o_magazatoras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε ένα πισιμισιάϊ που βγάζει τέτοιες θύρες.
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ειστε σιγουροι ότι έχει drivers για XP?! Για τον φίλο που ρωτησε για την μνημη, υπάρχουν πολλές επιλογές, ρώτα σε κάναν γνώστη ή καλό μαγαζί και αν δεν βρεις άκρη στειλε μου pm Προσωπική μου συμβουλή > ΟΧΙ, μην το πάρετε, μόλις φορτωθεί με λίγα προγράμματα θα σέρνεται ακόμη και με 2 ή 4gb ram
deadp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Όπως ανέφερα, το Lenovo G530 στα 320 ευρώ είναι καλύτερη προσφορα. Αλλά κι αυτό (σέταρα 2 για φιλους) είναι καλύτερο από οποιοδήποτε netbook στα ίδια χρήματα (ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ). Κι επειδή έβαλα κι 7άρια σε ένα, απλά πετάνε!
nek4d Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ολα στη αρχή με καθαρό λειτουργικό "πετάνε" και μόλις φορτώσεις 5 εργαλεία από πάνω αρχίζουν οι καθυστερήσεις. Εχουν περάσει πολλά celeron από τα χέρια μου και ορκίστηκα να μην ξαναπάρω επ'ουδενί... Υ.Γ. Στο carrefour στην πετρου ραλλη το είδα σήμερα, είχε πολλά. Ισχύει επίσης η επιστροφή 10% με eurobank κάρτες.
ss13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ειστε σιγουροι ότι έχει drivers για XP?! Για τον φίλο που ρωτησε για την μνημη, υπάρχουν πολλές επιλογές, ρώτα σε κάναν γνώστη ή καλό μαγαζί και αν δεν βρεις άκρη στειλε μου pm Προσωπική μου συμβουλή > ΟΧΙ, μην το πάρετε, μόλις φορτωθεί με λίγα προγράμματα θα σέρνεται ακόμη και με 2 ή 4gb ram http://www.getpcmemory.com/drivers/dell-vostro-a860-download-dell-vostro-a860-notebook-windows-xp-drivers/
tolis_01 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μην λέτε ότι να'ναι, το λαπτοπ είναι για απλή χρήση. Και για απλή χρήση το 1GB φτάνει, και το μισό περισσεύει μάλιστα.
fonzi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 και για επεξεργαστή με έναν http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-CPU/Intel-Nb-Cpu-Core-2-Duo-T5300-1-73Ghz-LF80537GE0302M.htm καθαρίζει όποιος αισθάνεται ότι θέλει και άλλη ισχύ...
Billys100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Όπως ανέφερα, το Lenovo G530 στα 320 ευρώ είναι καλύτερη προσφορα.Αλλά κι αυτό (σέταρα 2 για φιλους) είναι καλύτερο από οποιοδήποτε netbook στα ίδια χρήματα (ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ). Κι επειδή έβαλα κι 7άρια σε ένα, απλά πετάνε! φιλε deadp πού πουλιεται το συγκεκριμενο (στη τιμη που λες) μπορεις να μας πληροφορισεις...?
fonzi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως πράγματι το είχε η forthnet όπως κάπου διάβασα στα 290 ευρώ το καλοκαίρι (δεν βρήκα όμως την προσφορά), 333 το mediamarket το καλοκαίρι, και 319 το carrefour με 2γιγα μνήμη τον Οκτώβρη.
deadp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν υπήρχαν τα ΑγιοΒασιλάκια, το Lenovo θα έπαιρνα για τους φίλους μου ήθελαν laptop. Πολύ καλύτερη κατασκευή, εκτός από την καλύτερη κάρτα γραφικών (Intel 4500), 2 gb μνήμης (δεν θυμαμαι αν είναι και DDR3). Και Drivers για ΧΡ διαθέσιμοι... Στα Carrefour φυσικά στα 329 ευρώ! Πολύ καλύτερη αγορά από οποιοδήποτε netbook, απορώ γιατί τα δίνουν έως και 400 ευρώ αυτά. Πάντως πράγματι το είχε η forthnet όπως κάπου διάβασα στα 290 ευρώ το καλοκαίρι (δεν βρήκα όμως την προσφορά), 333 το mediamarket το καλοκαίρι, και 319 το carrefour με 2γιγα μνήμη τον Οκτώβρη.
fonzi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αλλη η χρήση του λαπτοπ και άλλη του νετμπουκ...
CptBill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν υπήρχαν τα ΑγιοΒασιλάκια, το Lenovo θα έπαιρνα για τους φίλους μου ήθελαν laptop.Πολύ καλύτερη κατασκευή, εκτός από την καλύτερη κάρτα γραφικών (Intel 4500), 2 gb μνήμης (δεν θυμαμαι αν είναι και DDR3). Και Drivers για ΧΡ διαθέσιμοι... Στα Carrefour φυσικά στα 329 ευρώ! Πολύ καλύτερη αγορά από οποιοδήποτε netbook, απορώ γιατί τα δίνουν έως και 400 ευρώ αυτά. το ερωτημα ειναι, παιζει ακομα η προσφορα του levono στο carrefour?
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 το ερωτημα ειναι, παιζει ακομα η προσφορα του levono στο carrefour? Μπα.Για κανα ξεχασμένο/σκονισμένο σε καμια απύθμενη αποθήκη,ίσως.Για κανονική προσφορά με επαρκή διαθεσιμότητα καταστημάτων,όχι. btw,σε κάποια "εκδρομή" μου είχα μπανίσει ένα σφραγισμένο στου Ρέντη,που τούλλειπε το backspace πλήκτρο.lol,σοβαρά μιλάω,το πούλαγαν έτσι και ήταν το μοναδικό τους...
deadp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Carrefour Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, έχει σίγουρα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι είχε διαθέσιμα, αλλά τελικά προτίμησα το vostro λόγω των κουπονιών........ G530 έχω πάρει το καλοκαίρι για τον αδελφό μου, πολύ καλό, κι επίσης το N500 (πάλι από carrefour) που είχα πάρει το καλοκαίρι για ένα φίλο κι εκείνο ήταν άριστο laptop (αν κι είχε 1GB μνήμης...) Και δύο χρόνια εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.