Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Στις 22 το τερμάτισα. Έχουν μείνει μόνο διάφορα collectibles. Οκ, έπαιζα και λίγο σερί από Παρασκευή ξημερώματα που βγήκε. Άλλο καλό είναι πως μπορείς να μπεις στο Social Hub του παιχνιδιού και να κάνεις replay όποια main αποστολή θες για να βελτιώσεις το score σου.
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Στις 22 το τερμάτισα. Έχουν μείνει μόνο διάφορα collectibles. Οκ, έπαιζα και λίγο σερί από Παρασκευή ξημερώματα που βγήκε. Άλλο καλό είναι πως μπορείς να μπεις στο Social Hub του παιχνιδιού και να κάνεις replay όποια main αποστολή θες για να βελτιώσεις το score σου. Αν είχα δυνατότερο PC θα τσιμπούσα και εγώ... Τώρα θα το παίξω στο ps3
JohnVani18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 22 ώρες? Και δεν είσαι ικανοποιημένος..? Τι να πούμε για το MW3 ή το The Run..
nskord Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΟΛΑΕΙ,ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ BUG: http://www.youtube.com/watch?v=n1LdkAKYkCo&feature=plcp ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΙΚΟΣ
bost7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εχεις περασει το update 1.4? το παιχνιδι ειναι αγορασμενο η στο φερε ο θειος απτο αμερικα?
naruto14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Θα μπορούσες να το είχες ποστάρει στο Site: υπάρχον θέμα και να μην φτιάχνεις καινούργιο...
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 do you know what fraps is? (που γράφουνε και τα αμερικανάκια σε κάτι vids από κάτω)
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το αγορασα σημερα και εχω παιξει 1 ωρα μεχρι τωρα! Το παινχνιδι ειναι τελειο! Εχει πολυ ξυλο και πληρη ελευθερια κινησεων καθως και μεγαλο κοσμο για να εξερευνησεις. Πλησιαζει το GTA 4 οσον αφορα το gameplay. Αγοραστε το γιατι δεν ξερετε τι χανετε! Οσο αφορα τις επεισοδεις και τα γραφικα του παιχνιδιου εμεινα και εκει απολυτως ικανοποιημενος. Με ολα φουλ dx11& ΑΑ medium πιανω 30 fps minimum 54 average& 73 max στο benchmark. Οταν ομως δοκιμασα να βαλω και το AA στο extreme τοτε τα average fps επεσεαν απο 54 σε 29 χωρις ομως να παρατηρησω καποια μεγαλη διαφορα στα γραφικα που να δικαιολογει τετοια μειωση των επειδοσεων. Ετσι το παιζω με ολα φουλ εκτος απο AA και το παιχνιδι τρεχει κανονικα.
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς από όσο είδα δεν έχει multiplayer. Κρίμα και πιστεύω θα ήταν πολύ καλό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όχι. Δεν έχει multiplayer. Μόνο stat comparison με friends στο Steam ενώ παίζεις σου λέει πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους άλλους. (κι επειδή δεν το έχει κανένας, εγώ συναγωνίζομαι τον εαυτό μου ) Multiplayer θα ήταν κάπως περίεργο στο ξύλο, γιατί θα πήγαινε counter στο counter.
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όχι. Δεν έχει multiplayer. Μόνο stat comparison με friends στο Steam ενώ παίζεις σου λέει πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους άλλους. (κι επειδή δεν το έχει κανένας, εγώ συναγωνίζομαι τον εαυτό μου ) Multiplayer θα ήταν κάπως περίεργο στο ξύλο, γιατί θα πήγαινε counter στο counter. Έχεις ένα δίκιο εδώ. Θα μπορούσαν να το φτιάξουν κάπως όμως. θα έβγαινε πολύ ωραίο. Multiplayer σε open world
Bigi444444 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όσοι γουστάρουμε Ασία μεριά και μεγαλουπόλεις θα μουρλαθούμε από το setting ή δε διαδραματίζεται τόσο σε εξωτερικούς χώρους;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Έχει εξωρετικούς χώρους αρκετούς, αλλά δεν είναι τόσο αχανές το μέρος όπως σε GTA ας πούμε. Υπάρχουν και σημεία που φαίνονται να μπορείς να ανέβεις αλλά δεν γίνεται. @Naruto14 GTAIV ή Just Cause 2 MP ("κυκλοφόρησε" ή ακόμα beta, δεν έχω ψάξει). Κι έτσι για λίγο ξύλο από environmental kills με κάποιες hand-to-hand σκηνές. http://www.gamesradar.com/sponsored-sleeping-dogs-ultra-violent-murder-video-wants-kill-you-death-please-watch/
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Έχει εξωρετικούς χώρους αρκετούς, αλλά δεν είναι τόσο αχανές το μέρος όπως σε GTA ας πούμε. Υπάρχουν και σημεία που φαίνονται να μπορείς να ανέβεις αλλά δεν γίνεται. @Naruto14 GTAIV ή Just Cause 2 MP ("κυκλοφόρησε" ή ακόμα beta, δεν έχω ψάξει). Κι έτσι για λίγο ξύλο από environmental kills με κάποιες hand-to-hand σκηνές. http://www.gamesrada...h-please-watch/ To GTA IV έλεγα να το πάρω στο summer sale αλλά τελικά δεν το πήρα. και το μετάνιωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα