OROKUSAKI Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 κυκλοφορησε και αυτο σημερα στην αμερικη ενω στην ευρωπη βγαινει στις 17 αυγουστου. το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο και η pc εκδοση πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες που εχουν βγει ποτε , με πληρη υποστηριξη dx11 πολλες ρυθμισεις γραφικων και καλο optimization!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μερικές αποδείξεις ή απλά speculation λόγω των διαφημισμένων features...;
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 διαβασα στο forum του παιχνιδιου στο steam καποιοι που το αγορασανε λενε οτι οντως εχει ενα σωρο ρυθμισεις στα γραφικα και dx11. θα το εχω στα χερια μου σε 2-3 μερες οποτε τοτε θα ξερω σιγουρα
bost7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Κυκλοφόρησε από τον θείο όμως ο θείος ξέχασε να φέρει το ''κουρδιστήρι'' του παιχνιδιού και δεν παίζει. Και ομως το κουρδισανε! (Δεν ειναι κουρδιστη η steam εκδοση, αλλα μια αλλη unlocked).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) διαβασα στο forum του παιχνιδιου στο steam καποιοι που το αγορασανε λενε οτι οντως εχει ενα σωρο ρυθμισεις στα γραφικα και dx11. θα το εχω στα χερια μου σε 2-3 μερες οποτε τοτε θα ξερω σιγουρα Κοίταξα κι εγώ λίγο το Steam forum και φαίνεται να αρέσει σε κάποιους, επίσης κοιτάω ένα livestream τώρα http://www.livestream.com/trmpliveusa Edit: Και κανείς στο livestream δεν πρόσεξε την διαφήμιση που έπαιξε σε μια στιγμή για το νησί Panau και πόσο καλή περιποίηση θα έχετε στο Three Kings Hotel. Μάλλον δεν έχουν παίξει το Just Cause 2 ή δεν έδωσαν σημασία. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2012 από GhostRiderLSOV
alexzzz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 2 ώρες άντεξα να το παίξω όλο όλο... δεν μου άρεσε καθόλου (στο xbox το έπαιξα)
>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Βλέποντας διάφορα reviews απο metacritic, gamespot κτλ μοιάζει για καλό παιχνίδι. Ποιο ήταν το πρόβλημα?
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Και μένα μου έκανε εντύπωση η ψηλή βαθμολογία στα διάφορα site. Επανάληψη στα πάντα... στο ξύλο, στους αντιπάλους, καμία πρωτοτυπία και μπέρδεμα στο τι παιχνίδι θέλει να είναι. gta με assasins creed ένα πράμα. Δεν ξέρω αν παρακάτω γίνεται πιο ενδιαφέρων. Το αφήνω στην άκρη και ίσως στο μέλλον.
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 το εχει παιξει κανεις? Χτες βγηκε στην Ευρωπη. Ο θειος ανακοινωσε οτι θα αργησει πολυ και γι αυτο μαλλον θα το αγορασω. Οσοι το εχετε παιξει πειτε μας τη γνωμη σας!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Yep, παίζω εγώ. (αφού είδα το stream και κάτι trailers και θυμήθηκα ) Pros: - Fancy Martial Art moves. Γενικά ωραίο ξύλο μιας και σε αντίθεση με τα περισσότερα GTA-οειδή, οι αντίπαλοι δεν έρχονται με ένα πιστόλι στο χέρι συνέχεια. Σπασίματα, disarms και τα environmental kills που μου θυμίζουν σε Punisher μερικά. Ναι, θυμίζει λίγο σε Batman στο ότι το ένα κουμπί κάνει attack και το άλλο counter, αλλά γίνονται συνδυασμοί, μιας και πατημένο το αριστερό κάνει heavy και αν πας π.χ. l-l-l-h, τότε κάνεις roundhouse και γενικά υπάρχουν διάφορα combos και κάποια που γίνονται και παρέα με το F (grapple). - Freerunning. Δεν είναι σαν του AC, αλλά είναι πιο "ρεαλιστικό" σε αρκετά κομμάτια νομίζω. - Fancy moves γενικά, car ramming on demand(το οποίο καθόλου ρεαλιστικό εκεί, αλλά I don't care), action hijack από όχημα σε όχημα, slow-mo gunfire όταν κάνεις vault πάνω από αντικείμενα, κλπ. - Διάφορα preset ρούχα, π.χ. Rico Rodriguez (που δεν φοράω , Edit: Προφανώς είδε ότι έχω το JC2 και γι'αυτό το ξεκλείδωσε), Bruce Lee κλασσικό παντελόνι και παπουτσάκια όπως και "κίτρινος πράκτωρ" και αν δεν κάνω λάθος έχει και αυτό του Van Damme από το Kickboxer με τους περίεργους επιδέσμους στα χέρια. Επίσης διάφορα που μπορείτε να κάνετε mix and match για διάφορα bonuses, αλλά προτιμώ το κλασσικό Bruce Lee (κι ας μην δίνει κάποιο bonus), μιας και γουστάρω το ξύλο του game. - Music. Ακούω το Ninja Tune και Softly κυρίως, επειδή έχουν ωραία κινέζικη μουσική. (αν και το Beijing Rock θα κόλλαγε για trolling) - Στόρυ. Δεν έχει κάποιο twist μέχρι στιγμής και πλησιάζω στο τέλος μάλλον. Γενικά αν πεις "τώρα αυτό θα γίνει μάλλον", πολύ πιθανό ότι θα γίνει. Όμως γίνεται ωραία. - Διάφορα minigames. Αντέχω το karaoke, αλλά το surveillance θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. - Ατμόσφαιρα. Ειδικά στην αρχή, θα ήθελα να πάω στο Hong Kong κάποτε, αλλά πού λεφτά για τέτοια ταξίδια... - Νομίζω ότι είναι μια χαρά port, δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Επίσης κάνω την αμαρτία και παίζω keyboard/mouse. Cons: - Κάποια bugs όπως είδα κάποιον να κάνει spawn 100 μέτρα μπροστά μου στον αέρα και όπως ήταν ακίνητος, "κατέβηκε" κάτω εκεί που έπρεπε. Μάλλον οι εξωγήινοι είναι ανάμεσα μας. Επίσης όταν κάνω final hit (slow-mo) ας πούμε σε κάποιον πάνω σε αυτοκίνητο, τότε σπρώχνει και το αυτοκίνητο μαζί για κάτι μέτρα (!) και είναι σαν να ψιλοπετάμε. Ϊσως ο Wei να είναι ο κινεζοαμερικανός Superman και να μην το ξέρει ακόμα. - Δεν έχει πάρα πολλά μέρη να εξερευνήσεις. Υπάρχουν collectibles, αλλά με εχμ... μια κοπελιά το κάθε είδος, εμφανίζεται στον χάρτη μετά σαν reward. Don't asky why. - Έχει την αίσθηση ότι είναι μικρό game σχετικά και θέλω κι άλλο. Δεν έχω τερματίσει ακόμα, είμαι στις 19 ώρες, αλλά πρέπει να πλησιάζω. - Το SSAO (βαριέμαι να αλλάξω option για να δω αν είναι σίγουρα αυτό) φαίνεται να κάνει περίεργο εφέ στην οθόνη, σαν να είναι ένας φακός που βαράει στο κέντρο. Επίσης δίνει ένα "glow" στους χαρακτήρες. Βρε μπας και εκτός από Superman να είναι και άγιος ο Wei; - Ακόμη και με το HD Texture pack, κάποια σημεία δεν είναι τόσο φοβερά, αν και σίγουρα βελτιώνει. Θα ήθελα και πιο high-res reflections στα αμάξια. - Όπως έχουν πει και στα reviews, οι τυχαίοι που αντιμετωπίζετε πρέπει να είναι από μεγάλο σόι γιατί είναι ίδιοι εκτός από ρούχα. - Παρ' όλο που το Rico Rodriguez preset outfit δίνει μεγαλύτερη απόσταση στο action hijack, δεν χρησιμοποιεί τον γάτζο. Και γενικά μπορεί να έχω ξεχάσει πράγματα, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα τελικά. Τέλειο δεν είναι. Δεν πάει για "εξομοίωση" όπως το GTAIV, ούτε για Silly over the top όπως το SR3. Eίναι γενικά πολύ action movie (σκάστε λάστιχο και δείτε αυτοκίνητα να πετάνε και να σκάνε) και έχει φάση. Γενικά αν θέλετε ένα GTA-like game σε πιο κινέζικο και με ωραίο εφετζίδικο ξύλο που σας κάνει να νιώθετε cool Kung Fu guy , τότε θα έλεγα να του ρίξετε μια ματιά.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 - Έχει την αίσθηση ότι είναι μικρό game σχετικά και θέλω κι άλλο. Δεν έχω τερματίσει ακόμα, είμαι στις 19 ώρες, αλλά πρέπει να πλησιάζω. Καλό σημάδι αυτό σημαίνει ότι σε κράτησε. Πάντως 19 ώρες αν το καλοσκεφτείς στις μέρες μας δεν έιναι και λίγο.
Galis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 19 ωρες? Μεχρι τα Χριστουγεννα θα το χω τελειωσει κ γω
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ενώ ο Ghost Rider τις 19 φαίνεται τις είχε για πλάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα