dimitris2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τους τελευταίους μήνες εξαπλώθηκαν αρκετές φήμες για την ύπαρξη μιας συσκευής κινητής τηλεφωνίας από τη Google. Σήμερα, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν μέσω του επίσημου blog της εταιρείας όπου η Google ανακοίνωσε ότι προχωράει σε δοκιμές, μοιράζοντας τη νέα συσκευή σε αρκετούς υπαλλήλους της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόσφατα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία παραγωγής ενός κινητού τηλεφώνου βασισμένου σε hardware συνεργαζομένων εταιρειών η οποία τρέχει το Android ως λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς, επειδή βρισκόμαστε ακόμη σε στάδιο συνεχούς βελτίωσης του προϊόντος δεν μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες». Ακολουθώντας τις πληροφορίες που μας δίνει το “Wall Street Journal”, το τηλέφωνο έχει την ονομασία Nexus One και κατασκευάζεται για την Google από την HTC. Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το Nexus One θα πωλείται κατευθείαν από τη Google ξεκλείδωτο χωρίς να υπάρχει κάποια συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιανουάριο και ήδη έχει διαρρεύσει μια πρώτη φωτογραφία της συσκευής. Site: googlemobile Εικόνα: Nexus One Site: The Wall Street Journal
thief7710 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν και λατρευω το iphone μου παρακαλαω να ειναι αυτο το iphone killer που υποσχεθηκαν ολες οι αλλες εταιριες (ετσι για να κανουμε αλλο ενα βημα προς το μελλον ακομα)...γιατι κακα τα ψεματα μονο η google μπορει να κανει μια σοβαρη προταση...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν και λατρευω το iphone μου παρακαλαω να ειναι αυτο το iphone killer που υποσχεθηκαν ολες οι αλλες εταιριες (ετσι για να κανουμε αλλο ενα βημα προς το μελλον ακομα)...γιατι κακα τα ψεματα μονο η google μπορει να κανει μια σοβαρη προταση... Αν κρίνω από το htc hero που παρέλαβα προχθές, έχουμε να δούμε πολύ ωραία πράγματα από το Android! Αν το iphone δεν "ανανεωθεί" σύντομα, θα αποκτήσει σοβαρό ανταγωνισμό (έχω ήδη 2 μέρες να πιάσω το 3gs στα χέρια μου)!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν κρίνω από το htc hero που παρέλαβα προχθές, έχουμε να δούμε πολύ ωραία πράγματα από το Android! Αν το iphone δεν "ανανεωθεί" σύντομα, θα αποκτήσει σοβαρό ανταγωνισμό (έχω ήδη 2 μέρες να πιάσω το 3gs στα χέρια μου)! Κάτι ράγισε μέσα μου...
billxl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία, άλλο ένα iPhone killer.Καλή επιτυχία!
Apateonas_69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία, άλλο ένα iPhone killer.Καλή επιτυχία! για μένα που έχω το hero εδώ και 2 μήνες(απο αγγλία)πλέον δεν υπάρχει η φράση αυτή...Αντιθέτα θα έπρεπε να λέμε...Android killer ή HTC killer...το iphone ήταν η απαρχη των multitouch...άλλα ευτυχώς η HTC έκανε άλματα και πλέον μαζι με το android ειναι όχι βήματα μπροστά...άλλα ολοκληρες εθνικές οδούς.
xolloth Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 θελει πολλα ψωμια η google και η καθε google για να χτυπησει nokia,htc,samsung και απο πολλους φιλους που πηρανε συσκευη με android λειτουργικο,δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. αλλωστε το android ειναι ακομα στα σπαργανα για να μπορει να χτυπησει στα ισια winmo. μια ματια στις αγγελιες για το τι πουλιεται θα πεισει καθε δυσπιστο.
yiannis_1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ας βγάλουν multitouch που δουλεύει και μετά το συζητάμε. Για μένα μετά το iphone υπάρχουν μόνο τα s60 v5. Αν και πάλι iphone ψηφίζω γιατί σε εφαρμογές εχει ξεφύγει. Αμα είναι jailbreaked ακόμα καλύτερα. Δεν εχει τύχει να ψάξω για κάτι και να μην το βρω. Λες και οι devs σκέφτονται αυτά που σκέφτομαι. 60-70 % της αγοράς εχει το iphone και θα πρέπει να ιδρώσει πολύ το Android ... (μόνο οι Nokia στις χρυσές της εποχές εχει κάνει κάτι παρόμοιο). Τα δε win mobile εχουν φάει το περισσότερο ξύλο...[ame]http://www.youtube.com/watch?v=C5oGaZIKYvo[/ame] Προφήτες τα λαγωνικά της ms οπότε λογικό.:lol:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι ράγισε μέσα μου... Ε όχι και τόσο εύκολα βρε! Απλά το hero είναι το μόνο τηλέφωνο εδώ και 3 χρόνια που μου τράβηξε λίγο παραπάνω την προσοχή από το iphone! Δεν είπα πως θα αφήσω ξαφνικά τη μαμά apple! Απλά όπως τόνισα η υλοποίηση και η φιλοσοφία του android είναι τέτοια που υπόσχεται πολλά για το μέλλον και θα μπορύσε να είναι παράδειγμα για τις επόμενες κινήσεις των άλλων (ακούς Steve???). Σαφώς και το hero δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το 3gs στον τομέα των γραφικών και στην αναπαραγωγή multimedia γενικότερα, αλλά έχει μια οθόνη σχεδόν όπως του iphone (ανάλυση, capacitive κλπ και αν είχε και γυαλινη επένδυση θα ήταν ίδιες!) και το multitouch όπου υπάρχει λειτουργεί ικανοποιητικά. Από την άλλη όταν θα βγουν στην αγορά τα νέα android με 1ghz cpu, chip γραφικών, oled οθόνες κλπ κλπ, θα είναι κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου iphone, οπότε έχουμε δρόμο ακόμη!
dantouan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν ειδα καλα αυτος που βγαζει την photo εχει iphone
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 θελει πολλα ψωμια η google και η καθε google για να χτυπησει nokia,htc,samsung και απο πολλους φιλους που πηρανε συσκευη με android λειτουργικο,δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.αλλωστε το android ειναι ακομα στα σπαργανα για να μπορει να χτυπησει στα ισια winmo. μια ματια στις αγγελιες για το τι πουλιεται θα πεισει καθε δυσπιστο. Μην είσαι απόλυτως πριν το δοκιμάσεις (και δεν εννοώ να παίξεις με το htc tattoo που "καταστρεφει" το android). Για μένα πλεον το android είναι η αμέσως επόμενη σοβαρή πρόταση για λειτουργικό τηλεφώνου, μετά το iphone. Το symbian και τα wm μοιάζουν απέναντί του όπως τα windows 3.11 απέναντι στα Windows 7!
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Να δούμε αν θα έχει ανοικτό interface προς τρίτες εφαρμογές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ας ελπίσουμε να έχει ραδιόφωνο Αρχίσαμε πάλι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ας ελπίσουμε να έχει μια λογική τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα