Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ' εμένα πάντως το παιχνίδι είναι unplayable.

Κάθε τρεις και λίγο, σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά crash to desktop, και κάποιες από αυτές τις φορές μού βγάζει error message για run out of video memory (όχι πάντα). Το πρόβλημα πάντως φαίνεται ότι το έχει αρκετός κόσμος. Μακάρι να διορθωθεί με το day1 patch (link)

Δημοσ.

Συγνώμη κι όλας, αλλά με 9800, πού πας ρε Καραμήτρο..?

Εκτός και αν παίζεις σε τίποτα 1280x1024.

υγ : πέρνα νέους drivers (ή περίμενε για νεώτερους) ή για νέο σπάσιμο (αν το έχεις απο τον θείο)

Δημοσ.

Συγνώμη κι όλας, αλλά με 9800, πού πας ρε Καραμήτρο..?

Εκτός και αν παίζεις σε τίποτα 1280x1024.

υγ : πέρνα νέους drivers (ή περίμενε για νεώτερους) ή για νέο σπάσιμο (αν το έχεις απο τον θείο)

Eσύ που τα έχεις πολλά, μπορείς να αγοράσεις σ' εμένα τον Καραμήτρο κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών και μία οθόνη μεγαλύτερη της 19άρας που έχω για να την αξιοποιήσω;

Δημοσ.

Δεν το πήγαινα εκεί το θέμα, αλλά μιας και το πήγες, έχεις i7 920 και άλλα τόσα καλούδια, και μετά λές εμένα? :mrgreen: Πλάκα έχεις.

Όπως προείπα, περίμενε για drivers ή καλύτερο σπάσιμο (ίσως να σου διορθωθεί με το update που θα κυκλοφορήσει, πολλοί αναφέρουν πως στρώνει το παιχνίδι).

Δημοσ.

Eσύ που τα έχεις πολλά, μπορείς να αγοράσεις σ' εμένα τον Καραμήτρο κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών και μία οθόνη μεγαλύτερη της 19άρας που έχω για να την αξιοποιήσω;

Ρε Μάνο έχει δίκιο ο John δεν γίνεται να δίνεις €250 για cpu μόνο και να περιμένεις να παίξεις τα τελευταία games... Καλώς ή κακώς τα games θέλουν κάρτα με @@...

Αν θέλεις να παίζεις games πρέπει να ρίξεις φράγκα σε gpu... ;)

ΥΓ. Και το Κραμήτρο που είπε πιστεύω ήταν σχήμα λόγου δεν το εννοούσε.

Δημοσ.

Σ' εμένα πάντως το παιχνίδι είναι unplayable.

Κάθε τρεις και λίγο, σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά crash to desktop, και κάποιες από αυτές τις φορές μού βγάζει error message για run out of video memory (όχι πάντα). Το πρόβλημα πάντως φαίνεται ότι το έχει αρκετός κόσμος. Μακάρι να διορθωθεί με το day1 patch (link)

το παιχνιδι θελει 8800 η 9800 minimum δηλαδη για low. για max settings dx11 + physx θελει GTX 560 και πανω. Αφου λοιπον εχεις 9800 θα πρεπει να τα βαλεις ολα low για να παιξει χωρις να σερνεται και χωρις να κρασαρει.

Εγω με την GTX 560 ΤΙ που ειναι και overclocked το παιζω με ολα φουλ σε dx11 και physx στο high 1280χ1024 και παει σφαιρα. Τα γραφικα του ειναι απιστευτα σε dx11 απο τα καλυτερα που εχω δει οποτε δεν ειναι να απορεις που θελει gtx 560.

Δημοσ.

εγω ολα τερμα παντως κ AA κ physx ολα ολα,σε dx9 παιζει με 50-60 frames αλλα σε dx11 ειναι unplayable αλλα δεν εχω περασει το patch που εχει βγει,θα δοκιμασω κ με το patch κ θα σας πω,σε full HD αναλυση,παντως κ σε DX9 ολα τερμα εχει απιστευτα γραφικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...