Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite L505-12Q vs Sony Vaio VGN-NW21 SF/T

Pugrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλημερα σε ολους και καλες γιορτες..

Και επειδη πλησιαζουν οι γιορτες λεω να μου κανω ενα απο τα 2 δωρο...(με αγαπαω πολυ)

Αγαπημενες εταιρειες Toshiba, Sony, Dell. Δεν με ενδιαφερει καμια αλλη.

Καταληγω ειτε στο Toshiba Satellite L505-12Q ( http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437449&catid=010200 ) ειτε στο Sony Vaio VGN-NW21 SF/T (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0426316&catid=010200 ).

Αν το vaio ειχε την 4650 που εχει το toshiba θα ειχα καταληξει ηδη βεβαια (και τις DDR3 μνημες). Η χρηση ειναι all arround και με ενδιαφερει η μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια στο χρονο (αρα ποιοτητα κατασκευης + αξιοπιστια). Επισης με ενδιαφερει πολυ η ασυρματη λειτουργια και κατι πηρε το αυτι μου για ψιλοπροβληματακια στο συγκεκριμενο vaio( μπορει και ραδιοαρβυλα ομως). Θα χαρω για την οποια τεκμηριωμενη απαντηση και οποιος εχει καποιο απο τα 2 πολυτιμες οι εντυπωσεις του.

Ευχαριστω πολυ ( και συγνωμη για το "σεντονι").

(εχω καλοκοιταξει και τον Dell 1557 με τον Ι7 αλλα δε νομιζω πως μου χρειαζεται ιδιαιτερα ο επεξεργαστης αυτος και με προβληματιζουν οι οποιες θερμοκρασιες. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα και το θεμα αυτο.)

Δημοσ.
Πολυ καλημερα σε ολους και καλες γιορτες..

Και επειδη πλησιαζουν οι γιορτες λεω να μου κανω ενα απο τα 2 δωρο...(με αγαπαω πολυ)

Αγαπημενες εταιρειες Toshiba, Sony, Dell. Δεν με ενδιαφερει καμια αλλη.

Καταληγω ειτε στο Toshiba Satellite L505-12Q ( http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437449&catid=010200 ) ειτε στο Sony Vaio VGN-NW21 SF/T (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0426316&catid=010200 ).

Αν το vaio ειχε την 4650 που εχει το toshiba θα ειχα καταληξει ηδη βεβαια (και τις DDR3 μνημες). Η χρηση ειναι all arround και με ενδιαφερει η μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια στο χρονο (αρα ποιοτητα κατασκευης + αξιοπιστια). Επισης με ενδιαφερει πολυ η ασυρματη λειτουργια και κατι πηρε το αυτι μου για ψιλοπροβληματακια στο συγκεκριμενο vaio( μπορει και ραδιοαρβυλα ομως). Θα χαρω για την οποια τεκμηριωμενη απαντηση και οποιος εχει καποιο απο τα 2 πολυτιμες οι εντυπωσεις του.

Ευχαριστω πολυ ( και συγνωμη για το "σεντονι").

(εχω καλοκοιταξει και τον Dell 1557 με τον Ι7 αλλα δε νομιζω πως μου χρειαζεται ιδιαιτερα ο επεξεργαστης αυτος και με προβληματιζουν οι οποιες θερμοκρασιες. Με ενδιαφερει ιδιαιτερα και το θεμα αυτο.)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431753&catid=010200

δες και αυτο γιατι οι διαφορες στις επιδοσεις ειναι σχετικα μικρες. απο τα παραπανω προτιμω το toshiba λογω design καρτας γραφικων και εγγυησης.

Δημοσ.

φιλε ημουν περιπου στο ιδιο διλημμα πριν 1 μηνα. Τελικα κατεληξα στο συγκεκριμενο Βαιο.

Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα , ουτε στην ασυρματη λειτουργια ουτε πουθενα αλλου. Η ποιοτητα κατασκευης για μενα ειναι πολυ καλη κ πιστευω καλυτερη απο το Toshiba..γενικα χαιρομαι που κατεληξα σε αυτο . Εγγυηση εχει κανονικα 2 χρονια απο την σονυ κ οσο αφορα την καρτα γραφικων νομιζω γενικα θα σε ικανοποιησει. Εκτος βεβαια αν θες να παιζεις παιχνιδια του τελευταιου μηνα με εξωπραγματικες απαιτησεις που εκει θα σου προτεινα desktop :P . αν εχεις καμμια αλλη απορια εδω ειμαστε

Δημοσ.
φιλε ημουν περιπου στο ιδιο διλημμα πριν 1 μηνα. Τελικα κατεληξα στο συγκεκριμενο Βαιο.

Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα , ουτε στην ασυρματη λειτουργια ουτε πουθενα αλλου. Η ποιοτητα κατασκευης για μενα ειναι πολυ καλη κ πιστευω καλυτερη απο το Toshiba..γενικα χαιρομαι που κατεληξα σε αυτο . Εγγυηση εχει κανονικα 2 χρονια απο την σονυ κ οσο αφορα την καρτα γραφικων νομιζω γενικα θα σε ικανοποιησει. Εκτος βεβαια αν θες να παιζεις παιχνιδια του τελευταιου μηνα με εξωπραγματικες απαιτησεις που εκει θα σου προτεινα desktop :P . αν εχεις καμμια αλλη απορια εδω ειμαστε

Συνονοματε, δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια τελευταιου μηνα..υπαρχει PS3 γι αυτο το κομματι. Με ενδιαφερει καμια ταινιουλα, βιντεακια κυριως και θα θελα να μου πεις για τα ηχεια του. (αν και μαλλον θα αγορασω εξωτερικα ηχεια κιολας). Η εγγυηση δεν με φοβιζει θα κανω και μια επεκταση και ολα οκ, αλλωστε toshiba,sony, dell εχουν την καλυτερη εξυπηρετηση. Και τις εντυπωσεις σου απο την οθονη γενικα,γιατι σιγουρα δεν ειναι σαν το θεικο σε αυτο το τομεα FW51 (που επισης εχω γλυκοκοιταξει αλλα λεω να μην ξεφυγω πανω απο 15,5''). Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα ιδια μηχανηματα ενδιαφερουν και εμενα

ομως τα sony δεν εχουν αναγνωστες καρτων για sd και μινι sd

και τα dell δεν εχουν bluetooth,

το toshiba που αντικαθιστω εχει αποδειχτει πραγματικο εργαλειο

αλλα δεν σας κρυβω οτι καλοβλεπω και προς την hp

με δισκους 7200 και μνημες ddr3.

Δημοσ.
Τα ιδια μηχανηματα ενδιαφερουν και εμενα

και τα dell δεν εχουν bluetooth,

το toshiba που αντικαθιστω εχει αποδειχτει πραγματικο εργαλειο

αλλα δεν σας κρυβω οτι καλοβλεπω και προς την hp

με δισκους 7200 και μνημες ddr3.

Σε οτι αφορα την ΗΡ καταρχην ειναι τα λαπτοπ που μου αρεσουν εμφανισιακα περισσοτερο (οκ γουστα). Επισης δινουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα σε αναλογες τιμες. Επισης εχω ενα εκπτωτικο κουπονι 20% (τωρα θα με βριζετε που δεν εχω παρει ακομη ΗΡ?). Αλλα, θερμοκρασιες...βραστα στη κυριολεξια..μπορει να γλυτωσω λεφτα αλλα να εισαι συνεχεια στο σερβις? Παντως σαν τιμη και χαρακτηριστικα ειμαι ερωτευμενος με τον HP HDX X16-1300 ( http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06a/321957-321957-3329744-3806906-3806906-3945005.html )

Και μπορω να τον παρω γυρω στα 700 (αφαιρωντας το 20%). Σκεφτομαι μονο μην γινω κολλητος με το σερβις της ΗΡ ..( οκ δεν ειναι και Acer )

Δημοσ.

.

Μια χαρά έχουν για SD,και μ'ένα ανταπτοράκι φαντάζομαι διαβάζουν και micro/mini sd.

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο ειναι και το Toshiba Satellite A500-17X που εχει τον ιδιο επεξεργαστη και δισκο με το Sony αλλα αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων και φυσικα αρκετα φτηνοτερο.

Σιγουρα ειναι VALUE FOR MONEY

Δημοσ.
Συνονοματε, δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια τελευταιου μηνα..υπαρχει PS3 γι αυτο το κομματι. Με ενδιαφερει καμια ταινιουλα, βιντεακια κυριως και θα θελα να μου πεις για τα ηχεια του. (αν και μαλλον θα αγορασω εξωτερικα ηχεια κιολας). Η εγγυηση δεν με φοβιζει θα κανω και μια επεκταση και ολα οκ, αλλωστε toshiba,sony, dell εχουν την καλυτερη εξυπηρετηση. Και τις εντυπωσεις σου απο την οθονη γενικα,γιατι σιγουρα δεν ειναι σαν το θεικο σε αυτο το τομεα FW51 (που επισης εχω γλυκοκοιταξει αλλα λεω να μην ξεφυγω πανω απο 15,5''). Ευχαριστω.

για ταινιες και βιντεο νομιζω δεν θα εχεις κανενα παραπονο. τα ηχεια ειναι δυνατα και δεν θα χεις προβλημα οσο για την οθονη βασικα θα σου προτεινα να πας μονος σου σε καποιο μαγαζι να το δεις απο κοντα. sd reader εχει που ειπε παραπανω ενα παιδι

Δημοσ.
Παρα πολυ καλο ειναι και το Toshiba Satellite A500-17X που εχει τον ιδιο επεξεργαστη και δισκο με το Sony αλλα αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων και φυσικα αρκετα φτηνοτερο.

Σιγουρα ειναι VALUE FOR MONEY

Εξαιρετικο μηχανακι, το μονο που με ψιλοπροβληματιζει ειναι οτι δεν το βρισκω καν στην σελιδα της toshiba ( ideal.gr ). Μηπως ειναι παραεισαγωγη? Παντως απο specs ειναι super οπως και η τιμη.

Δημοσ.

Το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο λαπτοπ (το εχω και σε αγγελια μου) και ειναι καταπληκτικο.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ = 690 ευρω

Γι αυτο λεω...

VALUE FOR MONEY

Δημοσ.

φιλε μου εγω μετα απο πολυ καιρο έρευνας αγορ'ας κατέληξα εδώ κ κανα μήνα κ είμαι κάτοχος του εν λόγω Vaio. το χρησιμοποιώ παντου..το desktop δεν το πολιοανοιγω. δεν μασαει πουθενα το μηχανημα..απλα κορυφαιο..

αν κ το πηρα κυριως για την σχολη, σηκωνει ανετα PES2010 και to καινουργιο Call of Duty :-D:-D:-D:-D:-D

οτι αλλο θες εδω ειμαι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα πριν 2 βδομάδες το L505-12Q και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ γρήγορος, αθόρυβος και στιβαρός. Από παιχνίδια δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν τον πήρα για αυτό το σκοπό. Η οθόνη του είναι πολύ καλή και φωτεινή. Μόνο μελανό σημείο τα ηχεία του που είναι πολύ αδύναμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...