Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν την είδα χτες την ταινία στο Starcity στην Συγγρού. Διασκεδαστικότατη περιπέτεια , με καταπληκτική Performance από Τζούνιορ και Λο,ειδικά ο πρώτος, άχρωμες όμως οι γυναίκες συμπρωταγωνίστριες και λίγο αδύναμο το τέλος.

Το ''διεφθαρμένο'' Λονδίνο αποδίδεται πολύ καλά όσο αφορά την φωτογραφία και τα εφέ. Χαλάλι τα λεφτά του. θα ήθελα ΄λίγο σκοτάδι παραπάνω αλλά ας όψεται

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά αδιάφορη η ταινία, δεν έχω να πω πολλά. Θα προτιμούσα να ξαναδώ την Αρπαχτή αντί αυτής. Ισχύουν τα γνωστά, καλές ερμηνείες, πειστικό το Λονδίνο, όλα καλά αλλά ως εκεί.

Δημοσ.

Σχετικα αδιαφορη ταινια.Παιζει να εκανα βλακεια που δν προτιμησα το Avatar.

Πολυ καλος ο Robert Downey Jr αλλα περιμενα πιο καλο σεναριο και σκηνοθεσια απο τον Ritchie.

Δημοσ.
O Μπερμπάτοφ παίζει καλά τον κακό;

wtf? Ο ποδοσφαιριστής; Τώρα που το σκέφτομαι, έχει ένα στυλάκι κι ένα υφάκι περίεργο, θα του πήγαινε για σχιζοφρενής στο παλιό, διεφθαρμένο Λονδίνο! Αξίζει τον κόπο για σινεμά η ταινία ή DVD/Blu-ray όταν με το καλό;

Δημοσ.

Είναι μια πάρα πολύ καλή περιπέτεια. Αν "περιμένετε" να δείτε κάτι συγκεκριμένο, θα απογοητευτείτε, σε διαφορετική περίπτωση όμως, θα την απολαύσετε. Εγώ θα την ξαναέβλεπα σε cinema πάντως.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως.. Δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο νου, απλα θελω να δω μια καλη περιπετιουλα... Μαλλον θα την δω αυριο, αν δεν δουμε το Book of Eli

Δημοσ.

Το ειδα πριν απο λιγο!

Καλή ταινια, βλεπεται ευχαριστα, απλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα της για cinema.

Για dvd παντως αξιζει 100%.

Φετος γενικα περιμενουμε παρα πολλες ταινιες οποτε αναγκαστικα θα δουμε αρκετο πραμα σε dvd.

Δημοσ.

Ωραία ταινία με τέλος που τα εξηγεί ΟΛΑ. Το χάρηκα το ending του.

Γενικά όμως, ένιωσα ότι το παρατραβήξανε σε διάρκεια, θα μπορούσε να ήταν πιο compact με περισσότερες memorable στιγμές. Κάτι του έλειπε που να ξεχωρίσει από το να είναι απλά καλή. Και η κιθάρα όταν ξεκινούσε να εξηγεί τις διάφορες "καταστάσεις" ήταν απλά... θεϊκή. Έλιωνα κάθε φορά που την άκουγα :-D

Δημοσ.
Μαλλον θα την δω αυριο, αν δεν δουμε το Book of Eli

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Καλή ταινία, δεν λέω, αλλά όχι για cinema. Την είδα την ημέρα πριν δω το Sherlock Holmes, και συμφωνήσαμε με την υπόλοιπη παρέα πως καλύτερα να βλέπαμε τον Holmes 2 φορές.

Δημοσ.

Σκεφτομαι και γω να την δω αλλα επειδί μου αρεσαν τα παλια κλασικα holms μου ειπαν οτι θα μου φανει ψιλο πατατα...

Σαν νανε ο holms ραμπο φαση.

Δημοσ.

Αν και περίμενα την εναλακτική πρόταση του Holmes , ειδικά με σκηνοθεσία Guy Ritchie ο οποίος "φάινεται" μέσα στην ταινία, όταν είδα τον ντετεκτιβ να κατέχει κατα τρόπον τινά πολεμικές τέχνες , ψηλοξενέρωσα - το ξεπέρασα σχετικά γρήγορα γιατί εστίασα στον R. Downey ο οποιος μου άρεσε πολύ και στην ταινια και σαν ηθοποιός γενικότερα. Επίσης σε ένα story που βασικό χαρακτηριστικό του είναι το μυστήριο , οι γρίφοι κτλ κτλ ήθελα περισσότερες εκπλήξεις.

Ε, καλό ήταν..

Δημοσ.

Δεν έχω δει τη ταινία, αλλά το trailer μου αρκεί... Μπορεί η ταινία να ειναι και εξαιρετική, όμως γιατί ρε παιδιά δεν ονομάζει ο Guy Ritchie το χαρακτήρα του Jr. αλλιώς; Ουδεμία σχεση φαίνεται να έχει με το κλασσικό ήρωα. Έχει ξεφτιλίσει τα πάντα το hollywood και καλά με τη πρόφαση γνωστοποίησης στο νεαρό κοινό...

Δημοσ.
γιατί ρε παιδιά δεν ονομάζει ο Guy Ritchie το χαρακτήρα του Jr. αλλιώς;

Δεν θα ειχαν της ιδιες εισπραξεις...:-(

Δημοσ.
Δεν έχω δει τη ταινία, αλλά το trailer μου αρκεί... Μπορεί η ταινία να ειναι και εξαιρετική, όμως γιατί ρε παιδιά δεν ονομάζει ο Guy Ritchie το χαρακτήρα του Jr. αλλιώς; Ουδεμία σχεση φαίνεται να έχει με το κλασσικό ήρωα. Έχει ξεφτιλίσει τα πάντα το hollywood και καλά με τη πρόφαση γνωστοποίησης στο νεαρό κοινό...

Ναι γιατί είμαστε όλοι πολύ δεμένοι με τον Sherlock. Δεν πιστεύω πως ξεφτιλίζει κάτι ΄, η προσπάθεια είναι πολύ καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...