Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγώ θα παίξω σίγουρα ξανά, αλλά μετά το Witcher 2. Επίσης θέλω να δω τι παίζει με το Revenge.
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Batman Arkham City Game of the Year edition, Harley Quinn's Revenge DLC confirmed for PC
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι τρελή διαφορά μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης αυτή τη φορά. Κι εμείς πάλι... βλέεεεπουμε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδιά μια ψιλονούμπικη ερώτηση. Για amd κάρτα επιλέγουμε FXAA (HIGH) ή 8Χ MSAA?
PolonosJ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδες... Εχω ενα προβλημα με το πως να σκοτωνω τους τυπους που εχουνε οπλα ειδικα οταν ειναι τεσσερα ατομα εναν να παω να σκοτωσω ολοι αρχιζουν πυροβολανε και χανω υπαρχει κατι καλο???
ThanosWF Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τι τρελή διαφορά μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης αυτή τη φορά. Κι εμείς πάλι... βλέεεεπουμε. Γιατι δεν δοκιμαζεις?Αν και για την καρτα σου θα σου προτεινα fxaa για να μην πεσεις στα πατωματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Λάθος άτομο έκανες quote Θάνο.
ThanosWF Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Παιδιά μια ψιλονούμπικη ερώτηση. Για amd κάρτα επιλέγουμε FXAA (HIGH) ή 8Χ MSAA? Γιατι δεν δοκιμαζεις?Αν και για την καρτα σου θα σου προτεινα fxaa για να μην πεσεις στα πατωματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ee5satbYHg4
lousifer2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής για το game είμαι στο part 7 συνολικό game 17% είναι η φάση που παίρνεις για δεύτερη φορα την catwoman και όταν τελειώνει το παιχνίδι και πάει για part 8 δείχνει ένα video που είναι δεμένος ο batman στην καρεκλα και του μιλάει ο τζόκερ με ένα άλλο τσουλί... άμεσος μετά το video μου βγάζει αυτήν την οθόνη και μετά μαύρη μαυρίλα σαν την καλιακούδα δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί παραμόνο στο ESC για το menu έχω δοκιμάσει όλα τα update και τίποτα, έχω δοκιμάσει διαφορετικές ρύθμισις στην κάρτα γραφικών αλλα τίποτα (να σημειώσω ότι όλα τα παίζω σε full setings σε όλα τα νέα games)οποτε δεν είναι πιθανόν θέμα κάρτας γραφικών. μήπως μπορείς να με βοηθήσει κανεις?
KEFALAS1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής για το game είμαι στο part 7 συνολικό game 17% είναι η φάση που παίρνεις για δεύτερη φορα την catwoman και όταν τελειώνει το παιχνίδι και πάει για part 8 δείχνει ένα video που είναι δεμένος ο batman στην καρεκλα και του μιλάει ο τζόκερ με ένα άλλο τσουλί... άμεσος μετά το video μου βγάζει αυτήν την οθόνη και μετά μαύρη μαυρίλα σαν την καλιακούδα δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί παραμόνο στο ESC για το menu έχω δοκιμάσει όλα τα update και τίποτα, έχω δοκιμάσει διαφορετικές ρύθμισις στην κάρτα γραφικών αλλα τίποτα (να σημειώσω ότι όλα τα παίζω σε full setings σε όλα τα νέα games)οποτε δεν είναι πιθανόν θέμα κάρτας γραφικών. μήπως μπορείς να με βοηθήσει κανεις? delete 2_03_PT2.usm file which is located in Batman Arkham CityBmGameMoviesStereo
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής για το game είμαι στο part 7 συνολικό game 17% είναι η φάση που παίρνεις για δεύτερη φορα την catwoman και όταν τελειώνει το παιχνίδι και πάει για part 8 δείχνει ένα video που είναι δεμένος ο batman στην καρεκλα και του μιλάει ο τζόκερ με ένα άλλο τσουλί... άμεσος μετά το video μου βγάζει αυτήν την οθόνη και μετά μαύρη μαυρίλα σαν την καλιακούδα δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί παραμόνο στο ESC για το menu έχω δοκιμάσει όλα τα update και τίποτα, έχω δοκιμάσει διαφορετικές ρύθμισις στην κάρτα γραφικών αλλα τίποτα (να σημειώσω ότι όλα τα παίζω σε full setings σε όλα τα νέα games)οποτε δεν είναι πιθανόν θέμα κάρτας γραφικών. μήπως μπορείς να με βοηθήσει κανεις? Αν είναι από το θείο, πρέπει να προσπερνάς αυτή τη σκηνή. edit: ^^^ καλύτερη λύση.
lousifer2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 φιλε μου τι ακριβώς μου παραθέτεις δεν κατάλαβα πρέπει να βρω αυτό το αρχείο κάπου μέσα στο instual και να το σβήσω? το θέμα μου είναι ότι δεν κάνει κάτι με click όταν το πατάω μου βγάζει loading κάτω δεξιά και όταν εξαφανιστεί το μήνυμα δεν κάνει τίποτα ούτε το loading και ναι είναι από τον θείο
KEFALAS1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 φιλε μου τι ακριβώς μου παραθέτεις δεν κατάλαβα πρέπει να βρω αυτό το αρχείο κάπου μέσα στο instual και να το σβήσω? ναι φιλε μου
lousifer2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 ναι φιλε μου ok πάω να το ψάξω και επανέρχομαι edit: ένταξη τι να πω φιλε μου respect να είσαι πάντα καλά! έπαιξε μια χαρά και προσπέρασε το video ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα