Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok πάω να το ψάξω και επανέρχομαι :)

edit:

ένταξη τι να πω φιλε μου respect

να είσαι πάντα καλά!

έπαιξε μια χαρά και προσπέρασε το video

ευχαριστώ!

Αντε καλο λιωσιμο :-D

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Asylum ειναι μέσα στα 10 αγαπημένα παιχνίδια μου.

Το City το βαρέθηκα στη μια ώρα.

Μάλλον λόγω των μεγάλων αποστάσεων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατι?Εκανα φορματ και θελω να περασω το savegame που ειχα πριν αλλα οτι και να κανω δεν πετυχαινει.Εχω κανει copy τα αρχεια απο τα εγγραφα μου και τον φακελο xlive.

Δημοσ.

Παιδια αν εχω αν αυθεντικο παιχνιδι,με το δισκακι τα μανιουαλ και γενικα με τα ολα του,μπορω να κατεβασω πειρατικο DLC και να το παιξω ή επειδη δεν εχω το παιχνιδι σε πειρατικη εκδοση δεν μπορω?

Δημοσ.

Αλήθεια τώρα...περιμένεις απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση;; Εδώ μέσα;;

Think before you write ;)

Μα δεν ειναι κατι αντιθετο με τους κανονες..απλα ρωταω ΑΝ μπορω να παιξω,οχι ΠΟΥ μπορω να βρω πειρατικο υλικο!εκτος βεβαια αν και αυτο απαγορευεται! :confused:

Ναι, μπορεις αλλα θα κανει αυτοματως το παιχνιδι σου πειρατικο.

Το οποιο σημαινει τι?για να γινω πιο συγκεκριμενος αναφερομα στο Batman Arkham City..

Δημοσ.

Μα δεν ειναι κατι αντιθετο με τους κανονες..απλα ρωταω ΑΝ μπορω να παιξω,οχι ΠΟΥ μπορω να βρω πειρατικο υλικο!εκτος βεβαια αν και αυτο απαγορευεται! :confused:

Το οποιο σημαινει τι?για να γινω πιο συγκεκριμενος αναφερομα στο Batman Arkham City..

Λοιπον. Εχεις το παιχνιδι αυθεντικο, οκ? Το dlc σε περιπτωση που πωλειται και δεν δινεται δωρεαν για να το αποκτησεις πρεπει να το αγορασεις. Εαν το κατεβασεις παρανομα, κανει και το παιχνιδι παρανομο (απο οτι αποφαινομαι) διοτι το dlc δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις χωρις το παιχνιδι.

Δημοσ.

Λοιπον. Εχεις το παιχνιδι αυθεντικο' date=' οκ? Το dlc σε περιπτωση που πωλειται και δεν δινεται δωρεαν για να το αποκτησεις πρεπει να το αγορασεις. Εαν το κατεβασεις παρανομα, κανει και το παιχνιδι παρανομο (απο οτι αποφαινομαι) διοτι το dlc δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις χωρις το παιχνιδι.[/quote']

Αυτο εχει καμια επιπτωση στον τροπο με τον οποιο παιζω το παιχνιδι?υπαρχει περιπτωση να δμιουργηθει προβλημα και να μη μπορω να παιξω?

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...