Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κοιταξεις τις απαιτησεις θα δεις οτι το max payne 3 για να παιξει full dx11 θελει τετραπυρηνο στα 2,6 με 4gb ram και gtx 560ti 1gb δηλαδη παλι περιπου τpc σαν το δικο μου. Και το επαιξα και το max payne 3 σε dx11 με ολα φουλ χωρις κανενα προβλημα.

Εγώ θυμάμαι ήθελε core i7 :P

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ρε σεις πως ανοίγει η κωλόπορτα.έχω φάει πόση ώρα και δεν μπορώ να την ανοίξω.

Ποια πόρτα; :P

Συνήθως ανοίγουν μόνες τους. Αν λες για αμάξι, δεξί κλικ.

Δημοσ.

είμαι σε μια αποστολή που πρέπει να ξεκλειδώσω μια πόρτα.Λέει ότι πρέπει να κάνω πάνω κάτω το mouse και όταν πρασινίζει η μπάρα να πατήσω αριστερό κλικ.Το κάνω αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Έχει και τον καταραμένο χρόνο οπότε άμα δεν τα καταφέρεις πρέπει να το ξανακάνεις απο την αρχή :mad:

Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα μέχρι που συνειδητοποίησα οτι αντί για αριστερό κλίκ πρέπει να πατήσω το αριστερό βελάκι(ή το Α) με τον κατάλληλο συγχρονισμό(όταν γίνει πράσινο). Πολύ σπάσιμο αλλά βγαίνει.

• Moderators
Δημοσ.

όταν κάνω πάνω κάτω το mouse δεν κουνιέται τίποτα.Με το w s πάει πάνω κάτω.

Α ναι, αυτό αν δεν κάνω λάθος το κάνει στην πρώτη φορά (bug μάλλον). Τα υπόλοιπα lockpicks είναι σίγουρα με το mouse.

Δημοσ.

Έχει και τον καταραμένο χρόνο οπότε άμα δεν τα καταφέρεις πρέπει να το ξανακάνεις απο την αρχή :mad:

Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα μέχρι που συνειδητοποίησα οτι αντί για αριστερό κλίκ πρέπει να πατήσω το αριστερό βελάκι(ή το Α) με τον κατάλληλο συγχρονισμό(όταν γίνει πράσινο). Πολύ σπάσιμο αλλά βγαίνει.

αυτό ήταν.ήμαρτον.Μου έβγαλε την πίστη να το περάσω.

ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Αν τέλειωσες το στόρυ, τότε απλά συνεχίζεις και παίζεις (στο λέει άλλωστε) ώστε να κάνεις υπόλοιπα side-missions, κλπ.

Όπως σε όλα (σχεδόν; ) τα GTA-οειδή. :)

Αν όχι, μήπως σου είπε να πας να κοιμηθείς για να προχωρήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...