leon_94 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια ξέρει κανεις να μου πει με πιο τρόπο μπορω να εκτυπώσω οτι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή? Παλια το έκανα, αλλα δυστυχώς το εχω ξεχάσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Πατάς το κουμπί Print Screen ή PrntScrn που πρέπει να βρίσκεται στο πληκτρολόγιό σου (κοντά στο αριθμητικό πληκτρολόγιο). Στη συνέχεια πηγαίνεις στο Paint των Windows και κάνεις Paste την εικόνα και την εκτυπώνεις από εκεί...
kom Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 i an 8es psaxneis kai katebazeis to SPX Instant Screen Capture
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Κορυφαιο προγραμμα για τετοια ειναι και το snagit v. 6 :ooo: :ooo:
abeness Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Ωραία να θέσω εγώ ένα πρόβλημα που εδώ σας θέλω μάγκες τι γίνεται όταν η σελίδα είναι μεγαλύτερη από την οθόνη μας, και θέλουμε να το τυπώσουμε όλο;;; Δηλαδή παράδειγμα είναι η κεντρική σελίδα της Insomnia με ανάλυση, 800*600 που είναι μεγαλύτερη από την οθόνη μου;;; είχα ξαναθέση αυτό το θέμα αλλά δεν πείρα σαφή απάντηση, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θα ήθελα αόριστες απαντήσεις αλλά κάτι που να έχετε δοκιμάσει. Όσο για το print-screen αυτών που βλέπουμε, θα συμφωνήσω με τον φίλο μας τον Γιάννη (Platano)
Kserolas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Οταν θα πας File και μετα Print θα ανοιξει το παραθυρο που θα μπορεις να επιλεξεις, Να εκτυπωθουν ολες οι σελιδες, Να εκτυπωθει η περιοχη που εχεις διαλεξει, Να εκτυπωθει η συγκεκριμενη σελιδα και Να εκτυπωθουν οι σελιδες με αριθμο ... που εσυ διαλεγεις. Το να εκτυπωσεις σε μια μονο σελιδα μια μεγαλη ιστοσελιδα γινετε αν επεξεργαστεις την ιστοσελιδα ετσι ωστε να χωρεσουν ολα, αλλα μετα δεν θα ειναι αναγνωσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.