louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρα σε ολους.Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα.Εδω και πολυ καιρο κατα διαστηματα οταν παω να παιξω καμι ταινια στον υπολογιστη μου βγαζει αυτο το μηνυμα και κολλαει το συμπαν(χρειαζεται ctrl+alt+del) για να ισιωσει.Εχω δοκιμασει τα παντα απο αντιιικα κτλ αλλα τιποτα.ΚΑμια ιδεα?
Antwni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο με το Gom player στο βγάζει αυτό το μήνυμα?? Δοκίμασε και τον vlc!!
louben Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχως μου το βγαζει με ολους τους players.Preπει να ειναι καποιου ειδουσ ιος αλλα οτι και να εχω δοκιμασει δεν εχω κανει δουλεια.ΚΑμια ιδεα?
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γιααα να κανω ενα test με τον amd 3200+ που εχω και εγω διπλα μου τωρα...(δλδ με τον ιδιο)
louben Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γιααα να κανω ενα test με τον amd 3200+ που εχω και εγω διπλα μου τωρα...(δλδ με τον ιδιο) dokimase file kai pες μου.Να σου πω οτι μου το κανει μερικες φορες και οχι συστηματικα.
Antwni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να σκανάρεις με το Malwarebytes' Anti-Malware ή με το SuperAntiSpyware αν πρόκειται για ιό...αλλά δεν νομίζω... κάτι μου κάνει ότι φταίνε οι drivers αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος!!
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 dokimase file kai pες μου.Να σου πω οτι μου το κανει μερικες φορες και οχι συστηματικα. κανενα προβλημα εδω...οποτε δεν ειναι κατι του cpu μιας και το μηνημα αναφερει κατι για αυτον... kmplayer δοκιμασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.