spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα μολις ξεκινησα και εγω το παιχνιδι.. αν και λιγο περιεργο στο χειρισμο ωραιο μου φαινετε... θελω να ρωτησω δυο πραγματα/ 1) αμα πατησω alt+tab μετα μου το βγαζει το παιχνιδι σε παραθυρο και πρεπει να το αλλαζω καθε φορα... υπαρχει καποιο φιξ? και 2) ειμαι στην αρχη ακομα(μετα τα τυτοριαλς) μπορω με καποιον τροπο να παρω καποιο μαχαιρι? η γενικα δε παιρνεισ καθολου στο παιχνιδι? Bump μιας και το χτύπησα κοντά στα 3ευρώ εν αναμονή για το GtaV. Για το 1ο σου ερώτημα, αν το παίζεις ακόμα δηλαδή - ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια βέβαια: πατάς δεξί alt+enter και γυρίζει σε fullscreen. Για το 2) δεν ξέρω ακόμα. Γενικά όντως το παιχνίδι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναπαίξει, αλλά είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και έχει πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για προχειροδουλειά. Ικανοποιητικά γραφικά, λίγες επιλογές παραμετροποίησής τους όμως. Τι λίγες, καθόλου. Ωραία μουσική και ωραίος κόσμος γενικά. Θα προτιμούσα λιγότερες μάχες, μας έχει πήξει στο ανούσιο ξύλο, άσε που κλέβει και λίγο το παιχνίδι στον συγκεκριμένο τομέα - έκλεψα και 'γω βέβαια σε κάποια σημεία, οδηγώντας τους φουσκωτούς σε σημεία που το παιχνίδι ψιλοbuggαρε και μου έκανε επίθεση μόνο όποιος ήθελα εγώ. (στην αποστολή με τα ρολόγια κάπου στην αρχή). Ο χειρισμός οκ, με τα πόδια είναι ακριβώς σαν του GTA, με τα οχήματα να έχουν λίγο πιο arcade αίσθηση - που βελτιώνεται απ'όσο είδα αν πάρεις κανένα sport αμάξι. Για την τιμή που το πήρα ήδη έχει βγάλει τα λεφτά του και είμαι απολύτως ευχαριστημένος, μιας και περίμενα λιγότερα. Όσο για τις συγκρίσεις με το Saints Row, έχοντας παίξει μόνο το 3, μου φαίνεται καλύτερο παιχνίδι το Sleeping Dogs.
zeniath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δεν συγκρίνεται το sleeping dogs με το SR3. Πολύ χειρότερο το SR3. θα το γουστάρετε πολύ το παιχνίδι πάντως
Liakos10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Για το 1ο σου ερώτημα, αν το παίζεις ακόμα δηλαδή - ισχύει για τα περισσότερα παιχνίδια βέβαια: πατάς δεξί alt+enter και γυρίζει σε fullscreen. βασικα ευχαριστω πολυ εχοντας ασχοληθει περιπου 5 ωρες και εχοντας ολοκληρωσει διαφορες αποστολες κυριες και μη, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι περασε αλλα δεν ακουμπησε σε συγκριση με το saints row 3. ο χειρισμος του μου φαινεται το πολυ μετριος τοσο στην οδηγηση οσο και στο fighting. το οτι δεν υπαρχουν οπλα δεν με χαλαει καθολου αλλα πως γινεται να λενε οτι ειναι "gta-like game" οταν τα οπλα ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του gta; εγω δεν θα το χαρακτηριζα gta κλωνο χωρις αυτο να σημαινει οτι το λεω για κακο. οι bugies δεν ελειψαν καθολου απο την πρωτη κιολας στιγμη και επισης εχω να πω οτι στο alt+tab οταν το game ειναι minimized το pc σερνεται απιστευτα (το μοναδικο game που το κανει αυτο στο τωρινο pc μου) σε γενικες γραμμες προς το παρον μου φαινεται ενα μετριο game με ενδιαφερον σεναριο (παρολο που ο πρωταγωνιστης ειναι μπατσοχαφιες ) που μετα τον τερματισμο του δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι του (στο SR3 εγραψα σχεδον 70 ωρες ) πιστευω το 81 του metascore ειναι παρα πολυ (ενα 70 θα ηταν αρκετο για μενα) το καλο ειναι οτι το περιμενα κατω του μετριου σε φαση οτι θα επαιζα λιγο και θα το εκανα uninstall αλλα τελικα ειναι μια χαρα. ο λογος που εγραψα κριτικη ειναι οτι ειδα σχολια οτι ειναι καλυτερο απο το SR3 και μου κανε μεγαλη εντυπωση που υπαρχουν τετοιες γνωμες αλλα οκ γουστα ειναι αυτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Βάζεις Softly μέσα στο αμάξι και μετά Kung Fu their asses. 1
paragontikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ξεκίνησα και γω το game πρόσφατα, μου φάνηκε αρκετά καλο και μαρέσει που εστιάζει σε άλλους τομείς από ότι το Gta, επίσης το δοκίμασα και σε 3D απο την επιλογή που έχει στο μενου και είναι καλή φαση. Τα dlc λενε τιποτα? γιατι βλέπω εχουν βγάλει παρα πολλά
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 "Sleeping Dogs HD Listed By Online Retailer, Rumored To Be Coming On PC, PS4 & Xbox One" http://www.dsogaming.com/news/sleeping-dogs-hd-listed-by-online-retailer-rumored-to-be-coming-on-pc-ps4-xbox-one/
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μακάρι μιας και δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω.
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 να το παίξεις για να δεις τι σημαίνει καλά optimised παιχνίδι ανοικτού κόσμου μακάρι να συνέχιζε η square enix να βγάζει μεγάλα παιχνίδια στο pc.. τώρα έχουμε ξεμείνει με τη nubisoft 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Sleeping Dogs = best open world martial arts fighting. 2
sarpan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Υπαρχει καμια καλη τιμουλα για το sleeping dogs πουθενα???
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Sleeping Dogs: Definitive Edition – Officially Confirmed, Coming This October, First Screenshots 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Sleeping Dogs: Definitive Edition – Graphical Upgrades Detailed, No Plans For Mod Tools
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Α θα βγει και στο PC αυτήν? Για ποιον λόγο ακριβώς? Δεν βλέπω δα και τα τρομερά γραφικά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σάπια είναι τα γραφικά, 3 κλάσεις κάτω από του GTA V(Next-gen). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα