Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσος θόρυβος τόσο καιρό για το τίποτα φάε στην μάπα ένα DX9 τώρα και κάτσε στ'αβγά σου

Αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω το κόβω σαν το Crysis 2 να το τελειώνουμε σε DX9 και μετά by! by!

Η φάση είναι πως πολλοί φάν του παιχνιδιού έσπευσαν να αναβαθμήσουν τα pcιά τους και τις κάρτες τους για να μην έχουν πρόβλημα όταν το παίξουν.

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι είναι τόοοοοσο μεγάλο πρόβλημα αν είναι καλό παιχνίδι κατά τα λοιπά;

μπα, εμείς θα το παίξουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απολύτως. Αυτοί θα έχουν το πρόβλημα.

Δημοσ.

Kαι είναι τόοοοοσο μεγάλο πρόβλημα αν είναι καλό παιχνίδι κατά τα λοιπά;

δεν ειναι τοσο προβλημα αλλα απο την στιγμη που αργησε στο pc για να γινει πιο optimize κ να μην ειναι console port τοτε καλα κανουν κ κραζουν γιατι στο pc μετραει το dx11 αλλιως κ εγω δεν θα το περιμενα στο pc θα το ειχα παιξει τοσο καιρο στο χβοχ μου

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο προβλημα αλλα απο την στιγμη που αργησε στο pc για να γινει πιο optimize κ να μην ειναι console port τοτε καλα κανουν κ κραζουν γιατι στο pc μετραει το dx11 αλλιως κ εγω δεν θα το περιμενα στο pc θα το ειχα παιξει τοσο καιρο στο χβοχ μου

Same here, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω για ένα DX11 κλπ, ακόμα και αν το υποστήριζαν οι κάρτες μου..

Δημοσ.

Δεν άργησε γι' αυτό το λόγο.Δεν κάνουν optimise σε ένα μήνα μέσα.Για να μην επηρεαστούν από την πειρατεία του pc οι πωλήσεις τον κονσολών το κάνουν.Και αυτοί και όλοι οι άλλοι devs.

Δημοσ.

Batman: Arkham City PC DirectX 11 Issues

Rocksteady is currently telling players that Batman: Arkham City should be temporarily run using DX 9 rather than DX 11. Apparently DX 11 is causing performance issues:

We have received reports of performance issues from players of Batman: Arkham City on PC. After researching the matter, we found that running the game with DX 11 is causing the performance issues. We’re working on a title update to address this matter and expect to make it available in the near future.

Προφανώς απευθύνονται σε κορόιδα..

Είναι δυνατόν να βγάζεις παιχνίδι χωρίς να τσεκάρεις αν τρέχει καλά και απροβλημάτιστα ?

Τι κατάντια είναι αυτή τώρα τελευταία ??

Δημοσ.

Διαλεχτε και παρτε, ή θα περιμενουμε περισσοτερο καιρο για την κυκλοφορια καποιου παιχνιδιου ή θα το παιζουμε και beta testers μαζι με μια κυκλοφορια ποιο γρηγορη. Εγω ειμαι της πρωτης σχολης παντως.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσο καιρό έχει να βγει σωστό παιχνίδι που να παίζει απροβλημάτιστα σε όλα τα συστήματα ??

Μιλάμε για χρόνια, ούτε που θυμάμαι πότε είχε βγει τέτοιο παιχνίδι.

Πλέον, ότι βγαίνει θα έχει, Stuttering, Memory Leak, Χάλια γραφικά, άθλιο Dx11 implementation κλπ κλπ.......

Δημοσ.

Tί έγινε ο θείος δεν φάνηκε ακόμη τόσο οχυρωμένο το έχουνε; :confused:

Είτε αυτό που γράφεις ή οι ομάδες ΦΥΣΙΚΑ το 'έσπασαν' από την πρώτη στιγμή, αλλά το δοκιμάζουν για να μη την πατήσουν όπως με Batman: AA και το θέμα με τον γάντζο. Αν δουν ότι δεν έχει κάποιου τέτοιου είδους θέμα, τότε θα το δώσουν..

Δημοσ.

Ξέρεις πόσο καιρό έχει να βγει σωστό παιχνίδι που να παίζει απροβλημάτιστα σε όλα τα συστήματα ??

Μιλάμε για χρόνια, ούτε που θυμάμαι πότε είχε βγει τέτοιο παιχνίδι.

Πλέον, ότι βγαίνει θα έχει, Stuttering, Memory Leak, Χάλια γραφικά, άθλιο Dx11 implementation κλπ κλπ.......

Δεν διαφωνω αλλα ετσι παει τωρα. Εγω προσωπικα ανετα περιμενα το batman για περισσοτερο καιρο απο οτι τωρα. Αν ενα παιχνιδι δεν φτιαχνεται from the ground up για καποιο format σιγουρα εμφανιζονται προβληματα. Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου το κανουν που το κανουν το βημα για τις κονσολες γιατι δεν το κανουν με αναλογη προσοχη και για το PC? Οπως ειπα εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω και 1 χρονο αν ειναι να γινει σωστη η δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...