Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί καλοί παρανοϊκοί ψυχοπαθείς!

Ένας ένας, περιμένουν τη σειρά τους για να επιτεθούν.

Αυτά είναι!

αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση, είπανε ότι στο AC θα γίνονται ταυτόχρονες επιθέσεις, άλλα εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα βίντεο ως τώρα

Δημοσ.

αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση, είπανε ότι στο AC θα γίνονται ταυτόχρονες επιθέσεις, άλλα εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα βίντεο ως τώρα

Είπες μεγάλη αλήθεια... AC... Assassin's Creed...

Το ίδιο πράγμα δεν έπαιζε κι εκεί?

Δημοσ.

Δηλαδή τα PCγραφικά πώς θα ήταν...;

Unreal Engine 3 είναι όπως και να έχει.

Kάτι σαν Μetro2033 φαντασου...αλλα εχει δικιο ο αλλος αυτα τα παιχνιδια βγαινουν για να πουλησουν σε κονσολες οποτε...

Δημοσ.

Ενταξει ρε ghost δεν εχει σχεση οτι βγηκε σε κονσολες .Σημασια εχει οτι τα γραφικα του ειχαν φοβερο optimization μεσα απο τα pc και αναλογα με το ποση δυναμη ειχε το συστημα σου .Το Batman δεν το εχει αυτο ...

Δημοσ.

Ενταξει ρε ghost δεν εχει σχεση οτι βγηκε σε κονσολες .Σημασια εχει οτι τα γραφικα του ειχαν φοβερο optimization μεσα απο τα pc και αναλογα με το ποση δυναμη ειχε το συστημα σου .Το Batman δεν το εχει αυτο ...

μπορεί να μην έπαιξα το metro, άλλα επειδή παρακολουθώ τα γνωστά παιχνίδια, όταν λέμε για optimization στο metro είναι το ίδιο optimization με το crysis 1...

πάντως τα γραφικά είναι πολύ καλά, σε αυτό συμφωνούμε

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά, με σύστημα Core2Duo, 4870 και 4GB Ram (ανάλυση 1680Χ1050), το Metro το τρέχω σε High με 40-50+ frames και μπορώ άνετα να το βάζω και στο Very High, απλά όταν είναι σε ανοικτά περιβάλλοντα φυσικό είναι να πέφτουν τα Frames και να χαλιέμαι. Αλλά και στο High, ας μη λέμε ψέματα, το παιχνιδάκι φυσάει.

Καλά, για πολλούς τα 40-50 μπορεί να μην αρκούν, αλλά προσωπικά το χαίρομαι όταν μπορώ να τρέξω ένα παιχνίδι άνετα. smilie.png

*Α, και σε DirectX10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...