeed - και ιδανικότερα,Stephen Fry ως Mycroft Holmes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.