Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον για χειριστηριο ποντικι θα μιλαει, γιατι με controller παιζει μια χαρα (υπαρχει βεβαια το θεμα της καθυστερημενης αποκρισης , αλλα αυτο το συνηθιζεις σε καμια ωρα)

παντως ακομα μια φορα θα αναρωτηθω γιατι να μην εχει καποιος χειριστηριο για τετοιου ειδους παιχνιδια..

κι εγω θα ημουν απο τους τελευταιους που θα το χαρακτηριζα κακο port , εχω δεκαδες αλλα παραδειγματα στο μυαλο μου που ηταν πραγματικα κακα port με πρωτο και καλυτερο το πανβαρυ για τους τοτε υπολογιστες gta 4

Το φαντάστηκα ότι γι' αυτό θα μιλούσε, γι' αυτό και ρώτησα, για να σιγουρευτώ.

Το PC ανέκαθεν είχε το μεγάλο ατού ότι υποστήριζε τα πάντα για χειρισμό. Αυτό το κόλλημα "δε βάζω εγώ χειριστήριο, αυτά είναι για χαζοκονσόλες" που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον χαζό. Να πεις ότι ήταν κι ακριβά...

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φαντάστηκα ότι γι' αυτό θα μιλούσε, γι' αυτό και ρώτησα, για να σιγουρευτώ.

Το PC ανέκαθεν είχε το μεγάλο ατού ότι υποστήριζε τα πάντα για χειρισμό. Αυτό το κόλλημα "δε βάζω εγώ χειριστήριο, αυτά είναι για χαζοκονσόλες" που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον χαζό. Να πεις ότι ήταν κι ακριβά...

Εγώ πάντως εκτός από fps προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια με DS3 που το συνδέω στο PC. Στα FPS φυσικά ποντίκι. Άλλη φάση :P

Δημοσ.

Ακριβώς. Ο,τι είναι καλύτερα για κάθε παιχνίδι. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι και τα racing είναι χαζοports, επειδή δεν παίζουν καλά με mouse/keyboard. Φορ φακ'ς σέικ, δηλαδή!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες το έχω ξεκινήσει το game. Καλό φαίνετε σαν gta στο Hong Kong αν και να πω την αλήθεια με δυσκολεύει αρκετά το ξύλο που πέφτει ιδίως στα mission και κάνω δύο και τρείς φορές μέχρι να το βγάλω,.

Πάντως από ατμόσφαιρα είναι φοβερό. Ιδίως παιδιά όποιος έχει διαλέξει την μουσική του είναι απίστευτος. Μιλάμε σταθμοί από underground εταιρείες θρύλους ninja tune, warp, roadrunner και κάτι ασιάτικα τραγούδια που γράφουν κανονικα. Τα soul funky του ιδίως είναι must συλλογή για όλους τους μουσικόφυλους. Απίστευτη δουλειά να φτιάξεις ένα τέτοιο κατάλογο μουσικών επιλογών ιδίως για ένα game

Ενά δείγμα ατόφιου NY soul funk του παιχνιδιού

http://www.youtube.com/watch?v=moiUyFQQE-0

Δημοσ.

Εχμ, και εμενα με δυσκολευε καπως στην αρχη το ξυλικι.. Στην πορεια ομως θα δεις θα σε διευκολυνει. Εγω στα τελευταια δεν επεφτα με την καμια..

Δημοσ.

@chek2fire

Παίζεις με πληκτρολόγιο ή με Gamepad;

@UpToDate_

Και εγώ στην αρχή μέχρι να καταλάβω πότε πρέπει να πατάω το Counter, έτρωγα μερικές. Το σύστημα μάχης είναι από τα καλύτερα. Batman style. ;)

Δημοσ.

με πληκτρολόγιο παίζω αν και έχω και gamepad αλλά δεν μπορώ να το συνηθίσω λόγο της κάμερας. Δεν ξέρω με το mouse μπορείς να ορίζεις εύκολα την θέση της κάμερας.η να το πω ποιο απλά δεν μπορώ να συνηθίσω να παίζω με gamepad.. :P

Δημοσ.

Sleeping Dogs Getting Zombie-Themed DLC

The first story-driven expansion for Sleeping Dogs has been unveiled and is due out on October 30.

As befits a DLC bundle due out just before Halloween, the Nightmare in North Point pack will be horror-themed and revolve around a zombified gang member, according to Polygon.

http://www.youtube.com/watch?v=eEJL9NrOYAo

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς το παιχνίδι από Θείο?

όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό το error :Program cannot start because buddha.dll is missing from your computer.

Καμία ιδέα κανείς?

Επεξ/σία από Gkogkos
Δημοσ.

αυτο το dll το βλεπει το antivirus σου σαν ιο, trojan ή κατι σχετικο , πρεπει να το αφησεις ελευθερο να κανει τη δουλεια του :P

(γιατι το βαζει απευθειας σε καταντινα)

Δημοσ.

Έχει κανείς το παιχνίδι από Θείο?

όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό το error :Program cannot start because buddha.dll is missing from your computer.

Καμία ιδέα κανείς?

θα το παλεψω θα εγκαταστησω του θειου με ολα τα dlc και αν τα καταφερω...

Δημοσ.

αν εχετε security essentials το στελνει κατευθειαν quarantine το budha.dll , δεν το αφηνει να παει στο φακελο εγκαταστασης για αυτο και μετα λειπει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...