sdoup Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά! αν και έκανα αναζήτηση δεν βρήκα κάτι... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για mac κατα προτίμηση ,αλλα και για win ,που να εμφανίζει στην οθόνη το iphone και να μπορείς να το δουλεύεις απο εκει? ο λόγοσ έιναι οτι θέλω να βάλω στο αμαξι μου το macbook,με μια οθόνη8'',(carpc) και επειδή δεν υπαρχει κάπιο gps πρόγραμμα για mac και ελλάδα,να μπορώ να ανοίγω το navigon από το iphone και να έχω πλοηγό στην οθόνη .. θέλω να βάλω το macβοοκ γιατί έχει πάνω bluetooth kai wifi,οπότε δεν θα γεμίσω extra usb dongle,έχει front end και με το remote το δουλεύεις άνετα στο αμάξι...αυτά προς το παρόν,ότι πληροφορίες έχετε,καλοδεχούμενες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Veency ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdoup Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Veency ίσως... Αυτο δεν ειναι μεσα απο wifi ομως; Μεσω bluetooth ´η με καλωδιο καμοια εφαρμογη; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.