Junior22 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 μπορει καποιος να μου πει πως εγκαθιστουμε το πατς?
zvarthangalos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το patch δεν το βρήκα σε εκτελέσιμη μορφή (.exe κτλ.), αλλά ήταν έτοιμα αρχεία μέσα σε φακέλους όπου απλά τα έκανες copy/paste μέσα στους ήδη υπάρχοντες φακέλους του παιχνιδιού, εσύ δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο patch οπότε δεν μπορώ νε σε βοηθήσω περεταίρω.
Junior22 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 το ιδιο εχω..βεβαια εκανα κοπι πειστ στον φακελο που το εγκατεστησα και οχι στο βιναριες :/ παντως βελτιωθηκε για καποιο λογο..ισως να μν παιζει ρολο το γεγονος πως τα εβαλα εκει
Padaz Bloody Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το patch δεν το βρήκα σε εκτελέσιμη μορφή (.exe κτλ.), αλλά ήταν έτοιμα αρχεία μέσα σε φακέλους όπου απλά τα έκανες copy/paste μέσα στους ήδη υπάρχοντες φακέλους του παιχνιδιού, εσύ δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο patch οπότε δεν μπορώ νε σε βοηθήσω περεταίρω. Μία από τα ίδια και εγώ copy paste
lak10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 παιδια εχω την nvidia 560 gtx Ti TOP (900mhz) παιζω σε 1680χ1050 προτεινετε τις καλυτερες ρυθιμσιες για οσο το δυνατον πιο ποιοτικο gaming. για την ωρα εχω βγαλει vsync και τα εχω ολα high και μια ρυθμιση στο very high (παει μεχρι extreme) παει αρκετα καλα
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 παιδια εχω την nvidia 560 gtx Ti TOP (900mhz) παιζω σε 1680χ1050 προτεινετε τις καλυτερες ρυθιμσιες για οσο το δυνατον πιο ποιοτικο gaming. για την ωρα εχω βγαλει vsync και τα εχω ολα high και μια ρυθμιση στο very high (παει μεχρι extreme) παει αρκετα καλα και εγω την 560 ti εχω. το επαιξα με ολα φουλ dx11 + phyx σε 1280χ1024. Δεν θα εχεις προβλημα με αυτο το συστημα.
hurin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το πήρα από steam και μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν κάνει save!!! Τσάμπα χάρηκα χθες 2 ώρες που έπαιξα, σήμερα πάλι από την αρχή!
ex3Lmei Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτοι που εχουν παιξει πως το βλεπουν το παιχνιδι..; Αξιζει ή ειναι το ιδιο (περιπου) με το προηγουμενο;
doommaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτοι που εχουν παιξει πως το βλεπουν το παιχνιδι..; Αξιζει ή ειναι το ιδιο (περιπου) με το προηγουμενο; το game αξίζει πάρα πολύ. από τα καλύτερα games του 2011. η ιστορία του για μένα ήταν καλύτερη από του Arkham Asylum. και το φινάλε του τα σπάει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γενικά το βρήκα καλύτερο σε όλα από το Arkham Asylum. Κι εκείνο ήταν πολύ καλό, αλλά το AC είναι καλύτερο. Ειδικά να κάνεις glide εδώ κι εκεί σαν αρπακτικό.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εμενα για να αλλαξω απο dx11 σε dx9 δεν υπαρχει σαν επιλογη στα settings του launch.Mηπως επειδη εχω την 295? Ενα update εχει βγει μονο ? Η gpu usage στο sli ειναι τραγικη ,help please.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα