Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ξεκινησα σημερα κ ειναι φοβερο.το πρωτο που ειχε βγει δεν το ειχα τερματισει οποτε τωρα ειναι μια καλη ευκαιρια!!τα γραφικα σαφως βελτιωμενα οπως κ ο ηχος!πολυ καλυτερο απο το watch dogs για μενα!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα και 'γω μόλις, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει επιλογή να κλείσεις το ΑΑ τελείως και αναγκαστικά έχεις FXAA το οποίο θολώνει την εικόνα, δηλαδή πρέπει να έχουμε κονσολοθολούρα με το ζόρι, μάλιστα.

Δημοσ.

παντως απο screens που ειδα δεν εχει και μεγαλη διαφορα. επισης απο τι βλεπω εμεις που εχουμε ηδη την απλη εκδοση δεν υπαρχει διαθεσιμο καποιο dlc για την definitive εκδοση αρα θα πρεπει να τα σκασουμε σαν να μην το χαμε. μεγαλο fail αν δεν βγαλουν...

Δημοσ.

Μπα, πιο καλό μου φάνηκε το Watch_Dogs, τουλάχιστον από όσο έχω παίξει μέχρι στιγμής.Τα γραφικά του είναι ψιλομάπα πάντως, ειδικά με το FXAA γίνονται..

Δημοσ.

Γιατί συγκρίνετε το WD με SD; Απορώ! Ούτε καν μοιάζουν! Αν είναι λόγο του open world, τότε μπορείς να συγκρίνεις και με άλλα 15 άσχετα επίσης παιχνίδια.
Επί του θέματος, το WD για εμένα ποιο ωραίο από το SD. Ειδικά η definitive edition, just no.

• Like 1
Δημοσ.

Definitive edition my a$$ είναι, outdated γραφικά τελείως.Δεν μπήκαν καν στο κόπο να αλλάξουν τα textures του παιχνιδιού και να αυξήσουν το υπεράθλιο LoD.

• Like 1
Δημοσ.

Definitive edition my a$$ είναι, outdated γραφικά τελείως.Δεν μπήκαν καν στο κόπο να αλλάξουν τα textures του παιχνιδιού και να αυξήσουν το υπεράθλιο LoD.

Εμένα δεν μου αρέσει το gameplay. Να πω την αμαρτία μου, το κατέβασα (είχα την παλιά έκδοση στο Steam) και είπα να δω αν αξίζει τα λεφτά του. Απλά, όχι. Κάθισα, έπαιξα 15', πήγα στο μαγαζί να αλλάξω ρούχα, έβαλα Hitman outfit, είδα αυτό και μετά είπα "ΟΧΙ!" και το έβγαλα :Ρ

Δημοσ.

σαν παιχνίδι είναι καλύτερο από το watcdogs?? διότι δεν ξέρω ποιο από τα 2 να βάλω πρώτο? :P (αφού τερματίσω το cod)

Εγώ το βρήκα αρκετά πιο διασκεδαστικό από το wd

Γιατί συγκρίνετε το WD με SD; Απορώ! Ούτε καν μοιάζουν! Αν είναι λόγο του open world, τότε μπορείς να συγκρίνεις και με άλλα 15 άσχετα επίσης παιχνίδια.

Επί του θέματος, το WD για εμένα ποιο ωραίο από το SD. Ειδικά η definitive edition, just no.

Λόγω των σκύλων βέβαια :P
Δημοσ.

Το τερμάτισα, αρκετά καλό σαν παιχνίδι αλλά αυτά τα textures δεν παλεύονταν ώρες ώρες, επίσης κατάλαβα γιατί δεν δίνουν την επιλογή για FXAA Off, το LoD του παιχνιδιού είναι τραγικό και αυτοί ξέρουν ότι το FXAA προσθέτει θολούρα στην εικόνα, οπότε σου λέει άστο enabled να θολώνει και να ''καλύπτει'' τις ατέλειές μας.Oh well, το τέλος του παιχνιδιού κλασικό και χιλιοειπωμένο, παρ' όλα αυτά ήταν καλό γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...