remalis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είχα λατρέψει το comic, όταν βγήκε το asylum δεν ασχολήθηκα γτ ότι έχει γίνει από κόμιξ είναι μάπα. Τώρα που πήρα νέο πισι κ είδα κ πιο πολλά revies μου φάνηκε πολύ καλό. Αλλά λέω να παίξω κατευθείαν το City. Δε επηρεάζει πουθενά ε? Πλοκή προφανώς το city θα είναι άσχετη με το κομικ (και το παιχνίδι?) Επίσης, 30Ε ρε πίστη?? Δεν έχει πέσει καθόλου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είχα λατρέψει το comic, όταν βγήκε το asylum δεν ασχολήθηκα γτ ότι έχει γίνει από κόμιξ είναι μάπα. Τώρα που πήρα νέο πισι κ είδα κ πιο πολλά revies μου φάνηκε πολύ καλό. Αλλά λέω να παίξω κατευθείαν το City. Δε επηρεάζει πουθενά ε? Πλοκή προφανώς το city θα είναι άσχετη με το κομικ (και το παιχνίδι?) Έχει σχέση με το Asylum, γιατί είναι συνέχεια. Πράγματα που έγιναν στο πρώτο αναφέρονται και έχουν σχέση με το δεύτερο. Καλύτερα να παίξεις το Asylum πρώτα που είναι επίσης πολύ καλό, ώστε να νιώσεις καλύτερα την εξέλιξη του City. Τα comics ΑΑ και του AC δεν τα έχω δει, αλλά είναι prequels του κάθε παιχνιδιού, αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν εννοείς το "Arkham Asylum: A serious house on a serious earth" (κάπως έτσι) κι ένα άλλο που ήταν one-shots. Αλλά έχει βασιστεί και σε αυτά το AA.
costa69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε DirectX 11 το παιχνιδι κολλαει συνεχεια.Φαινεται πολυ καλο παντως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς το Unofficial patch δεν μπορείς να παίξεις σε Dx11.
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σε DirectX 11 το παιχνιδι κολλαει συνεχεια.Φαινεται πολυ καλο παντως. βαλε το patchκ και δεν θα κολλαει.
aekoupoli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εγω εχω το patch που ειχε γινει leak κ παιζει μια χαρα,λετε το official να ειναι πιο καλο? αλλα ετσι κ αλλιως το τερματισα μονο τα riddler trophy μου εχουν μεινει κ να τελειωσω τις αποστολες του γριφου ολο το main campaing κ τα υπολοιπα side quest τα τελειωσα.
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δεν είναι καλύτερο. Ακριβώς το ίδιο είναι το patch
costa69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 βαλε το patchκ και δεν θα κολλαει. Το βαλα και ειμαι στην αρχικη οθονη,χωρις ομως επιλογη σια start...Ξαναεγκαθιστω και βλεπουμε. Edit:Απο το κακο στο χειροτερο...Κατω απο 20 frames με αυτο το συστημα: ASRock Fatal1ty Professional 3 - i72600k @ 4.8 - 8GB DDR3 - ATI HD 6990 + 6970 Trifire Ελεος... Το παιχνιδι ειναι ενα κακοφτιαγμενο console port.Κριμα.
fixxxer29 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κάτι παίζει costa69 , με το patchaki δε θα πρεπε να σου τρέχει έτσι στο σύστημα σου.
aekoupoli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 βγαλε εντελως το physx μηπως φταιει που εχεις ati γιατι στο δικο μου συστημα με ολα full κ τρεχει μια χαρα με το patch ομως
costa69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Φταιει το physx11.Υποθετω αμα το βαλω στο 9 θα πεταει,αλλα αυτο ειναι και το θεμα.Το να αναγκαζομαι να ριξω τη ποιοτητα επειδη κανανε κολοπορτ.
zvarthangalos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Έχω απενεργοποιήσει το crossfire και έχει χαθεί πλέον το flickering ίσως κάποια στιγμή να κοιτάξουνε και αυτόυς που έχουν crossfire η αντίστοιχα sli (αν και δεν ξέρω πως τρέχει σε sli ας μας πούνε αυτοί που έχουν δυο κάρτες nVidia).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα