Προς το περιεχόμενο

Προβλημα (π)ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χτες το απογευμα (κατα τις 5) εως το βραδυ (ως τις μια τουλαχιστον μετα κοιμηθηκα) ειχα προβλημα με το internet (connx 2mbs). Αποσυνδεοταν συνεχως. Για 20 με 30 sec ειχα internet μετα επεφτε για κανενα λεπτο και μετα παλι τα ιδια.

Σημερα το μεσημερακι απο 12:00 ως τις 5 περιπου ολα κανονικα. Μετα τις 5 εως και τωρα παλι τα ιδια. Μιλησα με δυο φιλαρακια που μενουμε στην ιδια πολη και δεν εχουν κανενα προβλημα.

Τι στο διαολο γινεται? Εμενα εβαλαν στο ματι? Τι παιζει να γινεται?

Αν συνεχιστει και αυριο που παιρνω τηλ.? Βρηκα δυο τηλεφωνα. Το 8011135558 και το 121 που ειναι για βλαβες του ΟΤΕ. Αυτα ειναι χωρις χρεωση και αν ναι αν παρεις απο κινητο ή σταθερο?

Δημοσ.

Λογικά είναι το xmas adsl bug :P

Μήπως ανάβετε τίποτα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σπίτι κατά τις 5; Ή υπάρχει κάποιο κέντρο/πάρκο στο οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο κι είναι -ξέρω γω- απέναντι απ το σπίτι σου;

Δημοσ.
Λογικά είναι το xmas adsl bug :P

Μήπως ανάβετε τίποτα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σπίτι κατά τις 5; Ή υπάρχει κάποιο κέντρο/πάρκο στο οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο κι είναι -ξέρω γω- απέναντι απ το σπίτι σου;

Φιλε στη αρχη νομισα αστειευοσουν για τα λαμπακια. Μετα λεω δεν το δοκιμαζω? Ειχαμε κατι λαμπακια στη βεραντα. Ρωταω τη μανα μου τι ωρα τα αναψες? Κατα τις 5 μου λεει. Με το που τα κλεισαμε ολα ok. Κουφαθηκα.

Πως συνδεεται τωρα αυτο με το internet δεν μπορω να καταλαβω. Ριξε μια εξηγηση ρε φιλε αν μπορεις να μου φυγει η απορια.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πιθανόν κάτι με αστάθεια τάσης; Απλά έχουν ξαναναφερθεί στο forum τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιος το λυσε τοποθετώντας το router σε άλλη πρίζα μακρύτερα απ τα λαμπάκια αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πιάνει γενικά κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...