Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το βαρέθηκα ήδη στο σημείο με το Freeze..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έκανα τον κόπο και το τερμάτισα.. Δεν έπρεπε να τον λένε σκέτο Batman αλλά Jesus Batman.......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου άρεσαν και τα 2 πολύ. Ειδικά το 2ο που μπορούσα να βρίσκω κόσμο πετώντας από πάνω τους. Στο AA, αφού άδειαζε το Arkham, γινόταν πολύ... άδειο.
panther_512 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Eμένα παιδιά εχθές το βράδι, την ώρα που ήμουν στο κρυσφύγετο του Freeze, κυριολεκτικά με πήρε ο ύπνος. Σίγουρα φταίει που έπαιζα αραχτός στο καναπέ + το ότι η μέρα ήταν κουραστική, αλλά αυτό το παθαίνω αποκλειστικά και μόνο σε turned based παιχνίδια. Να βαράω φάπες και κλοτσίδια και να κοιμάμαι, πρώτη φορά. Βασικά του λείπει το challenge. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παίζεις στο hard; Αν και γενικά, είναι πράγματι πολύ... "by the numbers". Αλλά εγώ δεν πήγαινα τόσο για το challenge, αλλά για το στόρυ και το "I am Batman." feeling. 2
gavros10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 τα challenge maps που εχει παιζει να ειναι παλουκι. 1-2 εχω κανει και μετα βαρεθηκα
Greygore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Στο AA, αφού άδειαζε το Arkham, γινόταν πολύ... άδειο. Πάντως σε κάποια σημεία το "προτιμώ" το Asylum, ξεκίνησα πρόσφατα το City και με τόσα collectibles έχω χάσει την μπάλα λίγο (με ξέρεις και τι completion junkie είμαι ). Also, είναι τόσοι χαρακτήρες απο τα κόμικ χωμένοι στο παιχνίδι που μερικές φορές έχω την εντύπωση πως δεν τους δίνεται αρκετός χρόνος on-screen...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό με τους χαρακτήρες στέκει.
shooterg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το city θυμαμαι το ειχα τερματισει σε 1 εβδομαδα απο τοτε που ειχε βγει
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 επειδη ειναι λιγες μερες που το ξεκινησα και σμρ το πηρα χαμπαρι,,, εχω το παιχνιδι απο το ''μαυρο κουτι'' και καθε φορα που βγαινω εντελως απο το παιχνιδι και παω να ξαναμπω τα saves δεν υπαρχουν με αποτελεσμα να ξεκινω φτου και απο την αρχη! υπαρχει καποια fix κορδελιτσα η καποιο patch που να το διορθωνει; edit : ακυρο το βρηκα
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το πρώτο σου χε αρέσει? Το πρώτο θεωρώ ότι ήταν χειρότερο(Ήταν πολύ κλειστό) από το city και εννοείται χειρότερο από το origins.Το τέλειο batman θα ήταν αυτό που θα είχε και οχήματα πάντως.
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 με την εναρξη μου βγαζει αυτο...Καμια ιδεα??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε ένα verify game files / integrity από δεξί κλικ στο παιχνίδι στο steam.
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε ένα verify game files / integrity από δεξί κλικ στο παιχνίδι στο steam. Μπα τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα