Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες και εγώ το ξεκίνησα, είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και όντως και εγώ βρίσκω το παιχνίδι βαρετό, σε αντίθεση με το Arkham Asylum που με κράτησε από τη πρώτη στιγμή.

Η ιστορία και η πλοκή διορθώνεται στη πορεία ή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο?

Πάντως ειλικρινά εξεπλάγησα διότι έχω διαβάσει τα καλύτερα για το παιχνίδι.

Σίγουρα θα παίξω και άλλο, αλλά σαν κάτι να του λείπει.

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έχω τερματίσει και είναι τέλειο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βρίσκεις βαρετό.

Και σε αντίθεση με το asylum ο κόσμος είναι τεράστιος και έχει πολύ μεγάλη ποικιλία αποστολών,

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποει windows 8 και ο τεχνικος ο οποιος μου φτιαχνει και αναβαθμιζει το pc μου μου εχει πει επισης τα χειροτερα λογια γι αυτα. Αλλα εχω διαβασει και παρα πολλα αρνητικα σχολια για τα windows 8 τοσο εδω στο insomnia οσο και σε πολλα αλλα forum. Για ολους εμας που ασχολουμαστε με το gaming αξιζει να τα βαλουμε ναι η οχι? Εγω πιστευω πως οχι ακομα .

Κάτι σαν το οικογενειακό Γιατρό είναι αυτός;

χαχαχαχα φοβερό!

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις το έβαλα και 'γω, Unplayable σε 6950 με Dx11 και Tessellation High, με λίγα λόγια Unoptimized του κερατά.

Θα ζήσουμε και χωρίς tessellation για την ώρα αναγκαστικά.

Σαν παιχνίδι καλό φαίνεται μέχρι εκεί που έφτασα(έπαιξα κάνα 40λεπτο).

Δημοσ.

Μόλις το έβαλα και 'γω, Unplayable σε 6950 με Dx11 και Tessellation High, με λίγα λόγια Unoptimized του κερατά.

Θα ζήσουμε και χωρίς tessellation για την ώρα αναγκαστικά.

Σαν παιχνίδι καλό φαίνεται μέχρι εκεί που έφτασα(έπαιξα κάνα 40λεπτο).

κατι κανεις λαθος. εχω 6850 ολα φουλ και το τερματισα μια χαρα

Δημοσ.

με tesselation high ειναι unplayable, αλλα ειναι πολυ "φτωχο" σε dx9 και ας παιζει καρφωμενο στα 60 fps

θα σου ελεγα να προσπαθησεις να το εχεις με dx11 εστω και με καποιους συμβιβασμους και καποια framedrops

ειναι οντως βαρυ παιχνιδι κι εγω ζοριστηκα μεχρι να βρω ικανοποιητικες ρυθμισεις , αλλα σιγουρα ειναι αρκετα ομορφο και αξιζει το dx11

Δημοσ.

Το έβαλα το patch, πρόσθεσα και 4xMSAA και είναι Playable, βέβαια σε μερικά σημεία και τώρα έχει πτώσεις στα 20FPS αλλά καμία σχέση με πριν που εκτός του ότι είχε πολύ χαμηλά FPS είχε και τρελό Stuttering.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...