Προς το περιεχόμενο

saturn

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πες τα, πες τα.

Χτες σε 42" full hd, από τα 3 μέτρα είδα ένα επεισόδιο του Dark angel σε ποιότητα dvd και όχι σε hd που βλέπω συνήθως.

Μου έκανε εντύπωση που δεν είδα ατέλειες. Στο πανί φαίνεται διαφορά (80"+), αλλά στην τηλεόραση αν είναι δεν είναι cam rip η εικόνα είναι ικανοποιητική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερωτηση και απο εμενα...θελω αυτον τον καιρο να αγορασω μια τηλεοραση.απο 32' εως (πολυ ) βαρια 42'.Ειδα αυτην την προσφορα με την πλασμα και μου φανηκε πολυ καλη.Η τηλεοραση που θελω δεν θα ανοιγει πολυ..σαββατοκυριακα και αντε να πω περιπου 40-50 μερες το χρονο!και σκεφτομουν πως αυτο που χρειαζομαι τελικα ειναι το πλασμα...δεν με ενδιαφερει δλδ η καταναλωση ουτε ο χρονος ζωης εφοσον θα ανοιγει τοσο λιγο!τι λετε εσεις?

Επισης για το saturn υπαρχει δυνατοτητα αποστολης σε αλλη πολη?

Tο saturn καλα θα κανει να φτιαξει ενα καλυτερο site γτ ειναι σαπιο και θελω να κοιτάξω πολλα προϊοντα και πρεπει να φορτονω φυλλαδια!Μπλιαχχχ

Μια ερωτηση και απο εμενα...θελω αυτον τον καιρο να αγορασω μια τηλεοραση.απο 32' εως (πολυ ) βαρια 42'.Ειδα αυτην την προσφορα με την πλασμα και μου φανηκε πολυ καλη.Η τηλεοραση που θελω δεν θα ανοιγει πολυ..σαββατοκυριακα και αντε να πω περιπου 40-50 μερες το χρονο!και σκεφτομουν πως αυτο που χρειαζομαι τελικα ειναι το πλασμα...δεν με ενδιαφερει δλδ η καταναλωση ουτε ο χρονος ζωης εφοσον θα ανοιγει τοσο λιγο!τι λετε εσεις?

Επισης για το saturn υπαρχει δυνατοτητα αποστολης σε αλλη πολη?

Η τηλεόραση κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη ευκαιρία.

Για τη δυνατότητα αποστολής του saturn δεν έχω ιδέα... Αν θέλεις όμως, ίσως μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Ρε τι μας κάνουν με τις προσφορές...

Εγώ τηλεόραση έχω και μάλιστα fullhd η κάρτα μου είναι ήδη χρεωμένη αλλά η τηλεόραση αυτή είναι φοβερή και με έχουν βάλει σε σκέψεις;

Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη stock και για πόσο θα υπάρχει;

Ένα σημαντικό θέμα είναι αν έχει εγγύηση ελλ.αντιπροσωπείας..

Γιατί αλλιώς η προσφορά είναι απλά καλή.. Με 585 την έχει ο φτηνότερος στο σκρουτζ αλλά παραεισαγωγή.

συμφωνω απολυτα με τις αποψεις υπερ των Plasma

οσοι ξερουν και θελουν ποιοτικη τιβι σε νορμαλ λ7 για Plasma πανε, χωρις να κανουν καμια ουσιαστικη παραχωρηση

σημερα παραγγειλαμε για φιλη την εν λογω Panasonic αφου το ψαξαμε αρκετα,στο AVCLUB λενε τα καλυτερα για την συγκεκριμενη

στο plaisio την εχουν στα 649 μαζι με το wd media player χωρις μεταφορικα για επαρχεια,εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας και doa καλυψη (για το τελευταιο πολυ αμφιβαλω και ελπιζω να μην χρειαστει να το διαπιστωσουμε)

ps φακ δεν μπορω να ξεφορτωθω την 37 lcd μου που ειχα αγορασει 2000€ το 2005 αλλιως σαν τον λυκο θα την χτυπαγα την συγκεκριμενη

• Moderators

To WDTV που εχουν "δωρο" στο Πλαισιο σε αυτη την TV ειναι το "παλιο" το οποιο εχει προβληματα ακομα και η WD επισημα εχει σταματησει να βγαζει FW (οχι οτι οσο εβγαζε διορθωσε και πολλα). Δεν ειναι καθολου λειτουργικο σε σχεση με αλλα! Οποιος δεν εχει δει αλλα media players θα ειναι ικανοποιημενος αλλα συνεχεια θα ειναι μεσα-εξω στα μενου του για να ρυθμιζει αναλογα το αρχειο. Οποτε η τιμη 649 δεν ειναι καλη. Δεν ξερω ποσα μεταφορικα θα εχει απο καπου αλλου (δεν νομιζω να ειναι πανω απο 20-30 ευρω) , αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα την εχουν χωρις μεταφορικα.

• Moderators
ωπα εισαι σιγουρος γιατι το θεμα με το wd δεν το εχω ψαξει

Απολυτα γιατι το εχω στο συρταρι μου, απο την ημερα που πηρα το... (ενα αλλο, δεν λεω ποιο γιατι εχω βαρεθει τα flames που κανουν καποιοι που νομιζουν οτι ενα μηχανημα τους ειναι... παιδι τους).

Τραβηξα παρα πολλα οπως ολοι που περιμεναμε λυσεις περσι το πασχα και μειναμε "καγγελο"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...