firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ας ελπίσουμε να έχει μια λογική τιμή? Λογική τιμή και HTC;
mariosCS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 το iPhone γιατί το βάζετε σε κάθε συζήτηση δεν μπορώ να καταλάβω :S Τι σχέση έχει με οτιδήποτε; on topic αν είναι made by HTC, μάλλον θα περιμένουμε και ανάλογες τιμές HTC δυστυχώς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λογική τιμή και HTC; emoticon στο τέλος της ερώτησης
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 emoticon στο τέλος της ερώτησης έμφαση ήθελα να δώσω στο δικό σου μήνυμα. Τώρα που το ξαναβλέπω, δεν ήταν και τόσο εμφανές.
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ενα πραγμα που βλεπω οτι δεν αναφερεται σχεδον ποτε ειναι ο λογος που εχουν πεσει με τα μουτρα 125000 developers σε ολον τον κοσμο και κανουν port οτι βρισκουν μπροστα τους αλλα φτιαχνουν και καινουρια προγραμματα για το iPhone. Ο λογος ειναι το κλειστο καναλι διανομης που εξασφαλιζει τους developers απο τον παραγοντα πειρατεια και κραταει τις τιμες χαμηλα (πολυ πραμα για το iPhone απο οτι εχω δει κανει κατω απο ενα ευρω. Επισης η ποιοτητα των εφαρμογων ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φενεται οτι πεζει μεγαλο ρολο σε αυτο το φιλτραρισμα που γινεται απο την apple. Συνεπως δεν ξερω κατα ποσο ενα ανοικτο καναλι διανομης θα εχει απο εδω και περα επιτυχια τωρα που καποιος εκανε την αρχη με το κλειστο καναλι του iPhone.
Nomedor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ας ελπίσουμε οι εταιρίες να ρίξουν το wireless internet για να ευχαριστηθούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτών των κινητών.
personGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες μιλάμε για την Apple και τον Jobs, και αναφορές σε μια τελείως νέα (3.1) έκδοση του iPhone...Ποιός ξέρει τι θα έχουν κάνει πάλι... Ποτέ μη μιλάτε για ανταγωνιστές οι οποίοι δεν έχουν καν εμφανιστεί επίσημα (αμπελοφιλοσοφία, αλλά έτσι είναι στην κινητή τηλεφωνία...)
Razor333 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Οπως και να το κανουμε το iphone εχει μερικα πραγματα που το κανουν μοναδικο, αλλα δεν παυει να ειναι μια πολυ ακριβη συσκευη! Ελπιζω μιας και δεν παιρνει δικαιωματα η google (απο οτι γνωριζω το android ειναι open source), να υπαρξουν και μερικες προτασεις σε λογικες τιμες. Π.χ υπαρχουν wm κινητα με vga οθονη, gps και σχετικα μετρια χαρακτηριστικα με 200ε, εστω και acer, αλλα δεν βλεπω κατι φθηνο με android. Θα περιμενα και μερικες φθηνες υλοποιησεις για να προχωρησει σαν πλατφορμα, γιατι δεν παει αλλο η κατασταση με τα flash menu, τα wm γερασαν, η nokia με την symbian πλατφορμα τωρα ανακαλυψε τις οθονες αφης, με 3 μετριες συσκευες (τουλαχιστον οι 2 ειναι φθηνες) και οπως ειναι φυσικο εχουν τα προβληματακια τους.
vag3d Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Άντε, μακάρι να δούμε επιτέλους κάτι καλύτερο από το iPhone (σφαιρικά), για να πιεστούν όλοι να φτιάξουν καλύτερες και φθηνότερες (πιο ανταγωνιστικές) συσκευές, έχοντας ως αποτέλεσμα να ωφεληθούμε τελικώς εμείς οι καταναλωτές...!!! ;-)
Vasilisxd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος , η Google έχει αναφέρει πως το Πραγματικο! Android δεν το εχουμε δει ακόμη. Μακάρι να είναι ακόμα πιο καλό/εύχρηστο και επιτέλους να αλλάξω συσκευή. Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που δεν έχω αλλάξει συσκευή πάνω στο εξάμηνο. (έχει περάσει 1,5 χρόνος με το iPhone). Go Google ! Make us Believe ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
johnbond Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Nokia 6100 και δεν το αλλάζω με τίποτα..Δοκίμασα Xperia ,δοκίμασα Nokia 5800 αλλά τίποτα.. ΤΕΛΟΣ!
21century Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αναμενομενο ήταν και που να δειτε την συνεχεια του εγχειρηματος...
equalizer43 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Nokia 6100 και δεν το αλλάζω με τίποτα..Δοκίμασα Xperia ,δοκίμασα Nokia 5800 αλλά τίποτα.. ΤΕΛΟΣ! εαν ήθελες μόνο τηλέφωνο πολύ καλά έκανες.
nikosl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ gadgets και όχι τηλέφωνα. Δλδ οκ καλό για μόστρα διασκέδαση κλπ, αλλά για τηλέφωνο που θα το κουβαλάω 24/7 μάλλον κάτι ελαφρύ λεπτό ΧΩΡΙΣ touchscreen με μπαταρία τέρας αλλά και μικρό δείκτη ακτινοβολίας.
tfd1978 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εχω το magic απο τον Ιουλιο.Ειναι οντως φανταστικο σαν λογισμικο και συσκευη.ΑΛΛΑ!!!Δεν ειναι iPhone στην τελικη.Οντως με εκανε να αφησω για λιγο το 3GS μου στην ακρη,αλλα δεν τα καταφερε για μονιμα...εχουν πολυ δρομο ολοι τους για να φτιαξουν μια συσκευη τοσο καλη στο συνολο της οσο το iPhone!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα