s2117 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα,πριν από 2 μέρες πήγα να μπω msn που είχα αποθηκευμένο τον κωδικό,και δεν έμπαινε και μου έλεγε ότι είναι λάθος..Έκτοτε δεν έχω καταφέρει να μπω,ούτε στο msn,ούτε στο hotmail,Ούτε στο facebook..Πάω να κάνω ρισέτ τον κωδικό αλλά τίποτα,μου λέει ότι βάζω λάθος τη μυστική απάντηση..Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει παιχτεί?
javavall Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως κάποιος βρήκε την μυστική απάντηση?
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Και πάλι..γιατί να χάκαρε κάποιος το μέηλ? Υπάρχει κανένας τρόπος να καταφέρω να πάρω πίσω το μέηλ μου??
javavall Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Και πάλι..γιατί να χάκαρε κάποιος το μέηλ? For fun!(?) Εάν όντως σου χάρακαν τον λογαριασμό, μπορείς να ζητήσεις από την MS, από άλλο email να σου το επαναφέρουν . Θα ζητήσουν όμως πολλά στοιχεία. Διαφορετικά... δύσκολα τα πράγματα. (Εκτός και εαν του το χακάρεις πίσω ) ps: Δεν έχεις βάλει άλλο email για την επαναφορά του κωδικού ε?
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς όχι..Αν έχετε καμιά ιδέα καλοδεχούμενη..
StavrosD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αν είχες δώσει τα πραγματικά σου στοιχεία, πάρε τους τηλέφωνο και θα σου πουν τι χρειάζεται. Ίσως χρειαστεί να τους στείλεις και κάποια φωτοτυπία της ταυτότητας ή κάτι άλλο. Μπορείς να κινηθείς και νομικά, ιδιαίτερα αν γνωρίζεις ότι έχει σταλεί mail από αυτό τον λογαριασμό σε τρίτους.
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Όχι μωρέ δε παίζει να ασχοληθώ τόσο..ένα μέηλ της πλάκας είναι,που απλά έχει δηλωθεί και στο μσν και στο φατσοβιβλίο...Στοιχεία δε θυμάμαι τι είχα δώσει
adiastati Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 απλά κάποιος ήξερε την μυστική σου ερώτηση..μπήκε στον λογαριασμό άλλαξε τον κωδικό και καταεπέκταση και την ερωτηση( πολλές φορές είναι υποχρεωτικό). απλά φτίαξε άλλο...το θέμα ομως είναι γιατί δεν μπορείς να μπεις fb...αααα πόσες μέρες είναι που έχει γίνει αυτό??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:45 ---------- υπάρχει περίπτωση να στο εχουν μπλοκάρει μόνο...αν βάλεις πολλές φορές λάθος κωδικό το mail κλειδώνει και δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για μια δυο μέρες
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ΟΚ!θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες!!3-4 μερες εχει..
adiastati Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 αλλή εξήγηση για το οτι δεν μπορεις να μπεις και στο fb εχω μονο στην περίπτωση στο mail και στο fb ειχες τον ιδιο κωδικο, όποτε μπήκε και στο fb και σου αλλαξε και εκει τον κωδικο.
neos_kosmos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται να έχει τον ίδιο κωδικό στο fb, φτάνει να έχει απλά το ίδιο e-mail.. Αν μπει δηλαδή κάποιος μόνο στο mail έχει αυτόματα και τους άλλους λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί υπο αυτό το όνομα.. (Forgot password.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.