Cue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πάλι καλά που δεν είχα προϊδεαστεί από το post του chrinsomnias για να την απολαύσω. Spoiler FFS! Τι θέλω και μπαίνω ρε γμτ σε topic με ταινίες που δεν έχω δει. Εδώ έχω κόψει και τα trailers. Συγγνώμη η μουσική είναι Hans???? ... Καλά είμαι απαράδεκτος που δε το πήρα πρέφα στα credits. Μουσικάρα!
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μεταξύ μας, το OST του The Rock πατάει κάτω δευτεροκλασσάτους κλασσικούς.
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά πολύ μεταξυ μας, εντάξει? Ενώ αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MfAEZbJFwaM&feature=related]αυτό[/ame] για παράδεγμα δεν σκίζει πωπούς...
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ε, τι να λέμε. Δώσε σε Γερμανό ορχήστρα και άραξε.
Kasrith Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τρελες μουσικαρες τι να λεμε... Οσο για την ταινια, δυστυχως ακομα δεν προλαβα να παω να την δω
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Uhm... Duh Καλά όλα αλλά σαν τα πρώτα (που άκουσε ο καθένας μας από Zimmer) δεν έχει...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Την είδα προχθες την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι δεν την βαρίεσε, σε κρατάει η εξέλιξη της ιστορίας αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα.
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Την είδα προχθες την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι δεν την βαρίεσε, σε κρατάει η εξέλιξη της ιστορίας αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα. Να με συγχωρείς αλλά εγώ έριξα έναν υπνάκο 15' περί τα μέσα της ταινίας, άλλο πράγμα σου λέω.
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 αλλά ρε παιδία όταν ξεδιπλώνει το μυστήριο ο Holmes μου θύμισε superman ο είμαι ο γ@μ... τάο, έλεος δλδ. Μιλάμε για πολλά κιλά μυαλό έπρεπε να κόψουν λίγα. Καλά ντάξει, ήταν ικανός να βρει δολοφόνο απο την μυρωδιά της πορδής του, αλλά αυτό το παρακάμπτουμε. Έτσι και ήταν και στα βιβλία. Φτερνιζόταν κάποιος και του έλεγε την ιστορία της ζωής του. ---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:32 ---------- Να με συγχωρείς αλλά εγώ έριξα έναν υπνάκο 15' περί τα μέσα της ταινίας, άλλο πράγμα σου λέω. Άντε εσύ βρε χουζούρη. Καλή ήταν η ταινία, δεν ήταν και για ύπνο.
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Άντε εσύ βρε χουζούρη. Καλή ήταν η ταινία, δεν ήταν και για ύπνο. Δεν βάσταξα βρε αδελφέ, τόσα κλισέ σε τόση λίγη ώρα, νύσταξα ο θεατής! Ήταν και βολικός ο καναπές, καταλαβαίνεις δεν θέλει και πολύ. (Υπνοπαιδεία κ έτσι :Ρ)
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Να με συγχωρείς αλλά εγώ έριξα έναν υπνάκο 15' περί τα μέσα της ταινίας, άλλο πράγμα σου λέω. Haha φίλε δεν σε παρεξηγώ καθόλου
Finn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δυνατή ταινία κατ εμέ και ο λατρείας ήταν στο πετσί του ρόλου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 δεν ήταν και άσχημη αν και όλη η ταινία είναι πάνω στους ώμους του Rob...λογικά με άλλον ηθοποιό παίζει να μην βλεπόταν
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μου κάνει εντύπωση που σας άρεσε (όσο σας άρεσε). Καλούτσικη αλλά όχι και 6 σελίδες σχόλια. Για DVD ήταν η ταινία εδώ που τα λέμε.
badwolf_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Την είδα χθες την ταινία, πολύ καλή η ατμόσφαιρα του Λονδίνου έτσι όπως την απέδωσαν. Ο Robert Downey Jr δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε στον ρόλο του Sherlock Holmes. Αλλιώς τον έχουμε συνηθίσει τον χαρακτήρα του Holmes. Εντάξει, το βασικό στοιχείο του να λύνει υποθέσεις από φαινομενικά ασήμαντα στοιχεία, κρατήθηκε στην ταινία. Όμως να παίρνει μέρος σε αγώνες πάλης με στοιχήματα για να κερδίσει χρήματα, είναι κάπως.Σαν χαρακτήρας του Sir Arthur Conan Doyle ο Holmes είναι τζέντλεμαν, εδώ αισθάνομαι ότι πέρασε αλλά δεν ακούμπησε. Παρόλα αυτά όμως σαν περιπέτεια μυστηρίου και δράσης η ταινία βλέπεται ευχάριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.