Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βασικα ειναι και το ίδιο sequel..

Απλά αλλάξανε το όνομα, ήταν συνέχεια των True Crime. Τελευταίο ήταν το True Crime:NYC

Και σε μια φάση ήταν να μην κυκλοφορήσει καν όπως ειπώθηκε και πριν. Αλλάξανε ξαφνικά όνομα και το ρίξανε έξω. Δεν ειναι και κάτι τρελό πάντως. Ένα 7.5-8/10 αντικειμενικά και πολύ ειναι για το είδος του. Προαωπικα πιο πολύ ενδιαφέρον βρήκα το saints row 3. Περίμενα περισσότερα από το Sleeping dogs. Σε περιορίζει σε πολλά σημεία.

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα χτες με την εκπληκτική προσφορά του steam το παιχνίδι και παρατήρησα ότι όσο και να προσπάθησα, αυτό το social hub δεν λέει να δουλέψει..

Είναι κάτι χρήσιμο στο παιχνίδι ή απλά συμπληρωματικό κομμάτι?

Δημοσ.

Απ'όσο θυμάμαι η "κύρια" λειτουργία του είναι να κρατάει και να συγκρίνει μεταξύ φίλων scores στα διάφορα missions/ events/ stunts/ stats/ collectibles  (τους οποίους βρίσκει μέσω του Steam friendlist νομίζω).

Δημοσ.

Αγόρασα μία κάρτα γραφικών από το Πλαίσιο και είχε σαν δώρο έναν κωδικό για να κατεβάσω δωρεάν το sleeping dogs από το steam, το θέμα είναι ότι μόλις πάω να το τρέξω, βγάζει μια άσπρη οθόνη και κολλάει εκεί... (win 7 64bit). Τι μπορεί να φταίει?

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Το Sleeping Dogs συνεχίζει below the radar να βγάζει άπειρα σχεδόν DLC, το επόμενο λοιπόν:

https://www.youtube.com/watch?v=Ui3U95NKkEM&feature=player_embedded

Αστυφύλακας και συλλήψεις. :P :P
Μάλλον εκεί θες την στολή του ΜΑΤατζή να το παίξεις Ελλάντα. ^_^

Edit: Άκυρο, για να μην το είχα δει μέχρι τέλους, ντύνεσαι ΜΑΤ (χωρίς κράνος) και έχεις police baton και δακρυγόνα.
Η φιλική αστυνομία της γειτονιάς σας! :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα επειδη ψηνομαι να ξεκινησω ενα παιχνιδι αφτου του ειδους... οσοι το εχετε παιξει τι γνωμη εχετε??? σε σχεση με το gta iv και το saints row...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδες βοηθεια.Εχω το παιχνιδι εγκατεστημενο εδω και καιρο.Παιζω απο την αρχη με το Gamepad (Logitech Rumblepad 2 Wireless)

χωρις κανενα προβλημα.Σημερα πηγα να ανοιξω το παιχνιδι και μου κανει το εξης.Το gamepad αναταποκρινεται ΜΟΝΟ στο μενου του παιχνιδιου .Στο παιχνιδι δεν κανει τιποτα.Δε θυμαμαι να αλλαξα κατι.Τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Μήπως έκανες κάποιο update στο παιχνίδι; Δοκίμασε να διαγράψεις και τις ρυθμίσεις στo C:\Program Files (x86)\Square Enix\Sleeping Dogs\Data αφού κάνεις backup.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα μολις ξεκινησα και εγω το παιχνιδι.. αν και λιγο περιεργο στο χειρισμο ωραιο μου φαινετε... θελω να ρωτησω δυο πραγματα/ 1) αμα πατησω alt+tab μετα μου το βγαζει το παιχνιδι σε παραθυρο και πρεπει να το αλλαζω καθε φορα... υπαρχει καποιο φιξ? και 2) ειμαι στην αρχη ακομα(μετα τα τυτοριαλς) μπορω με καποιον τροπο να παρω καποιο μαχαιρι? η γενικα δε παιρνεισ καθολου στο παιχνιδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...