Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο εδώ. Θα μπορούσαν να το φτιάξουν κάπως όμως. θα έβγαινε πολύ ωραίο. Multiplayer σε open world :)

Kαλα καλα δεν ξερανε αν κυκλοφορησει το παιχνιδι, ποτε να προλαβουνε να ασχοληθουν και με ΜP?Παλι καλα με τα τοσα που εγιναν που το παιχνιδι ειναι καλο.

Δημοσ.

Ναι κι εγω μια χαρα οδηγαω απλα λεω για την αισθηση και την εικονα της.

Τραγικη :)

Εδω που τα λεμε θελει προσπαθεια για να μην οδηγησεις καλα!

Δημοσ.

Τώρα που το έπαιξα και γω μου φαίνεται λίγο επαναλαμβανόμενο...τα ιδια και τα ίδια όπως κάποιος είχε πει.

Αλλά σαν αρχική εμπειρία ήταν αρκετά καλό. Όσο για την οδήγηση αν εξαιρέσουμε οτι η όπισθεν μου σπάει κάθε φορά τα νεύρα συμπεριφέρεται σχετικά καλά για arcade..ίσως άμα έπαιζα με controller να ήταν ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το demo. Φαίνεται όντως ωραίο παιχνίδι. Αρκετά βαρύ όμως. Σε 1080p δεν τραβάει σε μένα. Οπότε μάλλον θα το παίξω στο ps3 :)

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το demo. Φαίνεται όντως ωραίο παιχνίδι. Αρκετά βαρύ όμως. Σε 1080p δεν τραβάει σε μένα. Οπότε μάλλον θα το παίξω στο ps3 :)

Εχεις παλιο pc γι αυτο σου φαινεται βαρυ. θελει pc σαν το δικο μου και πανω για να τρεξει με ολα φουλ σε dx11.

το demo βγηκε σημερα?

Δημοσ.

Εχεις παλιο pc γι αυτο σου φαινεται βαρυ. θελει pc σαν το δικο μου και πανω για να τρεξει με ολα φουλ σε dx11.

το demo βγηκε σημερα?

Συγκριτικά με άλλα παιχνίδια που έχω βάλει είναι βαρύ. Το Max Payne 3 ας πούμε μου είχε φανεί πιο ελαφρύ.

Δημοσ.

Συγκριτικά με άλλα παιχνίδια που έχω βάλει είναι βαρύ. Το Max Payne 3 ας πούμε μου είχε φανεί πιο ελαφρύ.

To Max Payne 3 δεν ειναι open world οπως αυτο.

Δημοσ.

Αν κοιταξεις τις απαιτησεις θα δεις οτι το max payne 3 για να παιξει full dx11 θελει τετραπυρηνο στα 2,6 με 4gb ram και gtx 560ti 1gb δηλαδη παλι περιπου τpc σαν το δικο μου. Και το επαιξα και το max payne 3 σε dx11 με ολα φουλ χωρις κανενα προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...