Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα πριν λιγο την ταινια, αρκετα καλα στημενη απο πλευρα φωτογραφιας αλλα κατα τα αλλα δεν μου αρεσε, πολυ μετρια ταινια.

Καποια στιγμη για ενα 10λεπτο κοιμηθηκα κιολας να πω την αληθεια.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ. Άνετα το ξαναβλέπω. Τρομερή απεικόνιση του Παλιού Λονδίνου (έτσι όπως το φανταζόμουν δηλαδή). Πολύ ωραία φωτογραφία.. καλοστημένη ταινία. Και μου άρεσε γενικά όλος ο ρυθμός της.

Αν την δείς σαν αυτό που είναι, πέραν του σέρλοκ χόλμς δηλαδή, την λές και ταινιάρα για το είδος της.

Ναι, ξετρελάθηκα.

Δημοσ.

Ότι μαλακία βγει, αν είναι γυρισμένη στο Λονδίνο εσένα θα σου αρέσει. Δεν μετράει η γνώμη σας ΜΙΣΤΕΡ.-

Δημοσ.
Τρομερή απεικόνιση του Παλιού Λονδίνου (έτσι όπως το φανταζόμουν δηλαδή). Πολύ ωραία φωτογραφία.

Απο το πρώτο πρώτο δευτερόλεπτο όμως. Όταν έδειξε το σήμα της Warner στα πλακάκια με μικρές λιμνούλες νερού και απο πάνω να βρέχει λέω ''εδώ είμαστε''.

Δημοσ.
βγήκε σε dvd screener, όχι και άσχημη ποιότητα :P

Όταν στο είπα όμως απάντησες "Εγώ μόνο 720p βλέπω" :Ρ

Δημοσ.
Απο το πρώτο πρώτο δευτερόλεπτο όμως. Όταν έδειξε το σήμα της Warner στα πλακάκια με μικρές λιμνούλες νερού και απο πάνω να βρέχει λέω ''εδώ είμαστε''.

Oh yes... Γενικά το απέδωσαν τρομερά και αν πρόσεχες έβλεπες "παλαιωμένα" μέρη και γειτονιές στα ενδιάμεσα, πέρα απο τα προφανή. Κλείνε εισιτήρια απο τώρα :P

Ότι μαλακία βγει, αν είναι γυρισμένη στο Λονδίνο εσένα θα σου αρέσει. Δεν μετράει η γνώμη σας ΜΙΣΤΕΡ.-

Δεν έχεις άδικο για την προκατάληψη μου... :P Γενικά όμως και στην Αιθιοπία να ήταν το σκηνικό ήταν ωραία ταινία.. Sherlock holmes μπορεί να μην ήταν.. Αλλα ωραία ταινία ναι..

Δημοσ.
ναι το ξέρω, απλά απάντησα για το πως την έχουμε δει τόσο γρήγορα :P

Μ'αρέσει που το ενδεχόμενο απάντησης "την είδα στο σινεμά" δεν έχει περάσει απο κανενός το μυαλο :P

• Members
Δημοσ.
Μ'αρέσει που το ενδεχόμενο απάντησης "την είδα στο σινεμά" δεν έχει περάσει απο κανενός το μυαλο :P

:lol: κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις το διάβασα αλλά είπα να το αφήσω ασχολίαστο

:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

έδωσα 12 για το Avatar, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τώρα! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...