gaghiel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρετε παίδες, αυτές τιες μέρες σκεφτόμε ιδιαίτερα να χαλάσω τα λεφτάκια μου και να αγοράσω ένα 10αράκι netbook. Αυτό που ζαχαρώνω είναι το hp compaq mini 110-1030sv. α) Επειδή σίγουρα θα χρειαστώ λίγη RAM περισσότερη έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει install 2o dimmακι; β) αν κάποιος από εσάς το έχει και έχει το ubuntu linux ακόμα, θα ήταν εύκολο να το bootarei και να κάνει post το αρχείο dmesg ή κάποιο άλλο output εντολής για να δώ τι hardware υποστηρίζει (με ενδιαφέρουν κυρίως τα model numbers τoυ wifi, της κάρτας δικτύου και της ασύρματης). Ενδεικτική εντολή lspci -v. Και τελευταίο: γ) Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για κάποιο προσφορά αυτές τις μέρες με laptops παρόμοιων specs? Πραγματικά θέλω να χαλάσω όσο λιγότερα λεφτά γίνετε.
TZANNSPY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 α) Ενώ λέει max 1GB 533 πολλοί έχουν βάλει 2GB 667/800. β) dmesg.zip Αυτό σου κάνει ? γ) Αν και παίζει στα 239 κατά καιρούς πολλοί <μεγάλοι> το βγάζουν στα 199.
gaghiel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 α) Ενώ λέει max 1GB 533 πολλοί έχουν βάλει 2GB 667/800.β) [ATTACH]23300[/ATTACH] Αυτό σου κάνει ? γ) Αν και παίζει στα 239 κατά καιρούς πολλοί <μεγάλοι> το βγάζουν στα 199. Man ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ναι έψαχνα το dmesg οutput για να δώ τι hardware χρησιμοποιεί παραμέσα το μαραφέρι αυτό. εδώ που έχουμε φτάσει με 10 λεπτά googling specs σωστά δεν βρίσκεις θα έχω ανοιχτά μάτια κ αυτιά για προσφορά με 199e. φαίνεται ευκαιριάκι!
othon.gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε, στο Get it now σήμερα το έχει σε προσφορά. Παρόλο που δεν φαίνεται ακόμα η τιμή του, το κόβω να πέφτει κάτω απ'τα 200. Τσέκαρέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί θα εξαντληθεί σε χρόνο ντετέ.
tech-freak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε, στο Get it now σήμερα το έχει σε προσφορά.Παρόλο που δεν φαίνεται ακόμα η τιμή του, το κόβω να πέφτει κάτω απ'τα 200. Τσέκαρέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί θα εξαντληθεί σε χρόνο ντετέ. http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=30 Όντως έπεσε κάτω από 200. 199 θα το έχουν σύμφωνα με αυτό... καλή τιμή, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.