Sellers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Η νέα ταινία του Guy Ritchie, με τον Robert Downey στον ρόλο του Χόλμς και τον (απαίσιο κατ'εμέ) Jude Law στον ρόλο του Γουάτσον. Παρόλα αυτά, ένας απο τους αγαπημένους μου ήρωες όταν ήμουν παιδί ενσαρκώνεται στον κινηματογράφο. Θα το τιμήσω μάλλον...
Kasrith Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Και γω την εχω στα υποψην. Πιστευω πως αξιζει να σημειωθει οτι παιζει και η Rachel McAdams
RottenLungs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Το τράιλερ δεν μου θύμισε Sherlock Holmes... Εμένα μου φαίνεται μία ηλίθια ταινία που δανήστηκε ένα όνομα για να πουλήσει. (Έχω διαβάσει μόνο ένα βιβλίο αλλα έχω παίξει όλα τα παιχνίδια και αυτό το πράγμα δεν είναι Sherlock Holmes) Αίσχος!!!
Str Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 true... αλλα ο ρομπερτ (ΑΚΑ XAVI) τα σπαει... και στο σινεμα και στο γηπεδο...
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Παρόλα αυτά, ένας απο τους αγαπημένους μου ήρωες όταν ήμουν παιδί ενσαρκώνεται στον κινηματογράφο. Θα το τιμήσω μάλλον... Καμία σχέση. Είναι σχεδόν alternative universe εκδοχή του ήρωα η ταινία. Μιλάμε για εντελώς άλλους χαρακτήρες, τύπο υποθέσεων κτλ, μην πάτε να τη δείτε περιμένοντας να δείτε μεταφορά Arthur Conan Doyle, θα γενοκτονείτε φάτνες. Κατά τα άλλα, μια άλλη άποψη είναι δεκτή, ειδικά αν παίζει ο τζούνιορ.
papahlamidas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ θα την δω... Έχοντας διαβάσει το Hound of Baskervilles το οποίο ήταν φοβερό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη. Αυτό πάντως που περιμένω να δω δεν θα είναι κάτι σε Original Sherlock Holmes. Και ναι όντως ο Jude Law δεν κολλάει για να κάνει τον Watchon αλλά ούτε και ο Junior τον Holmes. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φτιάξανε μια ταινία δράσης-μυστηρίου (και καλά) και την βάφτισαν Sherlock Holmes. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ---------- Καμία σχέση. Είναι σχεδόν alternative universe εκδοχή του ήρωα η ταινία. Μιλάμε για εντελώς άλλους χαρακτήρες, τύπο υποθέσεων κτλ, μην πάτε να τη δείτε περιμένοντας να δείτε μεταφορά Arthur Conan Doyle, θα γενοκτονείτε φάτνες. Κατά τα άλλα, μια άλλη άποψη είναι δεκτή, ειδικά αν παίζει ο τζούνιορ. Ποιο alternate δεν γίνεται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ----------
PeterHeppner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μου φένεται η εκδίκηση του Guy Ritchie αυτή η ταινία: "δεν σας άρεσε η τέχνη τύπου Revolver ? φάτε εφέ και hollywood !"
SweeT_DreamS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Χμ... Δε μ'ενθουσίασε το trailer. Καθόλου όμως. Έχω συνδέσει τον Sherlock Holmes και τον Dr. Watson, με τις μορφές των Jeremy Brett και David Burke αντίστοιχα, οπότε... όχι, μάλλον δε θα την τιμήσω.
Kasrith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ο Junior ειναι λογος να παω να το δω. Η McAdams ειναι το κερασακι στην τουρτα
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ θα τη δω, κυρίως από περιέργεια και βασικά γιατί θέλω κάτι να δω, απλά οι κριτικές που διάβασα ως τώρα δεν την βγάζουν και κανένα αριστούργημα...
Cue Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω από αύριo Αμερική, από 14 Γενάρη Ελλάδα.
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αγγλία κάνει πρεμιέρα Boxing Day (aka 26/12). Πάντως διάβαζα, όταν την έστειλαν για έλεγχο, τους την έστειλαν πίσω με το αιτιολογικό ότι "έτσι όπως ήταν, πήγαινε για DVD only" κι έτσι ξαναέκαναν ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων!
Kasrith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 24 νομιζω Αμερικη, δυστηχως στις 25 στον Καναδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.