Technology fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Έχω το παραπάνω μοντέλο σε 60Gb είναι περίπου 4 χρόνων... και μου έπεσε και άνοιξαν όλα, το έβαλα στο μηχάνημα να δώ αν λειτουργεί και αν και το λαμπακι ανάβει δεν μπορώ να τον ανοίξω να δω να αρχεία του.. Επίσης ακούγονται κάτι περίεργα και μετά απο ένα σημείο σταματαει. Μετά απo lsusb επειδη δουλεύω σε linux τον βλέπει τον δίσκο αλλα δε ξέρω τι να κάνω... Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν τα περίεργα είναι τικ-τακ, δυστυχώς πέταμα. Δοκίμασε και το παλιό κόλπο με τον ψυγείο μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα.
Technology fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Α τα αρχεία δε με ενδιαφέρουν... τέσπα δε πειράζει. θα αλλάξω τον δίσκο μόνο, καμια πρόταση σε 2.5" ide απο western digital?? με βασικό κριτήριο αυτό της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων...
Technology fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ναι όχι sata, interface σκληρού... Α σωστά λάθος το είπα πριν, όταν λέω να αλλάξω το δίσκο εννοώ μόνο τον εσωτερικό, το κουτί του θα το κρατήσω. Πάντα usb
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Tι να το κάνεις; Πάρε έναν καινούριο passport να ξεμπερδεύεις. Η ταχύτητες πάνω κάτω ίδιες είναι σε όλους τους 2,5ρηδες @5400rpm.
Technology fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απο όσο ξέρω υπάρχουν μερικοί καινούργιοι passport οι οποίοι καταλαμβάνουν 2 θέσεις usb μία για ρέυμα και μία για data ελπίζω αυτός που μου συστήνεις να μην είναι τέτοιος, θα παω να το δω βέβαια απο κοντά αλλα μη πάω τζάμπα
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μία για ρεύμα και μία για δεδομένα; Τι εννοείς;
Technology fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Να κάτι τέτοιο Επαναλαμβάνω εγω Δεν θέλω να είναι έτσι!
IMAndreas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και να είναι έτσι δεν είναι απαραίτητο να συνδέσεις και τις 2.....εγώ μόνο την 1 έχω συνδεδεμένη...
zanzavar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και να είναι έτσι δεν είναι απαραίτητο να συνδέσεις και τις 2.....εγώ μόνο την 1 έχω συνδεδεμένη... Σε ορισμένους σκληρούς είναι Ιδίως όταν αυτοί είναι στις 7.200 στροφές. Εκεί μου έχει τύχει να χάνεται ο σκληρός από το pc και όταν κατάλαβα ότι πρέπει να έχω και τα δύο στις θύρες τους όλα έστρωσαν... Είναι θέμα κατανάλωσης ρεύματος κάθε σκληρού.
IMAndreas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ααα εγώ αναφέρομαι σε έναν 5400 2.5άρι αλλά να ρωτήσω κάτι....παίζει να μειώνετε η απόδοσή του χωρίς το παραπάνω ρεύμα ή οχι?
antonl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δε μειώνεται η απόδοση. Ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου.
zanzavar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δε μειώνεται η απόδοση. Ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου. Παίζει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μην αρκεί το ρεύμα έτσι να έχεις στιγμιαία αποσυνδέσεις του σκληρού. Μου έχει τύχει να έχω συνδεδεμένους 2 2.5" USB και ο ένας (ενός φίλου) να είναι με επιπλέον τροφοδοσία μέσω USB. Εγλω δε τον σύνδεσα και στα 2 έτσι όταν πηγα να μεταφέρω αρχεία από τον έναν στον άλλο,ο σκληρός του φίλου αποσυνδεόταν συνέχεια. Όταν του έβαλα και το άλλο βύσμα τότε έστρωσε τελικά!
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ναι συμβαίνει κι αυτό (μου χει τύχει). Λέγοντας «απόδοση» εννοούσα ότι δε θα υπάρχει μείωση στην ταχύτητα μεταφοράς, δεν το διευκρίνισα σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.