Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μολις ξεκινησα και εγω το παιχνιδι.. αν και λιγο περιεργο στο χειρισμο ωραιο μου φαινετε... θελω να ρωτησω δυο πραγματα/ 1) αμα πατησω alt+tab μετα μου το βγαζει το παιχνιδι σε παραθυρο και πρεπει να το αλλαζω καθε φορα... υπαρχει καποιο φιξ? και 2) ειμαι στην αρχη ακομα(μετα τα τυτοριαλς) μπορω με καποιον τροπο να παρω καποιο μαχαιρι? η γενικα δε παιρνεισ καθολου στο παιχνιδι?

Bump μιας και το χτύπησα κοντά στα 3ευρώ εν αναμονή για το GtaV.

Για το 1ο σου ερώτημα, αν το παίζεις ακόμα δηλαδή - ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια βέβαια: πατάς δεξί alt+enter και γυρίζει σε fullscreen.

Για το 2) δεν ξέρω ακόμα.

Γενικά όντως το παιχνίδι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναπαίξει, αλλά είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και έχει πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για προχειροδουλειά. Ικανοποιητικά γραφικά, λίγες επιλογές παραμετροποίησής τους όμως. Τι λίγες, καθόλου. Ωραία μουσική και ωραίος κόσμος γενικά.

Θα προτιμούσα λιγότερες μάχες, μας έχει πήξει στο ανούσιο ξύλο, άσε που κλέβει και λίγο το παιχνίδι στον συγκεκριμένο τομέα - έκλεψα και 'γω βέβαια σε κάποια σημεία, οδηγώντας τους φουσκωτούς σε σημεία που το παιχνίδι ψιλοbuggαρε και μου έκανε επίθεση μόνο όποιος ήθελα εγώ. (στην αποστολή με τα ρολόγια κάπου στην αρχή).

Ο χειρισμός οκ, με τα πόδια είναι ακριβώς σαν του GTA, με τα οχήματα να έχουν λίγο πιο arcade αίσθηση - που βελτιώνεται απ'όσο είδα αν πάρεις κανένα sport αμάξι.

Για την τιμή που το πήρα ήδη έχει βγάλει τα λεφτά του και είμαι απολύτως ευχαριστημένος, μιας και περίμενα λιγότερα. Όσο για τις συγκρίσεις με το Saints Row, έχοντας παίξει μόνο το 3, μου φαίνεται καλύτερο παιχνίδι το Sleeping Dogs.

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το 1ο σου ερώτημα, αν το παίζεις ακόμα δηλαδή - ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια βέβαια: πατάς δεξί alt+enter και γυρίζει σε fullscreen.

βασικα ευχαριστω πολυ :P

εχοντας ασχοληθει περιπου 5 ωρες και εχοντας ολοκληρωσει διαφορες αποστολες κυριες και μη, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι περασε αλλα δεν ακουμπησε σε συγκριση με το saints row 3. ο χειρισμος του μου φαινεται το πολυ μετριος τοσο στην οδηγηση οσο και στο fighting. το οτι δεν υπαρχουν οπλα δεν με χαλαει καθολου αλλα πως γινεται να λενε οτι ειναι "gta-like game" οταν τα οπλα ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του gta; εγω δεν θα το χαρακτηριζα gta κλωνο χωρις αυτο να σημαινει οτι το λεω για κακο.

οι bugies δεν ελειψαν καθολου απο την πρωτη κιολας στιγμη και επισης εχω να πω οτι στο alt+tab οταν το game ειναι minimized το pc σερνεται απιστευτα (το μοναδικο game που το κανει αυτο στο τωρινο pc μου)

σε γενικες γραμμες προς το παρον μου φαινεται ενα μετριο game με ενδιαφερον σεναριο (παρολο που ο πρωταγωνιστης ειναι μπατσοχαφιες :P ) που μετα τον τερματισμο του δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι του (στο SR3 εγραψα σχεδον 70 ωρες B))

πιστευω το 81 του metascore ειναι παρα πολυ (ενα 70 θα ηταν αρκετο για μενα)

το καλο ειναι οτι το περιμενα κατω του μετριου σε φαση οτι θα επαιζα λιγο και θα το εκανα uninstall αλλα τελικα ειναι μια χαρα.

ο λογος που εγραψα κριτικη ειναι οτι ειδα σχολια οτι ειναι καλυτερο απο το SR3 και μου κανε μεγαλη εντυπωση που υπαρχουν τετοιες γνωμες αλλα οκ γουστα ειναι αυτα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ξεκίνησα και γω το game πρόσφατα, μου φάνηκε αρκετά καλο και μαρέσει που εστιάζει σε άλλους τομείς από ότι το Gta, επίσης το δοκίμασα και σε 3D απο την επιλογή που έχει στο μενου και είναι καλή φαση. Τα dlc λενε τιποτα? γιατι βλέπω εχουν βγάλει παρα πολλά

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

να το παίξεις για να δεις τι σημαίνει καλά optimised παιχνίδι ανοικτού κόσμου 

μακάρι να συνέχιζε η square enix να βγάζει μεγάλα παιχνίδια στο pc.. τώρα έχουμε ξεμείνει με τη nubisoft 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...