Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω το magic απο τον Ιουλιο.Ειναι οντως φανταστικο σαν λογισμικο και συσκευη.ΑΛΛΑ!!!Δεν ειναι iPhone στην τελικη.Οντως με εκανε να αφησω για λιγο το 3GS μου στην ακρη,αλλα δεν τα καταφερε για μονιμα...εχουν πολυ δρομο ολοι τους για να φτιαξουν μια συσκευη τοσο καλη στο συνολο της οσο το iPhone!!!

Αυτό λέμε όλοι! Δεν παύει όμως να είναι από τις πιο σοβαρές και δυνατές προτάσεις των τελευταίων ετών στο software των mobile συσκευών (μετά το iphone). Θα ήθελα το android να αποκτήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά στου iphone (κυρίως σε θέματα απόκρισης, γραφικών και αναπαραγωγή multimedia) και αντίστοιχα το iphone να αποκτήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Android (multitasking, ενσωμάτωση όλων των ειδοποιήσεων κλπ).

B)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν το αφήσουν ανοικτό θα το κάνουν οι χρήστες να κάνει παππάδες. Αν το έχουν κλειστό θα είναι σαν το iPhone.

Αυτό όμως είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι! Αν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και εγώ εγκαταστήσω την εφαρμογή του και μου καταστρέψει το τηλεφωνο ή τα data μου, τότε το android θα χάσει την αξιοπιστία του!

B)

Δημοσ.
Αυτό όμως είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι! Αν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και εγώ εγκαταστήσω την εφαρμογή του και μου καταστρέψει το τηλεφωνο ή τα data μου, τότε το android θα χάσει την αξιοπιστία του!

B)

Γι' αυτό λέμε να είναι open source. Π.χ. αν κατεβάζεις τον κώδικα του Chrome και κάνεις αλλαγές δεν έχεις το δικαίωμα να καλείς το τελικό προϊόν Chrome. Π.χ. το λες Chromium, Iron κ.τ.λ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το Android. Όταν θα έχει το default Android θα κατεβάζεις εγκεκριμένες εφαρμογές της Google ή τρίτων που έχουν κάποια stadard. Αν επιλέξεις όμως το Amdrodium που θα είναι ολόιδιο με το Android θα μπορείς να του κάνεις ότι θέλεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...