georgeuk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω μια ερώτηση. έχω ορίσει στην σελιδα που φτιάχνω μια εικονα ως background. θα ηθελα την ιδια εικονα να την εμφανισω στο ιδιο σημειο αλλα και αριστερα. αυτος ειναι ο κωδικας μου body { margin: 0px 0; padding: 0; background: #a33633; font: 0.75em Helvetica,Arial,sans-serif; color: #ccc; line-height: 1.4em; background-image: url(images/logo2.jpg); background-repeat:no-repeat; background-position:right; } η σελιδα ειναι εδω http://www.kristinasrooms.com/spyros
rebel2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 απο css3 και μετά αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζονται τα multiple backgrounds οπότε μπορείς να βάλεις ένα div απο πάνω για να εμφανίσεις την φώτο ξανά.
johnny21a Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Βαλε απλα μια εικονα μεσα στο body και ορισε την να εμφανιζεται αριστερα, οχι background image ομως
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά από ότι βλέπω η σελίδα έχει fixed width, οπότε μια πιο "άμεση" (αλλά δεν ξέρω κατα πόσο σωστή) λύση είναι να φτιάξεις μια εικόνα με διαστάσεις 2 φορές το μήκος του λογότυπου + το μήκος του κεντρικού div και να την κάνεις align center.
georgeuk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 macabre ευχαριστω πολυ ελυσες το προβλημα μου δεν το ειχα σκεφτει!!!! να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.