doutsos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Όλοι θα ξέρετε φαντάζομαι τη νέα μόδα με τις αποδειξούλες π πάς στο περίπτερο πέρνεις έναν κωδικό ανάλογα με τα λεφτά που έδωσες και τον χρησμπς χωρίς να μπλέκεις με πιστωτικές κλπα η ερωτησή μου είναι.. μου περίσεψαν 3 ευρώ αυτά γίνεται να τα μεταφέρω στην επόμεν συναλλαγή μου η χάνονται??? και δεν λέω για 3 ευρώ προς θεού απλός άμα πάρω των 25 και μ περισέψουν 12 + 3 είναι 15 ευρώ... απλός γενικά υπάρχει τρόπος να τα κρατάς ?
noo_mercy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γενικα δεν ξερω τι γινεται,αλλα συγκεκριμενα εγω την εχω χρησιμοποιησει για καποια ιντερνετικα παιχνιδια και εχω δοκιμασει να βαλω μεχρι και 4 καρτες και δεν υπηρχε προβλημα. Λογικα θα γινεται σε ολες τις συναλλαγες..
kage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 λογικα θα βαλεις τον κωδικο καπου αλλου και θα σου βγαλει 3ε
betroom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείται πως το υπόλοιπο δεν χάνεται.Σε οποιαδήποτε άλλη αγορά στο ίντερνετ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο σου.Απλά οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών δέχονται ελάχιστη κατάθεση συνήθως 10 ευρώ, οπότε αν το υπόλοιπο σου είναι μικρότερο θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού.Για να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο μιας κάρτας μπες στο http://www.paysafecard.com , πάτησε πιστωτικό υπόλοιπο και πληκτρολόγησε τον 16ψήφιο κωδικό.
pagman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω ότι υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσεις 2 ή περισσότερες κάρτες για μια συναλλαγή. Αν θες πχ να καταθέσει 50 ευρώ σύνολο, βάζεις 3 ευρώ από την παλιά κάρτα και 47 από τη νέα.
xaiko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια μπηκα στο site της paysafecard και διαβασα οτι μπορης να την χρισημοπιησεις σε 3.000 online καταστήματα, αλλα δεν βρικα πουθενα καμια λιστα... ξερει κανεις κανενα καταστημα με ηλεκτρονικα ιδη που μπορω να χαλασω τα 200 εβρω που εχω στην αποδιξη??? ευχαριστω
Fugee Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Όλοι θα ξέρετε φαντάζομαι τη νέα μόδα με τις αποδειξούλες π πάς στο περίπτερο πέρνεις έναν κωδικό ανάλογα με τα λεφτά που έδωσες και τον χρησμπς χωρίς να μπλέκεις με πιστωτικές κλπα η ερωτησή μου είναι.. μου περίσεψαν 3 ευρώ αυτά γίνεται να τα μεταφέρω στην επόμεν συναλλαγή μου η χάνονται??? και δεν λέω για 3 ευρώ προς θεού απλός άμα πάρω των 25 και μ περισέψουν 12 + 3 είναι 15 ευρώ... απλός γενικά υπάρχει τρόπος να τα κρατάς ? Σχετικά με την ερώτηση σου, μπορείς να βάλεις τα χρηματικά υπόλοιπα των καρτών (paysafecard) σε μελλοντικές συναλλαγές. Συγκεκριμένα, μπορείς να βάλεις έως και 10 κάρτες σε μια συναλλαγή. Πως: στο πεδίο πληρωμής της paysafecard επιλέγεις Εισαγωγή και άλλων κωδικών PIN! και εκεί μπορείς να καταθέσεις ότι χρηματικά υπόλοιπα θέλεις ---------- Προσθήκη στις 19:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ---------- ρε παιδια μπηκα στο site της paysafecard και διαβασα οτι μπορης να την χρισημοπιησεις σε 3.000 online καταστήματα, αλλα δεν βρικα πουθενα καμια λιστα...ξερει κανεις κανενα καταστημα με ηλεκτρονικα ιδη που μπορω να χαλασω τα 200 εβρω που εχω στην αποδιξη??? ευχαριστω Καλησπέρα Φίλε, δυστηχώς δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που να δέχονται την paysafe! το μόνο που μπορείς να αγοράσεις είναι κυρίως Υπηρεσίες: στοιχηματικές υπηρεσίες, skype, jajah, αγορά points για e-δημοπρασίες όπως bidster, e-prosfora, bidbang, και συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα MMO games, συνδρομές Rapidshare κλπ.
stefkos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σε τι χρησιμευει αυτη η καρτα? Μπορεις να παιξεις online Παμε Στοιχημα?
censOred Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ...μπορείς να αγοράσεις είναι κυρίως Υπηρεσίες: στοιχηματικές υπηρεσίες... Αρα ναι μπορείς να παιξεις στοιχημα online
censOred Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τι ακριβώς λινκ θες να σου δώσω? Να ας πουμε bet and win,ένα απο τα μεγαλυτερα σαιτ στοιχηματων υποστηρίζει την paysafe όπως φαίνεται για να βάλεις λεφτά να παιξεις.
stefkos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μαλιστα... δηλαδη γραφομαι σε αυτο το site κα μπορω να παιξω με τη paysafe card? Φανταζομαι οτο θα πρεπει να δωσω και εναν αρ.λογ/σμου τραπεζας ή δεν ειναι απαραιτητο?
athns Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μαλιστα... δηλαδη γραφομαι σε αυτο το site κα μπορω να παιξω με τη paysafe card? Φανταζομαι οτο θα πρεπει να δωσω και εναν αρ.λογ/σμου τραπεζας ή δεν ειναι απαραιτητο? Κάνε εγγραφή κανονικά,συμπλήρωσε οτι σου ζητάει.Όταν τελειώσεις θα πας εκεί που λέει κατάθεση και θα επιλέξεις paysafe card. Οτι άλλη απορία έχεις ρωτάς. Αριθμό κάρτας χρειάζεσαι,πχ οι περισσότεροι παίζουν με Visa Electron.Στην εγγραφή θα την δηλώσεις,έτσι και αλλιώς αν κερδίζεις κάπου πρέπει να σου βάζουν τα λεφτά.
stefkos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δηλωνεις visa για να σου βαζουν τα λεφτα στη visa? Aριθμο λογ/σμου στη ταδε Τραπεζα δε μπορεις να δηλωσεις?
athns Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μπορείς να δηλώσεις Visa Electron. Άνοιξε εναν λογαριασμό κατα προτίμηση στην Πειραιώς και ζήτα να σου βγάλουν και μια χρεωστική κάρτα.Αυτήν την κάρτα θα δηλώσεις.Αν φοβάσαι για κάποιο λόγο,μπορείς να μην έχεις πολλά χρήματα στον λογαριασμό σου,παρά μόνο όσα χρειάζεσαι για να παίζεις. Μπορείς και να μην έχεις καθόλου χρήματα μέσα και να κάνεις καταθέσεις με paysafe.Αλλά πρέπει να υπάρχει ο λογαριασμός έστω για να μπορούν να σου βάλουν τα χρήματα κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.