Προς το περιεχόμενο

Προιοντα Zagg 50% μειον μονο για τις 14/12

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν λιγο ελαβα ενα e-mail απτη zagg με το γνωστο προιον invishible shield (ζελατινα προστασιας - αντιχαρακτικη )

ειναι για μενα το πρωτο "αξεσουαρ" του καθε νεου κινητου μου (εχει και για πολλα ακομα προιοντα πχ laptops , mp3-mp4 media players )

προχθες παρηγγειλα τα ακουστικα στην τιμη των 30$ (ειχε παλι εκτπωσεις μονο στα ακουστικα 50-70%) και τελευταια στιγμη πηρα 3 κομματια για μενα και 2 φιλους....

Η "ζελατινα" εχει φορεθει σε Νοκια Ν82 και samsung s8000(jet) με απολυτη επιτυχια .. το Ν82 (κλεινει ενα χρονο σε λιγες μερες) και δεν εχει παθει τπτ... (βεβαια ειναι και στο πως και ποσο προσεχει ο καθενας την συσκευη του) για μενα αξιζει... 1000%

http://www.zagg.com/j/newsletter/holiday_sale.html

Δημοσ.
ναι αυτο είδα terry,οπότε 8α περιμένω εως αύριο

Kι εγω...γιατι κατι θα χρειαστουν παλι οι φιλοι μου ... τι τραβαω μ αυτο το paypal που χω :P

ισως παρω προκαταβολικα για το επομενο κινητο μου... ;)

Δημοσ.

βασικά εγω το έχω πάρει ήδη,απο τον αντιπρόσωπο εδώ στην ελλάδα στην Αργυρούπολη..ή8ελε και 12ε να μου την περάσει πάνω στο κινητό..Αnyway 8α πάρω αλλη 1 καβάντζα + 1 για το macbook μου

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω ότι ισχύει... έβαλα τα προϊόντα που ήθελα στο καλάθι και βγάζει κατευθείαν την έκπτωση ... όποιος ενδιαφέρεται είναι μια καλή προσφορά...

Δημοσ.

Όντως ισχύει

50% off στο checkout και πληρωμή μέσω paypal

Αν και το δολάριο ήταν στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας θα ήταν διπλό jackpot

Δημοσ.
Επειδή ψήθηκα άσχημα με την προσφορά, αυτά έχουν μικρόφωνο επάνω, γνωρίζει κανείς, γιατί η περιγραφή δεν είναι σαφής.

Εφυγε παραγγελεια 150$ (δηλαδη 75$ :lol: )

αυτα που λες τα εχω παραγγειλει προχθες (ειχε 50-70% μειον σε ολα τα ειδη ηχου... zaggaudio)

ακομα δεν τα πηρα για να σε απαντησω σιγουρα.. παντως απτο Βιντεο κατω δεν φαινεται να εχει μικροφωνο οπως ΑΥΤΑ (αν κι αποτι φαινεται σε μαυρο δεν εχει με μικροφωνο..)

Μαλλον ξεστοκαρουν ... αλλα δεν μας νοιάζει :P

Δημοσ.

Thanx φίλε μου, έκανα παραγγελία αυτά που λες, και απ ότι κατάλαβα το μαύρο είναι στάνταρ με μικρόφωνο γιατί μου τα χρέωσαν 80$ αντί για 70$ που έχουν χωρίς μικρόφωνο, τώρα περιμένουμε 2-4 εργάσιμες να δούμε :)

Δημοσ.
Thanx φίλε μου, έκανα παραγγελία αυτά που λες, και απ ότι κατάλαβα το μαύρο είναι στάνταρ με μικρόφωνο γιατί μου τα χρέωσαν 80$ αντί για 70$ που έχουν χωρίς μικρόφωνο, τώρα περιμένουμε 2-4 εργάσιμες να δούμε :)

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η προηγουμενη παραγγελεια μου δεν εχει φυγει ακομα (11/12) και απο τοτε μεχρι την σημερινη που εκανα εχουν διαφορα (αριθμητικη) 6,500 ... αν τα πανε ανα αυξον αριθμο τοτε θα αργησουν λιγο παραπανω... πιστευω

EU1276258 In-process 12-14-2009

EU1269758 In-process 12-11-2009

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...