maik42 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) http://in.answers.ya...26212413AAmDmDf Καλού κακού όμως, κάνε backup το συγκεκριμένο αρχείο πριν το σβήσεις. Σ'ευχαριστω GhostRiderLSOV. μολις γυρισω σπιτι απο την δουλεια θα το τσεκαρω. edit: δουλεψε!!!! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από maik42
vagelis81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιζω το arkham city και εχω φτασει στο σημειο που ο Batman ψαχνει τον mr freeze.Δεν ειναι μακρια το ξερω αλλα ως εδω τουλαχιστον το παιχνιδι δεν εχει δωσει κατι το ιδιαιτερο.Ολο βολτες στη πολη και ξυλο με "κακους".Στο ιδιο σημειο το asylum ειχε δωσει πολλα περισοτερα.Περιμενα κατι παραπανω για να ειμαι ειλικρινης εκτος και αν γινει καμια επικη ανατροπη στη συνεχεια και ομορφυνει το παιχνιδι σε μεγαλο βαθμο.
Albert Wesker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα.Ένας φίλος μου έχει πάρει αυτό το παιχνίδι για τα Windows 8.Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να κάνει save και δεν εμφανίζεται η καρτέλα του Windows live.Έχετε κάποια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Είναι καλά τα Windows 8;
konstantinos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 To save γινεται μονο του .Επισης εχει καταργηθει το windows live απο τα windows 8 ,τα οποια αν και εφοσον εχει κανεις διαθεση αν τα μελετησει ειναι φοβερο λειτουργικο .
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Εγω δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποει windows 8 και ο τεχνικος ο οποιος μου φτιαχνει και αναβαθμιζει το pc μου μου εχει πει επισης τα χειροτερα λογια γι αυτα. Αλλα εχω διαβασει και παρα πολλα αρνητικα σχολια για τα windows 8 τοσο εδω στο insomnia οσο και σε πολλα αλλα forum. Για ολους εμας που ασχολουμαστε με το gaming αξιζει να τα βαλουμε ναι η οχι? Εγω πιστευω πως οχι ακομα .
konstantinos77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον ακυρο για οτι ειπα στον Albert Wesker .Αν εχεις φιλε μου windows 8 θα κατεβασεις την εκδοση windows live για win8 αλλιως με αυτη που ειχες στα 7 δεν εχει συμβατοτητα το παιχνιδι .Επισης στα win8 πλεον εχεις λογαριασμο στην Microsoft οτιδηποτε αλλο λογαριασμο ειχες σε windows live games ή xbox live συγχωνευονται σε αυτον .Επομενως εγω κατεβασα το windowslive και πλεον δεν με εκανε login στον λογαριασμο που ειχα αλλα στον νεο που απεκτησα με τα windows 8 και επισης ειχε αποθηκευμενα εκει τα saves που ειχα κανει πριν την εγκατασταση των καινουργιων windows . Εγω δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποει windows 8 και ο τεχνικος ο οποιος μου φτιαχνει και αναβαθμιζει το pc μου μου εχει πει επισης τα χειροτερα λογια γι αυτα. Αλλα εχω διαβασει και παρα πολλα αρνητικα σχολια για τα windows 8 τοσο εδω στο insomnia οσο και σε πολλα αλλα forum. Για ολους εμας που ασχολουμαστε με το gaming αξιζει να τα βαλουμε ναι η οχι? Εγω πιστευω πως οχι ακομα . Πες του τεχνικου σου οτι ειναι μπαμιας ... Tα windows 8 αξιζουν και ειναι καλυτερα απο τα 7 και πιο γρηγορα ,εκτος αν σιχαινεσαι τις καινοτομιες. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορούσα να μην απαντήσω αλλά... Ο τεχνικός που σου φτιάχνει και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ το pc σου, είτε δεν ξέρει που παν τα τέσσερα είτε του έχεις δώσει ρητή εντολή να μην ακουμπήσει την οθόνη (επομένως εσύ δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα). Εκτός αν μας τρολλαρεις τόσα χρόνια, οπότε respect. 1
Albert Wesker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση φίλτατε Κωνσταντίνε77.
epicouros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, παίζω και εγώ το παιχνίδι και έχω κολλήσει στο σημείο που βρίσκεις το πτώμα χωρίς πρόσωπο σε ενα σοκάκι, αφού ακολουθήσω τα ίχνη βρίσκω τον άστεγο και του μιλάω, από εκείνο το σημείο και μετά δεν ξέρω τη να κάνω Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είναι sidequest. Υπάρχουν και άλλα πτώματα αλλά καλύτερα να δεις με guide, αλλιώς έχει πολύυυ ψάξιμο.
epicouros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είναι sidequest. Υπάρχουν και άλλα πτώματα αλλά καλύτερα να δεις με guide, αλλιώς έχει πολύυυ ψάξιμο. Δηλαδή δεν είναι primary mission άρα κάπου αλλού έχω κολλήσει και δεν το έχω καταλάβει Μηπως ξερεις ενα καλο guide για να το προχωρήσω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι primary, όχι. Yπάρχουν διάφορα guides, IGN (νομίζω), GameFaqs, κοίτα και τι objective έχεις, δεν θα είναι μόνο για το πτώμα.
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 επειδη το τερματισα προσφατα, σου εμφανιζει τυχαια τους φονους. δηλαδη μπορει τωρα να λυσεις τον πρωτο και μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου να σου δειξει τον 2ο. καπως ετσι θυμαμαι οτι εγινε σε μενα, εκανα καμια αποστολη, μαζευα riddles εκανα free-roam τσουπ και ο φονος...
GIOVINCO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιζω το arkham city και εχω φτασει στο σημειο που ο Batman ψαχνει τον mr freeze.Δεν ειναι μακρια το ξερω αλλα ως εδω τουλαχιστον το παιχνιδι δεν εχει δωσει κατι το ιδιαιτερο.Ολο βολτες στη πολη και ξυλο με "κακους".Στο ιδιο σημειο το asylum ειχε δωσει πολλα περισοτερα.Περιμενα κατι παραπανω για να ειμαι ειλικρινης εκτος και αν γινει καμια επικη ανατροπη στη συνεχεια και ομορφυνει το παιχνιδι σε μεγαλο βαθμο. Συμφωνω απολυτα και για το City και για το Asylum. Κι εγω μεχρι εκει εφτασα και το παρατησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα