Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας κωδικος που υπαρχει για τα σκινς,γιατι δε λειτουργει οταν το βαζω?ενω ακουγεται ηχος ξεκλιεδωματος,δεν μου δειχνει τις πιλογες των σκινς!!επισης,εχω εξαργυρωμενο κωδικο για τον Ρομπιν..πως μπορω να παιξω σαν Ρομπιν?

Sent from my Nexus S using Insomnia

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα πήρα το batman AC απο GameFly. Και έχω θέμα με τον ήχο, στους διαλόγους δεν ακούγονται οι ομιλίες ενώ ακούγετε κανονικά το background sound και γενικά οι ήχοι στα menus... Προσπάθησα να ξαναπεράσω μέχρι και τους sound drivers (realtek) και έριξα τον ήχο στα 16bit αλλά τίποτα... Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Σήμερα πήρα το batman AC απο GameFly. Και έχω θέμα με τον ήχο, στους διαλόγους δεν ακούγονται οι ομιλίες ενώ ακούγετε κανονικά το background sound και γενικά οι ήχοι στα menus... Προσπάθησα να ξαναπεράσω μέχρι και τους sound drivers (realtek) και έριξα τον ήχο στα 16bit αλλά τίποτα... Καμία ιδέα;

Αλλαξε τον σε στερεο και δες λιγο τις ρυθμισεις.

Δημοσ.

Πάντα stereo το έχω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... Εννοείτε δεν πρόκειτε να το παίξω χωρίς να ακούω τους διαλόγους.

asdadadh.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχει βγει GOTY ( Game of the Year ) edition για αυτο το παιχνιδι; Εαν οχι, αναμενεται;

Δημοσ.

Παιδια εχει βγει GOTY ( Game of the Year ) edition για αυτο το παιχνιδι; Εαν οχι, αναμενεται;

A Game of the Year edition was released on May 29, 2012 in the United States and Canada, and is scheduled for release on September 7, 2012 in the United Kingdom, Europe, Australia, and other territories on PS3 and Xbox 360.
Δημοσ.

Οποτε δε θα βγει για υπολογιστη, μαλιστα. Το παιχνιδι πρεπει να σπερνει, αλλα πρωτα θα τελειωσω το επισης μαματο και λογικα τεραστιο arkham asylum!

Το προτεινετε αυθεντικο; Εχει διαφορα αυτο το windows live;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση για λογαριασμο των παιδιων μου.

στο 2% του παιχνιδιου εκει που ο Batman εινα δεμενος σε μια καρεκλα και ο Jocker τον σμπρωχνει με το ποδι του, μαυριζει η οθονη

και βγαζει ενα μηνυμα "πατηστε δεξι κλικ αλλιως το παιχνιδη θα σταματηση να ανταποκρινεται.....μπλα μπλα μπλα"

παταω δεξι κλικ αλλα η οθονη συνεχιζει να ειναι μαυρη με το παιχνιδη να "παιζει" γιατι ακουγονται θορυβοι χωρις ομως να εχει εικονα.

πως περναω απο αυτο το σημειο του παιχνιδιου;

Δημοσ.

Κρίμα που έχασα την προσφορά του steam.... Το αγόρασαν κάτι παιδιά από την clan μου και μου είπαν ότι είναι τέλειο. Τώρα έχει πάλι 28e και στο Origin 50e(Fail). Θα περιμένω καμιά προσφορά πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση για λογαριασμο των παιδιων μου.

στο 2% του παιχνιδιου εκει που ο Batman εινα δεμενος σε μια καρεκλα και ο Jocker τον σμπρωχνει με το ποδι του, μαυριζει η οθονη

και βγαζει ενα μηνυμα "πατηστε δεξι κλικ αλλιως το παιχνιδη θα σταματηση να ανταποκρινεται.....μπλα μπλα μπλα"

παταω δεξι κλικ αλλα η οθονη συνεχιζει να ειναι μαυρη με το παιχνιδη να "παιζει" γιατι ακουγονται θορυβοι χωρις ομως να εχει εικονα.

πως περναω απο αυτο το σημειο του παιχνιδιου;

http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20120426212413AAmDmDf

EVEN I HAD THE SAME PROBLEM BUT NOW ITS WORKING

YOU HAVE to delete 2_03_PT2.usm file which is located in Batman Arkham City/BmGame/MoviesStereo

Καλού κακού όμως, κάνε backup το συγκεκριμένο αρχείο πριν το σβήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...