val007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 http://www.saturn.com.gr/pdf/catalogue/flyer_1.pdf
GoldenEye Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αριστη τιμη για μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις αυτη την στιγμη στα 100Hz. για να εχεις παρομοια ποιοτητα πρεπει να δωσεις πανω απο 1000 σε lcd. και χωρις τα προβληματα των πρωτων πλασμα (burn in, καταναλωση-215W η ακαλυμπραριστη, μεγεθος, βαρος). τηλεοπτικο σημα παιζει μακραν καλυτερα απο lcd ειδικα για ποδοσφαιρο και γρηγορη κινηση σε επιπεδα crt). και το αγαπημενο μου χωρις ενα καρο φιλτρα να κανουν ψευτικη την εικονα. μοναδικα μειονεκτηματα συγκριτικα με τα ακριβοτερα μοντελα της σειρας (τα οποια θα τα δινουν και αυτα στην ξεφτιλα λογω αγνοιας των καταναλωτων για την ποιοτητα τους και του παραγκωνισμου των πλασμα απο την αγορα) ειναι η ελλειψη επικαλυψης για τις ανακλασεις (ποιος βλεπει ταινια μερα μεσημερι με παραθυρα και απειρο φως στο δωματιο, σε αλλες εταιριες παιζει μονο σε ακριβα μοντελα) και τα 2 HDMI (για οσους θελουν απειρες συνδεσεις). αν δεν ειναι παραεισαγωγη μετραει πολυ.
christos.p25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εντάξει, καλή είναι αλλά το sharpness των lcd δεν το έχουν, κακά τα ψέματα... επειδή την έχω δει από κοντά το λέω.
GoldenEye Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εκει ειδικα ειναι που υστερουν οι lcd. στα μαγαζια ειναι παντα αρυθμιστες και με τα 100Ηz απενεργοποιημενα. και παντα φαινονται μαυρο χαλι. θυμαμαι εναν τυπο που εκανε φασαρια στο public που ειδε την 50αρα U10 εντελως αρυθμιστη και κατι lg και samsung να ειναι στο οριο γιατι δεν μπορουσε να συγκρινει. μετα ηρθε υπαλληλος του δωσε κοντρολ τις πειραξε ολες και αποκατασταθηκε η ταξη. τελος οι πανασονικ εχουν μηδενικο input lag (ιδανικες για gaming) και πλεον καθολου burn in (στο public παιζουν ολη μερα ταινια με μπαρες πανω κατω και οταν γυρισουν σε full screen δεν παρατηρεις το παραμικρο) την υπεροχη των πλασμα σε πολλους τομεις περα απο τα ματια μου την εχω ακουσει και απο υπαλληλους (που φαινοταν οτι γνωριζαν) στο πλαισιο στο public και σε αλλα μαγαζια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τραγική αυτή η περίπτωση...
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή οι plasma είναι καλύτερες από τις lcd γενικά; τι μειονεκτήματα έχουν; (εκτός από τη διάρκεια ζωής, που είναι σημαντική βέβαια...)
GoldenEye Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή οι plasma είναι καλύτερες από τις lcd γενικά; τι μειονεκτήματα έχουν;(εκτός από τη διάρκεια ζωής, που είναι σημαντική βέβαια...) 70.000 - 100.000 ωρες ειναι λιγη διαρκεια ζωης (στα περσινα φετινα μοντελα); γενικα δεν ειναι καλυτερες. συγκεκριμενα οι πανασονικ στις πλασμα εχουν αριστη ποιοτητα εικονας εχουν λυσει τα περισσοτερα προβληματα των πλασμα (ακομα και την καταναλωση) και για να παρεις καλυτερη σε lcd θα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη. σε τηλεοπτικο σημα οι πλασμα δεν εχουν αντιπαλο. και σε πολλες ιντσες παλι δεν εχουν αντιπαλο. και φυσικα η καλυτερη tv ηταν πλασμα η KURO της PIONEER.
berny Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 τραγική αυτή η περίπτωση... τι εννοεις? πες μας μην την πατήσουμε αν ξέρεις κατι..
StavrosD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 εκει ειδικα ειναι που υστερουν οι lcd. στα μαγαζια ειναι παντα αρυθμιστες και με τα 100Ηz απενεργοποιημενα. και παντα φαινονται μαυρο χαλι. θυμαμαι εναν τυπο που εκανε φασαρια στο public που ειδε την 50αρα U10 εντελως αρυθμιστη και κατι lg και samsung να ειναι στο οριο γιατι δεν μπορουσε να συγκρινει. μετα ηρθε υπαλληλος του δωσε κοντρολ τις πειραξε ολες και αποκατασταθηκε η ταξη. Υπάρχει λόγος που είναι άλλες καλορυθμισμένες και άλλες αρρύθμιστες. Ρυθμίζουν άψογα αυτές που θέλουν να πουλήσουν (είτε για να φεύγουν είτε επειδή έχουν μεγαλύτερο κέρδος) και ρυθμίζουν χάλια αυτές που πουλάνε από μόνες τους και δεν υπάρχει πολύ στοκ.
christos.p25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 μα**ιες στο τετράγωνο, εγώ όπου και αν έχω πάει έχει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης να παίξεις με ότι ρύθμιση θες...
ipal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει λόγος που είναι άλλες καλορυθμισμένες και άλλες αρρύθμιστες. Ρυθμίζουν άψογα αυτές που θέλουν να πουλήσουν (είτε για να φεύγουν είτε επειδή έχουν μεγαλύτερο κέρδος) και ρυθμίζουν χάλια αυτές που πουλάνε από μόνες τους και δεν υπάρχει πολύ στοκ. Εχω δει και το αντιστροφο, τοτε που εψaχνα ΤV. τουλαχιστον στη κατηγορια 32-37" , οπου & αν πηγα ολες στη τυχη ηταν, & οι πιο πολλες default.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που λεει ο StavrosD ισχυει! Υπαρχουν εμποροι και εμποροι... Καποιοι ειναι πονηροι και το κανουν, καποιοι αλλοι ειναι ασχετοι και ΔΕΝ το κανουν. Αλλο ενα κολπο που κανουν: Ειχα δει στο Praktiker πριν κατι μηνες σε ειδικη θεση 2 40αρες LCD μια των 1500 και μια των 800 ευρω. Η μια πανω απο την αλλη. Η ακριβη επαιζε καλα, η φτηνη χαλια (με HD υλικο). Δεν μπορει λεω κατι δεν παει καλα τετοια διαφορα δεν παιζει! Κανω μια και κοιταζω πισω απο τις TV να δω τις συνδεσεις: HDMI η ακριβη και μεσω RF η φτηνη! Αν ηταν αναποδα οι συνδεσεις η φτηνη θα επαιζε πολυ καλυτερα απο την ακριβη, αλλα τοτε ποιος θα αγοραζε την ακριβη;;;; Ξαναλεω πολλες φορες σε καταστηματα που ξερουν μονο απο σκουπες θα μπορει να ειναι τυχαιο αυτο αλλα οπου ξερουν τη δουλεια τιποτα δεν ειναι τυχαιο! Και για να μπουμε και στην ουσια του θεματος, να ναι καλα ο κοσμος που λογω του marketing σνομπαρε εδω και χρονια τις Πλασμα και εχω απο περισυ δυο Panasonic FullHD 42αρες στο σπιτι μου με λιγοτερο απο 2.000 συνολικα. Οι LCD βελτιωνουν και αυτες τα μειονεκτηματα τους αλλα ακομα εχουν δρομο για να φτασουν την ποιοτητα κινουμενης εικονας μιας Plasma! Για να μην μιλησουμε για ποιοτητα σε SD υλικο! Και οι Πλασμα εχουν τα μειονεκτηματα τους αλλα ειναι λιγοτερο "εμφανη". Καποιος που μιλησε για διαρκεια ζωης της Plasma "ξερει" μονο την μια πλευρα του νομισματος. Την ιδια (αν οχι μικροτερη) ζωη εχουν και οι LCD! Απλα στις LCD θα θες αλλαγη λαμπων η οποια ειναι ασυμφορη και δεν γινεται αφου συμφερει να παρεις αλλη ΤV ενω στις Plasma θα θες αλλαγη Panel που επισης θα ειναι ασυμφορη. Σε 50.000 οι παλιοτερες και 100.000 ωρες οι περσινες+φετινες ετσι και αλλιως θα εχει αλλαξει κανεις τηλεοραση. (μιλαμε για περιπου 11 χρονια με 24/24ωρο!) Οσα λεει ο συμφορουμιτης εδω εδω ειναι 100% σωστα.
GoldenEye Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που λεει ο StavrosD ισχυει! Υπαρχουν εμποροι και εμποροι... Καποιοι ειναι πονηροι και το κανουν, καποιοι αλλοι ειναι ασχετοι και ΔΕΝ το κανουν.Αλλο ενα κολπο που κανουν: Ειχα δει στο Praktiker πριν κατι μηνες σε ειδικη θεση 2 40αρες LCD μια των 1500 και μια των 800 ευρω. Η μια πανω απο την αλλη. Η ακριβη επαιζε καλα, η φτηνη χαλια (με HD υλικο). Δεν μπορει λεω κατι δεν παει καλα τετοια διαφορα δεν παιζει! Κανω μια και κοιταζω πισω απο τις TV να δω τις συνδεσεις: HDMI η ακριβη και μεσω RF η φτηνη! Αν ηταν αναποδα οι συνδεσεις η φτηνη θα επαιζε πολυ καλυτερα απο την ακριβη, αλλα τοτε ποιος θα αγοραζε την ακριβη;;;; Ξαναλεω πολλες φορες σε καταστηματα που ξερουν μονο απο σκουπες θα μπορει να ειναι τυχαιο αυτο αλλα οπου ξερουν τη δουλεια τιποτα δεν ειναι τυχαιο! Και για να μπουμε και στην ουσια του θεματος, να ναι καλα ο κοσμος που λογω του marketing σνομπαρε εδω και χρονια τις Πλασμα και εχω απο περισυ δυο Panasonic FullHD 42αρες στο σπιτι μου με λιγοτερο απο 2.000 συνολικα. Οι LCD βελτιωνουν και αυτες τα μειονεκτηματα τους αλλα ακομα εχουν δρομο για να φτασουν την ποιοτητα κινουμενης εικονας μιας Plasma! Για να μην μιλησουμε για ποιοτητα σε SD υλικο! Και οι Πλασμα εχουν τα μειονεκτηματα τους αλλα ειναι λιγοτερο "εμφανη". Καποιος που μιλησε για διαρκεια ζωης της Plasma "ξερει" μονο την μια πλευρα του νομισματος. Την ιδια (αν οχι μικροτερη) ζωη εχουν και οι LCD! Απλα στις LCD θα θες αλλαγη λαμπων η οποια ειναι ασυμφορη και δεν γινεται αφου συμφερει να παρεις αλλη ΤV ενω στις Plasma θα θες αλλαγη Panel που επισης θα ειναι ασυμφορη. Σε 50.000 οι παλιοτερες και 100.000 ωρες οι περσινες+φετινες ετσι και αλλιως θα εχει αλλαξει κανεις τηλεοραση. (μιλαμε για περιπου 11 χρονια με 24/24ωρο!) Οσα λεει ο συμφορουμιτης εδω εδω ειναι 100% σωστα. ενταξει δεν ισχυει και για ολες τις εταιριες αλλα οι panasonic και σε μικροτερο βαθμο στις lg ειναι κορυφαιες τηλεορασεις σε σχεση με το κοστος τους με την μεγαλυτερη διαφορα σε προβολες με ταχεια κινηση και στο τηλεοπτικο σημα. οι μονες tv που ισως τις ξεπερνουν (οχι σε ολους τους τομεις) ειναι οι led οι οποιες ειναι πανακριβες
swstost Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πέστε τα ρε παιδιά, έχουν πήξει τον κόσμο στις FullHD για να βλέπουν επίγεια αναλογικά και nova... Οι Plasma είναι η καλύτερη επιλογή με διαφορά για την πλειοψηφία του κόσμου. Εντάξει, αν θέλεις να βλέπεις Blueray ή mkv, και πρόκειται να πάρεις το σωστό μέγεθος για τη σωστή απόσταση (γιατί έχω γνωστούς με 32'' FullHD στα 3,5 μέτρα και πιστεύουν ότι βλέπουν HD...) έχει νόημα. Αλλιώς υπάρχουν plasma 42'' στα 500€-700€ που είναι κορυφαίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.