Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρες s1156

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς για λόγους αδιανόητους σε μένα υπάρχει απροθυμία των μεγάλων να φέρουν ψήκτρες γι΄ αυτό το socket... Παρόλα αυτά μπορείς να βρεις από ελάχιστα καταστήματα πολύ συγκεκριμένα πραγματάκια:

Συγκεκριμένα (επειδή το θέμα της ψήκτρας και εμένα με κρατάει πίσω για αναβάθμιση) μπορείς να αγοράσεις τη Νο1 ψήκτρα αυτή τη στιγμή Prolimatech Mega Shadow @ 66 €

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις οποιαδήποτε Thermalright Ultra και να την προσαρμόσεις με ένα Socket 1156 Bolt-Thru-Kit @ 10 €

Φυσικά οι παραπάνω τιμές ελλείψει ανταγωνισμού δεν είναι και τόσο καλές.

Y.Γ. Σαν προσωπικό σχόλιο, πραγματικά θεωρώ ότι προκαλεί υποψίες η συμπεριφορά της πλειοψηφίας της ελληνικής αγοράς να υποστηρίξει τόσο πολύ τη Noctua. Δεν αγοράζω που να χτυπιέστε! Είναι άσχημες, ακριβές και στην καλύτερη περίπτωση δεν ξεπερνούν σε επιδόσεις τις προαναφερόμενες λύσεις. Τέλος!

Ακριβή η Noctua, αλλά καλή η Prolimatech στα 66 ευρώ;

Εναλλακτική να αγοράσεις Thermalright και να δώσεις άλλα 10 ευρώ για τον αντάπτορα;

Εγώ πάντως έλαβα από την ίδια τη Noctua ΔΩΡΕΑΝ τον αντάπτορα για μια ΝΗ-U12 που είχα από το 2006 και για την οποία είχα χάσει την απόδειξη...

Και ο i-750 σε μαμά και idle πέφτει κάτω από τους 30...

Δημοσ.
Ακριβή η Noctua, αλλά καλή η Prolimatech στα 66 ευρώ;

Εναλλακτική να αγοράσεις Thermalright και να δώσεις άλλα 10 ευρώ για τον αντάπτορα;

Δεν ισχυρίστηκα ότι τα links που έδωσα είναι σε καλές τιμές. Έγραψα εξάλλου ότι λόγω έλλειψης ανταγωνισμού οι τιμές δεν είναι καλές. Οι ψήκτρες όμως είναι κορυφαίες. Εξάλλου καλύτερα να τα σκάσω για την επιβεβαιωμένα εδώ και χρόνια κορυφαία true black, παρά για noctua, με αυτόν τον αντιπαθητικό ανεμιστήρα που επειδή έχω windowed κουτί δε θα μπορώ να βλέπω.

Εγώ πάντως έλαβα από την ίδια τη Noctua ΔΩΡΕΑΝ τον αντάπτορα για μια ΝΗ-U12 που είχα από το 2006 και για την οποία είχα χάσει την απόδειξη...

Αν αυτό είναι πολιτική της Noctua , (επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι εσύ, τι άκρες έχεις ή πώς ξύπνησε ο υπάλληλος που σε εξυπηρέτησε) σε παρακαλώ δώσε link.

Δημοσ.
Εξάλλου καλύτερα να τα σκάσω για την επιβεβαιωμένα εδώ και χρόνια κορυφαία true black, παρά για noctua, με αυτόν τον αντιπαθητικό ανεμιστήρα που επειδή έχω windowed κουτί δε θα μπορώ να βλέπω.

Πάντως αυτό το ανεμιστήρι είναι απ' τα ποιοτικότερα.

Δημοσ.
Δεν ισχυρίστηκα ότι τα links που έδωσα είναι σε καλές τιμές. Έγραψα εξάλλου ότι λόγω έλλειψης ανταγωνισμού οι τιμές δεν είναι καλές. Οι ψήκτρες όμως είναι κορυφαίες. Εξάλλου καλύτερα να τα σκάσω για την επιβεβαιωμένα εδώ και χρόνια κορυφαία true black, παρά για noctua, με αυτόν τον αντιπαθητικό ανεμιστήρα που επειδή έχω windowed κουτί δε θα μπορώ να βλέπω.

Άρα το πρόβλημα είναι ο ανεμιστήρας τελικά ή η ψύκτρα;

Παρεμπιπτόντως, μπορείς να αλλάξεις τον ανεμιστήρα και να βάλεις έναν φοβερό και τρομερό SilenX που είνα μουράτος, αθορυβος ( :cry: ) και κρατάει πολύ ( :cry::cry: ).

Και παρεμπιπτόντως και πάλι, η NH-U12P SE2 μάλλον είναι η καλύτερη ψύκτρα αυτή τη στιγμή.

Αν αυτό είναι πολιτική της Noctua , (επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι εσύ, τι άκρες έχεις ή πώς ξύπνησε ο υπάλληλος που σε εξυπηρέτησε) σε παρακαλώ δώσε link.

Εγώ είμαι ο KWSN_Men, εσύ ποιος είσαι;

Εδώ μπορείς να βρεις τον αντάπτορα.

Στη φόρμα λέει ότι θέλουν και την απόδειξη αγοράς της ψύκτρας αλλά και μητρικής ή επεξεργαστή. Επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα ότι έχω την ψύκτρα αλλά δεν έχω την απόδειξη αγοράς μια και έχω αλλάξει σπίτι από τότε και κάπου χάθηκε. Ο ευγενέστατος υπάλληλος (που μου απάντησε 7 η ώρα το απόγευμα τοπική μέσα σε 10 λεπτά από το e-mail μου) λοιπόν μου ζήτησε φωτογραφία με την ταυτότητά μου και την ψύκτρα μαζί και αυτό έκανα (με την ψύκτρα κουμπωμένη και να δουλεύει btw).

Λίγες μέρες μετά (έστειλα τα στοιχεία Παρασκευή, παρέλαβα την επόμενη Δευτέρα), παρέλαβα εντελώς δωρεάν το κιτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...