Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν είχα προϊδεαστεί από το post του chrinsomnias για να την απολαύσω.

Spoiler FFS!

Τι θέλω και μπαίνω ρε γμτ σε topic με ταινίες που δεν έχω δει.

Εδώ έχω κόψει και τα trailers.

Συγγνώμη η μουσική είναι Hans???? ... Καλά είμαι απαράδεκτος που δε το πήρα πρέφα στα credits. Μουσικάρα!

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλά πολύ μεταξυ μας, εντάξει?

Ενώ αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MfAEZbJFwaM&feature=related]αυτό[/ame] για παράδεγμα δεν σκίζει πωπούς...

Δημοσ.

Την είδα προχθες την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι δεν την βαρίεσε, σε κρατάει η εξέλιξη της ιστορίας αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα.

Δημοσ.
Την είδα προχθες την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι δεν την βαρίεσε, σε κρατάει η εξέλιξη της ιστορίας αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα.

Να με συγχωρείς αλλά εγώ έριξα έναν υπνάκο 15' περί τα μέσα της ταινίας, άλλο πράγμα σου λέω.

Δημοσ.
αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα.

Καλά ντάξει, ήταν ικανός να βρει δολοφόνο απο την μυρωδιά της πορδής του, αλλά αυτό το παρακάμπτουμε. Έτσι και ήταν και στα βιβλία. Φτερνιζόταν κάποιος και του έλεγε την ιστορία της ζωής του.

---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:32 ----------

Να με συγχωρείς αλλά εγώ έριξα έναν υπνάκο 15' περί τα μέσα της ταινίας, άλλο πράγμα σου λέω.

Άντε εσύ βρε χουζούρη. Καλή ήταν η ταινία, δεν ήταν και για ύπνο.

Δημοσ.

Άντε εσύ βρε χουζούρη. Καλή ήταν η ταινία, δεν ήταν και για ύπνο.

Δεν βάσταξα βρε αδελφέ, τόσα κλισέ σε τόση λίγη ώρα, νύσταξα ο θεατής!

Ήταν και βολικός ο καναπές, καταλαβαίνεις δεν θέλει και πολύ.

(Υπνοπαιδεία κ έτσι :Ρ)

Δημοσ.

Haha φίλε δεν σε παρεξηγώ καθόλου:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ήταν και άσχημη αν και όλη η ταινία είναι πάνω στους ώμους του Rob...λογικά με άλλον ηθοποιό παίζει να μην βλεπόταν

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που σας άρεσε (όσο σας άρεσε). Καλούτσικη αλλά όχι και 6 σελίδες σχόλια. Για DVD ήταν η ταινία εδώ που τα λέμε.

Δημοσ.

Την είδα χθες την ταινία, πολύ καλή η ατμόσφαιρα του Λονδίνου έτσι όπως την απέδωσαν.

Ο Robert Downey Jr δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε στον ρόλο του Sherlock Holmes.

Αλλιώς τον έχουμε συνηθίσει τον χαρακτήρα του Holmes.

Εντάξει, το βασικό στοιχείο του να λύνει υποθέσεις από φαινομενικά ασήμαντα στοιχεία, κρατήθηκε στην ταινία.

Όμως να παίρνει μέρος σε αγώνες πάλης με στοιχήματα για να κερδίσει χρήματα, είναι κάπως.Σαν χαρακτήρας του Sir Arthur Conan Doyle ο Holmes είναι τζέντλεμαν, εδώ αισθάνομαι ότι πέρασε αλλά δεν ακούμπησε.

sherlockholmesmovierobe.jpg

Παρόλα αυτά όμως σαν περιπέτεια μυστηρίου και δράσης η ταινία βλέπεται ευχάριστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...