Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά απορώ γιατί πρέπει να ειρωνεύεστε.

Ναι, με 1280x1024 παίζω το παιχνίδι, γιατί το set της υπογραφής μου είναι 3ετίας και η οθόνη μου σε συνδιασμό με την κάρτα γραφικών δεν σηκώνουν μεγαλύτερη ανάλυση. Δυστυχώς είμαι άνεργος και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση για να παίζω σαν κι εσάς σε PS4 & XBOX720...

Bytheway με το update του παιχνιδιού που υπάρχει στο internet, δεν έχω πλέον crashes to desktop.

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη κι όλας, αλλά με 9800, πού πας ρε Καραμήτρο..?

Εκτός και αν παίζεις σε τίποτα 1280x1024.

υγ : πέρνα νέους drivers (ή περίμενε για νεώτερους) ή για νέο σπάσιμο (αν το έχεις απο τον θείο)

What??Σιγουρα παιζει αλλο προβλημα στο pc του.Παιζω σε full hd,ολα high εκτος απο ΑΑ σε 8800gt.Dx9 βεβαια.50-53 fps outdoor,55-57 indoor.

Δημοσ.

Ναι, με 1280x1024 παίζω το παιχνίδι, γιατί το set της υπογραφής μου είναι 3ετίας και η οθόνη μου σε συνδιασμό με την κάρτα γραφικών δεν σηκώνουν μεγαλύτερη ανάλυση. Δυστυχώς είμαι άνεργος και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση για να παίζω σαν κι εσάς σε PS4 & XBOX720...

Bytheway με το update του παιχνιδιού που υπάρχει στο internet, δεν έχω πλέον crashes to desktop.

ενα o/c σε επεξεργαστη μια καλη καρτουλα οποτε εχεις λεφτα μεταχειρησμενη απο εδω για να σου βγει πιο φθηνη με εγγυηση εννοειται κ εισαι αρχοντας

με το update σου παιζει πιο καλα γενικα?frames ktl?

Δημοσ.

με το update σου παιζει πιο καλα γενικα?frames ktl?

Γενικώς δεν ασχολούμαι με τα frames, έβαλα όμως το fraps για να σου γράψω.

Oι ρυθμίσεις μου στο BmLauncher.exe είναι: 1280x1024, VSync: Yes, Anti-Aliasing: FXAA (HIGH), 3D Status: Disabled, Data Level: Very High, όλα τα υπόλοιπα Yes & PhysX στο Normal.

Τα Frames έξω στην πόλη, σε μάχη με ~7 άτομα ήταν 56-57. Σε κλειστό χώρο δεν έτυχε να μπω, όπου να υπάρχει μάχη με κόσμο.

Δεν μπορώ να το συγκρίνω με προ patch gameplay γιατί και δεν είχα τα fraps, αλλά το παιχνίδι crashαρε συνεχώς οπότε και πάλι δεν θα μπορούσα να μετρήσω. ;)

Δημοσ.

Σου είπα εγώ με το update θα στρώσει. ;)

υγ : και μένα όλο το σύστημα τριετίας είναι, μόνο cpu άλλαξα πέρυσι γιατί είχα μοντέλο '05

Δημοσ.

για τον orukusaki ελεγα εγω παντως.

Δημοσ.

Παιδιά το παίζω εδώ και λίγες ημέρες με ενσωματωμένο το patch με δυο 5770 σε crossfire, ανάλυση 1680Χ1050, DirectX 11 όλα very high με απενεργοποιημένο το Anti-Alliasing τα frames δεν είναι συνέχεια σταθερά όμως το παιχνίδι παίζεται μιά χαρά εδώ που τα λέμε δεν είμαι και ''framevictim''οπότε συμβιβάζομαι το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι το flickering όμως σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης,πιστεύω να λυθεί με τους νέους drivers.

Δημοσ.

Εμένα μου το έφερε ο θείος και έχω κολλήσει σε ένα σημείο που κανονικά έπρεπε να ανοίγει μια πόρτα για να συνεχίσω αλλά δεν ανοίγει με τπτ. Δοκίμασα και restart αλλά πάλι τπτ.

Δημοσ.

Εμένα μου το έφερε ο θείος και έχω κολλήσει σε ένα σημείο που κανονικά έπρεπε να ανοίγει μια πόρτα για να συνεχίσω αλλά δεν ανοίγει με τπτ. Δοκίμασα και restart αλλά πάλι τπτ.

πρέπει να είναι από τα γνωστά τα bug που έχουνε τα κρακαρισμένα παιχνίδια

η μόνη λύση είναι αν θα βγει κανένα fix για download :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...