Προς το περιεχόμενο

Western digital passport έπεσε....

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω μοντέλο σε 60Gb είναι περίπου 4 χρόνων... και μου έπεσε και άνοιξαν όλα, το έβαλα στο μηχάνημα να δώ αν λειτουργεί και αν και το λαμπακι ανάβει δεν μπορώ να τον ανοίξω να δω να αρχεία του..

Επίσης ακούγονται κάτι περίεργα και μετά απο ένα σημείο σταματαει.

Μετά απo lsusb επειδη δουλεύω σε linux τον βλέπει τον δίσκο αλλα δε ξέρω τι να κάνω...

Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Αν τα περίεργα είναι τικ-τακ, δυστυχώς πέταμα.

Δοκίμασε και το παλιό κόλπο με τον ψυγείο μπας και προλάβεις να σώσεις τίποτα.

Δημοσ.

Α τα αρχεία δε με ενδιαφέρουν... τέσπα δε πειράζει.

θα αλλάξω τον δίσκο μόνο, καμια πρόταση σε 2.5" ide απο western digital?? με βασικό κριτήριο αυτό της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων...

Δημοσ.

ναι όχι sata, interface σκληρού...

Α σωστά λάθος το είπα πριν, όταν λέω να αλλάξω το δίσκο εννοώ μόνο τον εσωτερικό, το κουτί του θα το κρατήσω.

Πάντα usb :P

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω υπάρχουν μερικοί καινούργιοι passport οι οποίοι καταλαμβάνουν 2 θέσεις usb μία για ρέυμα και μία για data ελπίζω αυτός που μου συστήνεις να μην είναι τέτοιος, θα παω να το δω βέβαια απο κοντά αλλα μη πάω τζάμπα :P

Δημοσ.
και να είναι έτσι δεν είναι απαραίτητο να συνδέσεις και τις 2.....εγώ μόνο την 1 έχω συνδεδεμένη...

Σε ορισμένους σκληρούς είναι ;) Ιδίως όταν αυτοί είναι στις 7.200 στροφές. Εκεί μου έχει τύχει να χάνεται ο σκληρός από το pc και όταν κατάλαβα ότι πρέπει να έχω και τα δύο στις θύρες τους όλα έστρωσαν... Είναι θέμα κατανάλωσης ρεύματος κάθε σκληρού.

Δημοσ.

ααα εγώ αναφέρομαι σε έναν 5400 2.5άρι :P

αλλά να ρωτήσω κάτι....παίζει να μειώνετε η απόδοσή του χωρίς το παραπάνω ρεύμα ή οχι?:P

Δημοσ.
Δε μειώνεται η απόδοση. Ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου.

Παίζει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μην αρκεί το ρεύμα έτσι να έχεις στιγμιαία αποσυνδέσεις του σκληρού. Μου έχει τύχει να έχω συνδεδεμένους 2 2.5" USB και ο ένας (ενός φίλου) να είναι με επιπλέον τροφοδοσία μέσω USB. Εγλω δε τον σύνδεσα και στα 2 έτσι όταν πηγα να μεταφέρω αρχεία από τον έναν στον άλλο,ο σκληρός του φίλου αποσυνδεόταν συνέχεια. Όταν του έβαλα και το άλλο βύσμα τότε έστρωσε τελικά!

Δημοσ.

Ναι συμβαίνει κι αυτό (μου χει τύχει). Λέγοντας «απόδοση» εννοούσα ότι δε θα υπάρχει μείωση στην ταχύτητα μεταφοράς, δεν το διευκρίνισα σωστά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...