Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνω αλλα ετσι παει τωρα. Εγω προσωπικα ανετα περιμενα το batman για περισσοτερο καιρο απο οτι τωρα. Αν ενα παιχνιδι δεν φτιαχνεται from the ground up για καποιο format σιγουρα εμφανιζονται προβληματα. Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου το κανουν που το κανουν το βημα για τις κονσολες γιατι δεν το κανουν με αναλογη προσοχη και για το PC? Οπως ειπα εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω και 1 χρονο αν ειναι να γινει σωστη η δουλεια.

Και PC-exclusive να είναι κάτι, πάλι θα έχει προβλήματα. Από την μία οι κώδικες πλέον είναι τόσο πολύπλοκοι, από την άλλη έχεις ένα εκατομμύριο διαφορετικούς clients (pc setups), που προβλήματα θα έχεις, ΓΚΑΡΑΝΤΙ. Από κει και πέρα, ΑΝ μπορείς να περιμένεις και να αγοράσεις ένα παιχνίδι όταν στρώσει, ΟΚ. Κι εγώ το κάνω πολλές φορές, ειδικά όταν με ενδιαφέρει μόνο το SP. Από την άλλη, αν μιλάμε για τίτλους τύπου BF, Tribes, MechWarrior, προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω... ξέρω εκ των προτέρων ότι αυτά τα παιχνίδια θα τα έχω χρόνια, επομένως όσο πιο νωρίς εξοικιωθείς μαζί τους, τόσο καλύτερα.

Για το AC εν προκειμένου μπορώ να περιμένω όταν βγει σε καμιά προσφορά (το AA το πήρα σαν GOTY edition σε προσφορά).

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο προηγούμενο υπήρχαν κρυφά triggers π δεν σε άφηναν να προχωρήσεις το story, για να δούμε αν θα υπάρχουν κ εδώ.Πάντως απο ότι λένε δουλεύει κανονικά , ακόμα κ τα dlc.

Δημοσ.

Το παιδί είναι δικό μας από Ελλάδα ή από εξωτερικό?

Πάντως μπράβο του αφού τα κατάφερε, τους έφαγε όλους στη στροφή (για hack teams μιλάω)! :o

Δημοσ.

Το παιχνίδι με μιά πρώτη ματιά φένεται πολύ καλό,ακόμη και με DX9, το DX11 ακούγεται αν θα το διορθώσουνε άμεσα η θα περιμένουμε αρκετό καιρό;

Δημοσ.

ιταλος ειναι

το δοκιμασα με DX 11 δεν παιζεται αλλα λογικο ολοι εχουν το ιδιο προβλημα κ περιμενουμε patch το οποιο η εταιρεια δουλευει ηδη αλλα δεν εχει πει ποτε θα βγει,με ολα high κ ΑΑ το εχω FXAA(high) Εχει κ MSAA k CSAA δεν ξερω τις διαφορες το αφησα οπως ειπα σε FXAA(High) κ Physx high μου το παιζει μια χαρα

τι διαφορες εχουν τα ΑΑ που ειπα πιο πανω?ξερει κανεις?

• Moderators
Δημοσ.

Αυθεντική έκδοση εδώ και όπως και στο PS3 (!!), μετά από

την διάσωση της Vicki Vale, σταμάτησε να κάνει saves. Μετά λίγο ένα checkpoint restart λόγω θανάτου, λίγο να μιλάω μαζί της κάθε φορά, κάπως ξεκόλλησε.

Κατά τ'άλλα όμως, το παιχνίδι σίγουρα καλύτερο του Arkham Asylum. Πιο σκοτεινό story, καλύτερο gameplay και γενικά, μαζί με το Asylum, από τα καλύτερα παιχνίδια και must για Bat-fans. :)

Δημοσ.

Αυθεντική έκδοση εδώ και όπως και στο PS3 (!!), μετά από

την διάσωση της Vicki Vale, σταμάτησε να κάνει saves. Μετά λίγο ένα checkpoint restart λόγω θανάτου, λίγο να μιλάω μαζί της κάθε φορά, κάπως ξεκόλλησε.

Κατά τ'άλλα όμως, το παιχνίδι σίγουρα καλύτερο του Arkham Asylum. Πιο σκοτεινό story, καλύτερο gameplay και γενικά, μαζί με το Asylum, από τα καλύτερα παιχνίδια και must για Bat-fans. :)

Το παιχνιδακι τι λεει ειναι βαρυ απο γραφικα? Εχω σκοπο να το τιμησω(oπως το πρωτο ) αλλα με εχει παρασυρει η καταιγιδα του bf3 και ολα τα υπολοιπα φαινονται tetris .

Δημοσ.

Το παιδί είναι δικό μας από Ελλάδα ή από εξωτερικό?

Πάντως μπράβο του αφού τα κατάφερε, τους έφαγε όλους στη στροφή (για hack teams μιλάω)! :o

Απο Ιταλια ειναι.

Δημοσ.

Αν θυμάστε στο Batman AA είχε βγει update σε 1,1 και έτρεχε πολύ πιο άνετα γιατί με το update τον κύριο όγκο της δουλειάς την είχε η κάρτα γραφικών, χωρίς update έπρεπε ο επεξεργαστής να κάνει πιο πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να κολλάει λίγο το παιχνίδι σε κάρτες που δεν ήτανε high end, πιστεύω το ίδιο θα γίνει και εδώ. ^_^

Εμείς με ΑΤΙ κάρτες δεν θα μπορούμε να απολαύσουμε τα physx αν δεν κάνω λάθος στο Asylum είχε βγεί patch για τις ΑΤΙ κάρτες!

Και patch να έβγαινε για physx δεν νομίζω ότι θα έτρεχε καλά σε κάρτα AMD γιατί οι κάρτες AMD δεν έχουνε cuda cores κτλπ δεν είναι κατασκευασμένες για τέτοια πράγματα αυτό που θα κάνουνε είναι μία εξομείωση μόνο.

Εκτός αν έχεις crossfire high end κάρτες (πχ 4 κάρτες μαζί που και πάλι δεν έχω γνώμη σε αυτό γιατί δεν έτυχε ακόμα να κάνω κάτι τέτοιο) :mrgreen:

Δημοσ.

Αν θυμάστε στο Batman AA είχε βγει update σε 1,1 και έτρεχε πολύ πιο άνετα γιατί με το update τον κύριο όγκο της δουλειάς την είχε η κάρτα γραφικών, χωρίς update έπρεπε ο επεξεργαστής να κάνει πιο πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να κολλάει λίγο το παιχνίδι σε κάρτες που δεν ήτανε high end, πιστεύω το ίδιο θα γίνει και εδώ. ^_^

Και patch να έβγαινε για physx δεν νομίζω ότι θα έτρεχε καλά σε κάρτα AMD γιατί οι κάρτες AMD δεν έχουνε cuda cores κτλπ δεν είναι κατασκευασμένες για τέτοια πράγματα αυτό που θα κάνουνε είναι μία εξομείωση μόνο.

Εκτός αν έχεις crossfire high end κάρτες (πχ 4 κάρτες μαζί που και πάλι δεν έχω γνώμη σε αυτό γιατί δεν έτυχε ακόμα να κάνω κάτι τέτοιο) :mrgreen:

Δεν ειναι θεμα cuda cores και @@ μεντολες, ειναι θεμα δικαιωμάτων! Τα Ageia physx τα αγορασε η Nvidia...TΕΛΟΣ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...