Προς το περιεχόμενο

Antivirus με συγκεκριμένες απαιτήσεις!

mademoiselle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, σε νέους και παλιούς :-)

Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε ένα υπολογιστή ο οποίος έχει κάποιους ιούς τους οποίους φυσικά δεν δυναμαι να εντοπίσω και να ονοματίσω και μεγάλη ανάγκη να εγκαταστήσω ένα antivirus το οποίο όχι μόνο θα προστατεύει από μελλοντικούς ιούς αλλά να εντοπίσει και να ξεριζώσει όποιον υπάρχει - όσο αυτό είναι δυνατόν. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο για αυτό κυρίως το σκοπό? (αν ήταν και στα ελληνικά θα πίστευα ότι υπάρχει και αι Βασίλης απ τη χαρα μου)

Δημοσ.

Το AVG το ξέρω και είμαι ευχαριστημένη, δεν ήξερα επίσης ότι αφαιρεί ό,τι υπάρχει.

Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω το norton 2010 free :)

Σ' ευχαριστώ nickarmy :]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ----------

isay έκανα την αναζήτηση μου πριν ρωτήσω και σε αυτή τη σελίδα που μου πρτοτείνεις δεν έτυχε κάποιος να λέει για κάποιο antivirus απ' όλα αυτά ότι εξαλείφει και ιούς. Αυτό με ενδιαφέρει να βγεί ο ιός

Δημοσ.

επειδη εχω δοκιμασει το pro για αρκετο διαστημα(2 χρονια)

εχω να πω οτι εχει πολλα fake allert και καποιες φορες δεν μπορουσε να σβησει κατι με την μια με συνεπεια να τραβαει πολυ cpu κατα την λειτουργια

Υ.γ Παντα προσωπικη αποψη

Δημοσ.

και εγω avast-free θα σου προτεινα, το οποιο σου δινει και τη δυνατοτητα να προγματοποιησεις εναν πληρη ελεγχο πριν φορτωσουν τα windows..(boot-time scan)...με αυτο το τροπο οι ιοι που υπαρχουν θα εντοπιστουν και θα αφαιρεθουν απο το συστημα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...