atssssss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας, Έχω ένα netbook (acer aspire one)... Του έχω περασμένα windows xp.. Μουσική ακούω κανονικά από τον media player... Όταν ακούω κάποιο κομμάτι σε ελάχιστο το κομμάτι κολλάει (κάνει robotized ήχο) κα γενικά κολλάει.. Μέχρι να τελειώσει το κομμάτι τρώεει τρελλό κόλλημα το μηχάνημα και αμέσως μόλις τελειώσει το κομμάτι επανέρχεται στην normal του κατάσταση.. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι το εμφανίζει το πρόβλημα όταν ακούω σε μεγάλη ένταση (ή και full)... Στα χαμηλά δεν κάνει πρόβλημα.. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα.. Ξέρει κανείς τι παίζει;
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ κάπως περίεργο αυτό που περιγράφεις. Με άλλον player δοκίμασες; Δοκίμασε με τον winamp, εξάλλου δε νομίζω ότι παίζει καλύτερος.
ixthy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει ότι πήγες και πήρες Acer. Καλού κακού κάνε ένα backup τα αρχεία σου και μετά κάνε ένα restore από το restore partition. Αν κάνει τα ίδια δεν φταίνε τα windows ούτε ο player. Μάλλον πρόκειται για hardware failure (διόλου απίθανο με Acer). Οπότε τρέχεις πίσω εκεί που το πήρες...
atssssss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει ότι πήγες και πήρες Acer. Καλού κακού κάνε ένα backup τα αρχεία σου και μετά κάνε ένα restore από το restore partition. Αν κάνει τα ίδια δεν φταίνε τα windows ούτε ο player. Μάλλον πρόκειται για hardware failure (διόλου απίθανο με Acer). Οπότε τρέχεις πίσω εκεί που το πήρες... Έχω κάνει από την αρχή clean install των XP... Το θέμα είναι οτι μου το φέρανε πέρσι από εξωτερικό, οπότε δεν έχω εγγύηση.... έχω δοκιμάσει και gom κα media player classic... Σε όλα το ίδιο... και σε αρχεία video πολλές φορές...
grimpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 http://www.ubuntu.com/getubuntu/download-netbook
atssssss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πρόκειται για εμένα και με Linux δεν έχει καμμιά ιδέα ο χρήστης...
metavlitos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εχω και γω το ιδιο νετμπουκ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταει το hardware γιατι το εχω μολις 8-9 μηνες και μου χαλασε η Μητρικη... Μηπως ομως εχεις απλα καμμενα ηχεια και παραμορφωνει τον ηχο; λεω εγω τωρα...
atssssss Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να παραμορφώνει ήχο πες οκ.. Τα κολλήματα σε όλο το άλλο σύστημα πως δικαιολογούνται με τα καμμένα ηχεία... Παιδιά θα τσεκάρω τα προγράμματα που μου είπατε και θα σας πω γιατί δεν τον έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου.. Σας ευχαριστώ πολύ
tmjuju Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε αναπαραγωγή και με το foobar http://www.foobar2000.org/ Winamp μη βάλεις το πλήρες αλλά το Light.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.