iced Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ειδα πριν λιγο την ταινια, αρκετα καλα στημενη απο πλευρα φωτογραφιας αλλα κατα τα αλλα δεν μου αρεσε, πολυ μετρια ταινια. Καποια στιγμη για ενα 10λεπτο κοιμηθηκα κιολας να πω την αληθεια.
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ. Άνετα το ξαναβλέπω. Τρομερή απεικόνιση του Παλιού Λονδίνου (έτσι όπως το φανταζόμουν δηλαδή). Πολύ ωραία φωτογραφία.. καλοστημένη ταινία. Και μου άρεσε γενικά όλος ο ρυθμός της. Αν την δείς σαν αυτό που είναι, πέραν του σέρλοκ χόλμς δηλαδή, την λές και ταινιάρα για το είδος της. Ναι, ξετρελάθηκα.
Garnele Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ότι μαλακία βγει, αν είναι γυρισμένη στο Λονδίνο εσένα θα σου αρέσει. Δεν μετράει η γνώμη σας ΜΙΣΤΕΡ.-
Sellers Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τρομερή απεικόνιση του Παλιού Λονδίνου (έτσι όπως το φανταζόμουν δηλαδή). Πολύ ωραία φωτογραφία. Απο το πρώτο πρώτο δευτερόλεπτο όμως. Όταν έδειξε το σήμα της Warner στα πλακάκια με μικρές λιμνούλες νερού και απο πάνω να βρέχει λέω ''εδώ είμαστε''.
kalidor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Την ειδατε ρε τσακαλια...???? Ποτε κιολλας....???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 βγήκε σε dvd screener, όχι και άσχημη ποιότητα
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 βγήκε σε dvd screener, όχι και άσχημη ποιότητα Όταν στο είπα όμως απάντησες "Εγώ μόνο 720p βλέπω" :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 την είδα στο netbook σε ανάλυση 1024χ600 ήταν μια χαράαα
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 βγήκε σε dvd screener, όχι και άσχημη ποιότητα Μιάμιση βδομάδα τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ναι το ξέρω, απλά απάντησα για το πως την έχουμε δει τόσο γρήγορα
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Απο το πρώτο πρώτο δευτερόλεπτο όμως. Όταν έδειξε το σήμα της Warner στα πλακάκια με μικρές λιμνούλες νερού και απο πάνω να βρέχει λέω ''εδώ είμαστε''. Oh yes... Γενικά το απέδωσαν τρομερά και αν πρόσεχες έβλεπες "παλαιωμένα" μέρη και γειτονιές στα ενδιάμεσα, πέρα απο τα προφανή. Κλείνε εισιτήρια απο τώρα Ότι μαλακία βγει, αν είναι γυρισμένη στο Λονδίνο εσένα θα σου αρέσει. Δεν μετράει η γνώμη σας ΜΙΣΤΕΡ.- Δεν έχεις άδικο για την προκατάληψη μου... Γενικά όμως και στην Αιθιοπία να ήταν το σκηνικό ήταν ωραία ταινία.. Sherlock holmes μπορεί να μην ήταν.. Αλλα ωραία ταινία ναι..
Nauseas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ναι το ξέρω, απλά απάντησα για το πως την έχουμε δει τόσο γρήγορα Μ'αρέσει που το ενδεχόμενο απάντησης "την είδα στο σινεμά" δεν έχει περάσει απο κανενός το μυαλο
Members gsarig Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μ'αρέσει που το ενδεχόμενο απάντησης "την είδα στο σινεμά" δεν έχει περάσει απο κανενός το μυαλο κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις το διάβασα αλλά είπα να το αφήσω ασχολίαστο
ippopotamos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ημουν κουρασμενος οταν την εβλεπα αλλα δικαιολογειτε που με πηρε 3(!!!) φορες ο υπνος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μ'αρέσει που το ενδεχόμενο απάντησης "την είδα στο σινεμά" δεν έχει περάσει απο κανενός το μυαλο έδωσα 12 για το Avatar, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.